Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
23:05 - Ista putovnica koja je nađena u Parizu kod jednog od napadača registrirana je i u Opatovcu, potvrđeno je Jutarnjem. Ako putovnica nije krivotvorena, ta osoba prošla je sve procedure kao i svaki drugi migrant. Nikad prije nije bio registriran, nije imao nikakv prethodni dosje. Hrvatske službe još nemaju potvrdu da se doista radi o napadaču koji je bio na mjestu terorističkog napada u Francuskoj niti da je ta osoba uistinu teorist. Neslužbeni izvori tvrde da je Hrvatska u njegovom slučaju napravila sve što treba: uzeti su otisci, slikan je i registriran. Da je imao bilo kakav dosje bio bi vraćen odmah, ovako je propušten dalje za Mađarsku.

http://www.jutarnji.hr/foto--video--uzivo--medu-zrtvama-i-hrvat-ubijen-milko-jozic--koji-je-zivio-u-belgiji-novi-podaci-ubijeno-129-ljudi--ranjeno-352--za-zivot-se-bori-99-osoba--bile-su-tri-ekipe-terorista/1457666/

Znaci, putovnica je registrirana u opatvcu i grckoj.

Uzeti su otisci prstiju pa cemo vidjeti da li se otisci prstiju i slika poklapaju sa dokumentima. Ako se poklapaju onda je barem jedan od napadaca useo preko RH i dalje preko madarske i austrije otisao za EUropsku uniju.

A to znaci da je isao i preko srbije i makedonije (najvjerojatnije). Samo u tim zemljama nije registriran.

Nakon što je grčki ministar Nikos Toskas objavio da je osoba sa sirijskom putovnicom, koja je osumnjičena za terorističke napade u Francuskoj stigla 3. listopada na grčki otok Leros, u Europi je nastala pomutnja, jer, bi to značilo da je migrant ili izbjeglica u mjesec i pol "aktiviran" kao terorist.

Vlasnik sirijske putovnice, o kojoj javljaju Grci prošao je preko Balkanske rute i, potvrđuje nekoliko hrvatskih izvora, registriran je 5 dana kasnije, 8. listopada u Opatovcu u Hrvatskoj.

vise na linku

http://www.vecernji.hr/hrvatska/terorist-sa-sirijskom-putovnicom-nakon-grcke-prosao-kroz-opatovac-1037606

Znaci, od grcke do hrvatske za 5 dana. I tih 5 dana je najvjerojatnije bio u makedoniji i srbiji. Negdje je jeo..spavao..mozda se sastajao sa nekim ?

A aktiviran je za mjesec dana od kada je dosao. Znaci, mjesec dana od ulaska do napada. Sto znaci da ga je najvjerojatnije cekao kontakt u EUropskoj uniji i oruzje i sve ostalo sto mu je trebalo.

Sto znaci da postoji mreza u EUropskoj uniji koja moze osigurati sve sto im je potrebno...a ocito mogu doci i do eksploziva i do automatsko oruzja i do automobila i sigurnih kuca. I naravno, novac za sve to platiti.

Sada bi razmislite sto je radio 5 dana u srbiji i makedoniji. Iz RH je prebacen prema madarskoj i madari su a onda prebacili u austriju.

U "biti" je vlasnik pasoša onaj ko ga da na uvid.E da li je ukraden ili ne to nije bitno.
Znači ako si ćornuo pasoš i "lažirao" ga,pa potom na granici ga prikazao kao tvoj "osobni" dokument,"Putovnicu",onda si ti vlasnik.
Ti odgovaraš za eventualno otkrivanje falsifikata,a ne onaj od koga si maznuo.
Kapiraš?;)

Da kapiram, poigrao si se sa recima, ali mislim da je jasno na sta se misli

No, to ne mora značiti da se terorist pod krinkom izbjeglice ušuljao u Europu niti da je osoba s putovnice terorist. Tek se mora utvrditi kome zaista pripada putovnica, upozorava Reuters koji dodaje kako su sirijske putovnice zapravo vrlo vrijedne onima koji pokušavaju doći do Europe.

23:05 - Ista putovnica koja je nađena u Parizu kod jednog od napadača registrirana je i u Opatovcu, potvrđeno je Jutarnjem. Ako putovnica nije krivotvorena, ta osoba prošla je sve procedure kao i svaki drugi migrant. Nikad prije nije bio registriran, nije imao nikakv prethodni dosje. Hrvatske službe još nemaju potvrdu da se doista radi o napadaču koji je bio na mjestu terorističkog napada u Francuskoj niti da je ta osoba uistinu teorist. Neslužbeni izvori tvrde da je Hrvatska u njegovom slučaju napravila sve što treba: uzeti su otisci, slikan je i registriran. Da je imao bilo kakav dosje bio bi vraćen odmah, ovako je propušten dalje za Mađarsku.

http://www.jutarnji.hr/foto--video--uzivo--medu-zrtvama-i-hrvat-ubijen-milko-jozic--koji-je-zivio-u-belgiji-novi-podaci-ubijeno-129-ljudi--ranjeno-352--za-zivot-se-bori-99-osoba--bile-su-tri-ekipe-terorista/1457666/

Znaci, putovnica je registrirana u opatvcu i grckoj.

Uzeti su otisci prstiju pa cemo vidjeti da li se otisci prstiju i slika poklapaju sa dokumentima. Ako se poklapaju onda je barem jedan od napadaca useo preko RH i dalje preko madarske i austrije otisao za EUropsku uniju.

A to znaci da je isao i preko srbije i makedonije (najvjerojatnije). Samo u tim zemljama nije registriran.

Opet ti istu plocu. Jesu li utvrdili za coveka raznetog bombom pored kojeg je pronadjen pasos (koji jelte nije raznet) pripada njemu ili ne?

Opet ti istu plocu. Jesu li utvrdili za coveka raznetog bombom pored kojeg je pronadjen pasos (koji jelte nije raznet) pripada njemu ili ne?

Ne pise to on vec iz medija prenosi, i nista tu nije lazno, dakle neko je sa njegovom putovnicom bio u Opatovcu, to zasad znamo, valjda ce se utvrditi i ko je taj razneti te da li je putnovnica bas njegova

Treba prelistati komentare citalaca u danasnjoj stampi vezano za pronadjeni pasos. Nisu ni ljudi vise naivni.

Ne da mi se sad traziti po medijima, na sta ciljas? Sta pisu ljudi?

U biti, svejedno je, barem meni, evo upravo da i nije neko od imigranata, stvarno bi bilo veoma hrabro tvrditi da od 800 000 koliko ih je otpriilike proslo, nema ekstremista koji nece u buducnosti raditi sranjha pa mi bas nije jasno zasto si se opet tako zalozio bas za ovo sad, kad u principu to nista ne znaci, ama bas nista, jer i ovi napadaci su neka od generacija migranata kao i svi prethodni sta su bili

Mladen Maric novinar Federalne televizije (Javni servis FBiH) i urednik politicke emisije na istoj televiziji dogadjaje od sinoc tumaci na sljedeci nacin...

"SOLIDARNOST

Vidim da mnogi na FB preko svoje profilne slike stavljaju zastavu Francuske. Lijepo se solidarisati s nesrećom drugih, ali zašto preko svoje profilne slike nisu stavljali zastavu Palestine, Iraka, Libije, Afganistana ili Sirije, gdje su ubijeni milioni ljudi? Jesu li nečiji životi vrijedniji ili važniji od života nekih drugih? Zašto nisu stavili sliku malenog Ajlana Kurdija, čiji je život uzelo more, dok je bježao iz pakla Sirije, iste one Sirije koju, između ostalih, Francuzi destabiliziraju već četiri godine? Masovno su stavljali naziv i horski ponavljali „Ja sam Šarli“ nakon napada u Parizu 7. januara, ali tog istog dana Boko Haram je u Nigeriji masakrirao 2.000 žena i djece. Niko se na to nije obazirao, niti je rekao „Ja sam jedna od 2.000 žrtava Boko Harama“. Ili, ja sam jedna od žrtava koje NATO "greškom" ubio u bolnici u Kunduzu, ili u svatovima u Afganistanu. Ili, ja sam jedna od stotina hiljada izbjeglica koje je zapadna politika natjerala u Evropu? Jesu li njihovi životi manje vrijedni od života zapadnjaka? Krv ubijenih u Parizu iste je boje kao krv ubijenih u Afganistanu, Libiji itd. Jedni su žrtve islamskog, a drugi kršćanskog terorizma i fundamentalizma. Dokle ćemo se dijeliti na "naše "i "njihove"? I "naše" i "njihove" rodile su majke koje oplakuju svoje mrtve koji su nestali s lica zemlje zbog više politike i razbojničkih interesa gangstera svjetske politike. Svi smo mi žrtve luđaka na vlasti za koje su ubijeni u Parizu, ili ubijeni na Bliskom istoku, samo brojevi na njihovoj beskrajnoj traci smrti."

Sta god ko reko i koliko se god ljutio, evo jedno bolesno dobrog teksta

Svjetla se gase u Evropi

Samo neke delove da citiram

Prve reakcije demokratskog Zapada bile su očekivane: zaprepaštenje, osuda i poruka ‘Neće nas oni terorizirati, niti ćemo mi pokleknuti’. Zvuči dobro, još kada bi bilo istinito. Jer, gorka je istina - nasuprot zvučnim frazama - da džihadisti već sada itekako teroriziraju ne samo Francusku, nego širenjem atmosfere straha i nesigurnosti cijelu Evropu, zapravo cijeli svijet. I još nešto: taj je svijet već pokleknuo pred prijetnjom s kojom se nije u stanju nositi, proglašavanjem izvanrednog stanja u Francuskoj, izvođenjem vojske na ulice, prekidanjem vitalnih prometnih veza. Pokleknuo je i prihvaćanjem, a sve u skladu sa zakonima demokracije, jačanja ekstremne ksenofobične desnice kojoj nije na umu ništa drugo, nego dokidanje demokracije pod firmom borbe za njezinu zaštitu (od drugih i drugačijih). Ono što, međutim, taj svijet nije učinio, a sva je prilika da neće ni učiniti, to je prestajanje saniranja simptoma i okretanje prema stvarnim uzrocima međunarodnog terorizma koji je u liku tzv. Islamske države dobio svoju do sada najopasniju varijantu.

Zapad mora priznati da je sam stvorio monstruma koji se sada okreće protiv njega, a zaogrnut plaštem vjerskog fundamentalizma. Zapad mora priznati da je ne samo destabilizirao, nego i rušio, vojnom silom – izravno, ili isporukama oružja i novca domaćim nezadovoljnicima, ali i stranim avanturistima, plaćenicima – režime (istina je: ne demokratske po zapadnim standardima, ali stabilne) što nisu bili po volji nezajažljivim apetitima nadnacionalnih struktura gladnih energenata i željnih gospodarenja njima. Zapad mora priznati da je mnogo spominjanu borbu protiv međunarodnog terorizma godinama koristio za ostvarivanje svojih ekonomsko-financijskih interesa, održavajući tek privid borbe za uspostavljanje demokracije u državama kojima se do tada vladalo čvrstom rukom. I Zapad mora priznati da nije učinio apsolutno ništa da bi spriječio stvaranje globalne opasnosti oličene u tzv. Islamskoj državi, dapače da je ona dobrim dijelom njegov proizvod, jer je neselektivno naoružavao svakoga tko je prihvaćao borbu protiv sirijskog predsjednika Asada, čovjeka koji ljubomorno čuva naftne i plinske izvore u svojoj zemlji od ruku globalnih energentskih tvrtki. Napokon, Zapad mora priznati da i dalje ne čini ništa kako bi prekinuo trgovinu naftom tzv. Islamske države, koja je njezin bitan izvor prihoda, kao ni naoružavanje pobunjenika u Siriji što ih naziva umjerenima, a koji u pravilu – s modernim oružjem – prelaze džihadistima.

Otprilike isto sto i ovde, cudno im kako neko ko je krenuo da se raznese bombom nosi sa sobom licna dokumenta.

Ti si ono rekao da nisi musliman.

Ajde se ti zakuni u boga (rekao si da ne vjerujes) da nisi musliman.

Pa da vidimo da li lazes ili ne :D

A ovo ce se vidjeti. Grci kazu da imaju slike i otiske prstiju. Hrvatska isto ima slike i otiske prstiju. I potvrdit ce se da li je slika i otisci prstiju isti kod osobe koja je napala u parizu i kod osobe koja je prosla kroz grcku i RH.

A ako je to ista osoba..onda je i na tvojim rukama krv ovih ljudi koji su ubijeni. I na svima koji su radili da se ti ljudi propuste. Svi vi imate krvi na rukama sto ste u tome ucestvovali ;)

SVETSKA EKSKLUZIVA Ovo je terorista koji je prošao Grčku, Srbiju, Hrvatsku, Austriju... DA BI SEJAO SMRT U PARIZU

Jedan od terorista koji je sejao smrt u Parizu prešao je celu balkansku migrantsku rutu sa sirijskim pasošem na ime Ahmed Almuhamed, otkriva ekskluzivno “Blic” u nedeljnom izdanju.

“Blic” prvi u svetu objavljuje sliku i identitet nekog od osmorice terorista koji su nastradali posle krvavog pira u Parizu u kojem su ubili više od 120 nedužnih ljudi.

Kod jednog od njih nađen je sirijski pasoš na ime Ahmed Almuhamed. Na osnovu tog pasoša, francuske službe bezbednosti zatražile su pomoć od kolega iz Srbije, jer znaju da naše službe registruju sve migrante koji uđu u Srbiju i imaju najkompletniju bazu podataka o migrantima na balkanskoj ruti.

Kako su grčki zvaničnici već objavili, Almuhamed je ušao na teritoriju Grčke 3. oktobra. “Blic” saznaje da je na teritoriju Srbije ušao 7. oktobra kod Miratovca, iz Makedonije. Prošao je kontradiverzionu proveru, pa se pouzdano zna da tokom kratkog proputovanja kroz našu zemlju nije bio naoružan.

Registrovan je u centru u Preševu, gde je formalno zatražio azil. Nastavio je put i, kako saznajemo, ubrzo napustio Srbiju i ušao u Hrvatsku i dalje u Austriju.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/606473/SVETSKA-EKSKLUZIVA-Ovo-je-terorista-koji-je-prosao-Grcku-Srbiju-Hrvatsku-Austriju-DA-BI-SEJAO-SMRT-U-PARIZU

EIGsbeH.jpg

https://i.imgur.com/EIGsbeH.jpg

Ti si ono rekao da nisi musliman.

Ajde se ti zakuni u boga (rekao si da ne vjerujes) da nisi musliman.

Pa da vidimo da li lazes ili ne :D

A ovo ce se vidjeti. Grci kazu da imaju slike i otiske prstiju. Hrvatska isto ima slike i otiske prstiju. I potvrdit ce se da li je slika i otisci prstiju isti kod osobe koja je napala u parizu i kod osobe koja je prosla kroz grcku i RH.

A ako je to ista osoba..onda je i na tvojim rukama krv ovih ljudi koji su ubijeni. I na svima koji su radili da se ti ljudi propuste. Svi vi imate krvi na rukama sto ste u tome ucestvovali ;)

hahhaha lukav si ti...to je ona fora na Bih forumima, gde im vera nalaze da ne smeju da se kunu lazno ili tako nesto.:mrgreen:

A ovo da je krv na necijim rukama, pa to su samo takve nebuloze, pateticna sranja, krv je pre svega u rukama onih koji su decenijama radili sranja na bliskom istoku, koji su dozvolili ovu migrantsku krizu, koji ih propustaju bez adekvatnih provera, sluzbe koje znaju da je neko terorista a puste ga i dalje da bude u evropi, oni su krivi

Njemu je kriv azilant za kojeg se pretpostavlja da je izveo napad, a nije mu kriva nacija koja se nije bunila za svoju bezbednost pre nekoliko meseci kada su im teroristi pripremili isto sto i juce. I danas opet dolaze informacije od francuskih politicara da ce nastaviti jos agresivnije napadati talibane.

Umesto da se grade modeli mira imamo suprotno, niko se ne buni, podrzava se agresivna politika i ja mu kriv sto se neko u Parizu razneo bombom. Da covek ne poveruje.

Njemu je kriv azilant za kojeg se pretpostavlja da je izveo napad, a nije mu kriva nacija koja se nije bunila za svoju bezbednost pre nekoliko meseci kada su im teroristi pripremili isto sto i juce. I danas opet dolaze informacije od francuskih politicara da ce nastaviti jos agresivnije napadati talibane.

Umesto da se grade modeli mira imamo suprotno, niko se ne buni, podrzava se agresivna politika i ja mu kriv sto se neko u Parizu razneo bombom. Da covek ne poveruje.

Nasilan si u svojoj propagandi. Ti koji si protiv izbeglica koje beze od talibana zalazes se ovakvim bombasticnim tekstovima na nasilje nad njima (izbeglicama), time nesvesno (ili svesno) radis za te iste talibane.

Bezobrazan si, nekoliko meseci urlas da se dignu zidovi, a ni rec nisi rekao na racun onih koji su pokrenuli rat u Siriji, koji su prouzrokovali sav ovaj haos, sto u Siriji sto u Evropi. Ne smes, jer si prodana dusa. Vodis se interesom a ne srcem.

Ma on ti je poznat po Hrv forumima kao noob..veliki teoreticar zavera i jako nerealan covek, covek stavlja hrpu linkova, cesto i onih najgorih, tj islamofobnih, huskackih, svakakvih, zato i na svakom iole normalnom forumu dobija banove stalno pa kuka o cenzuri.

Druga verzija tebe, bez ikakve sredine, samo jedno i to je to, no ti bar svoje misljenje, koliko god bilo nekad nakaradno, branis svojim recima, a on stavlja doslovno stotine linkova, i misli da je popio svu pamet ovog sveta, a sad se vidim poceo igrati i moraliste.

Znaci musliman si.

A i lazes. A meni nije tesko pa mogu i dokazati da lazes.

Nasilan si u svojoj propagandi. Ti koji si protiv izbeglica koje beze od talibana zalazes se ovakvim bombasticnim tekstovima na nasilje nad njima (izbeglicama), time nesvesno (ili svesno) radis za te iste talibane.

1. nisu izbjeglice nego su ilegalni imigranti.

2. medu njima ima i (dokazano) ljudi koji su izvrsili napade po francuskoj

3. oni nikad nisu rekli da bjeze pred talibanima nego da idu u njemacku (i svedsku) po socijalu.

4. ti meni pokazi gdje sam ja ikad pozivao na nasilje nad njima ? To ti je inace kleveta...lazno tvrdis da sam ja nesto rekao sto nisam. Kleveces me.

Bezobrazan si, nekoliko meseci urlas da se dignu zidovi, a ni rec nisi rekao na racun onih koji su pokrenuli rat u Siriji, koji su prouzrokovali sav ovaj haos, sto u Siriji sto u Evropi. Ne smes, jer si prodana dusa. Vodis se interesom a ne srcem.

Kako nisam rekao nista protiv onih koji su pokrenuli rat u siriji ?

Jesam pokrenuo temu o trilateranloj komisiji ?

http://forum.krstarica.com/showthread.php/706954-Sastanak-trilateralne-komisije-u-beogradu-Hotel-Crowne-Plaza

jesam pokrenuo temu o korupciji kojom se sluzi erdogan ?

http://forum.krstarica.com/showthread.php/677129-korupcijski-skandal-u-turskoj-erdogan-%28predsjednik%29-je-umijesan

Jesam pokrenuo temu o tome kako SAD-e sve prisluskuje ?

http://forum.krstarica.com/showthread.php/668613-Kako-americka-nacionalna-sigurnosna-agencija-%28NSA%29-nadzire-sve

jesam objasnio kako je "arapsko proljece" napravljeno i tko ga financira i obucava ljude ?

http://forum.krstarica.com/showthread.php/667078-POSAO-REVOLUCIJA-OTPOR

Ili hoces mozda o mojim postovima o iraku i siriji ?

Evo izvoli

http://forum.krstarica.com/showthread.php/698910-Islamska-dr%C5%BEava-napreduje-osvajaju-Siriju-i-Irak/page3?highlight=irak

http://forum.krstarica.com/showthread.php/690766-Sukobi-u-Iraku?highlight=irak

Sada ti meni reci tko je od nas prodana dusa ?

Ti koji svojeg boga (i vjeru tajis pred svijetom i ljudima) i lazes.

Ili ja koji sve ono sto si ti rekao sam napravio. I to ne jednom..nego vise puta. I imam dokaze za to.

:manikir:

A ti sada dokazi ovo sto si tvrdio ili kleveces i lazes.

1. nisu izbjeglice nego su ilegalni imigranti.

Mozda ih je najvise, ali ima itekako i izbeglica.

2. medu njima ima i (dokazano) ljudi koji su izvrsili napade po francuskoj

I sad ces ti ostalih 800 000 poistovetiti sa ovom dvojicom?

3. oni nikad nisu rekli da bjeze pred talibanima nego da idu u njemacku (i svedsku) po socijalu.

Opet lazes, bio si sa tim ljudima mozda, rekli su ti? Koji link to kaze? Bas svi idu po socijalu?

4. ti meni pokazi gdje sam ja ikad pozivao na nasilje nad njima ? To ti je inace kleveta...lazno tvrdis da sam ja nesto rekao sto nisam. Kleveces me.

Nesvesno to radis jer ih sve poistovecujes sa ovom dvojicom

[/QUOTE]

a ti si mu odvjetnik ?

A, dobro..da tebi odgovorim.

Mozda ih je najvise, ali ima itekako i izbeglica.

U srbiji nije rat (koliko sam obavjesten). Znaci ilegalni su imigranti. Ljudi iz BiH koji su dosli u hrvatsku su bili izbjeglice. Jer je u BiH bio rat. U srbiji nije rat...pa onda niti jedan od tih ljudi nije izbjeglica. Nego su oni svi ilegalni (jer ilegalno prelaze) imigranti (jer migriraju).

Znaci, samo u susjednoj zemlji si izbjeglica..u svim ostalima zemljama si imigrant (legalni ili ilegalni).

I sad ces ti ostalih 800 000 poistovetiti sa ovom dvojicom?

Kud zuris...do sada smo utvrdili da je jedan bio medu ilegalnim imigrantima...mozda i dvojica. A tek je proslo 24 sata. Jos cemo saznati da li ih je bilo vise.

A nakon toga cemo saznati u narednim mjesecima (i godinama) da li je medu tim ljudima bilo jos ljudi ako naprave takve (ili slicne) napade.

Ili si ti u uvjerenju da je to bilo jednom i nikad vise ? To je sada gotovo po tebi ?

Ja ne bi tako olako skakao sa takvim zakljucima....tek mjesec dana je proslo od kada je taj covjek prosao...a vec je bio napad. Mozda ih bude vise.

Opet lazes, bio si sa tim ljudima mozda, rekli su ti? Koji link to kaze? Bas svi idu po socijalu?

Bio sam i ja sa tim ljudima. I da, svi idu po socijalu. Oni koji ne idu po socijalu su odavno otisli jer imaju novac vec prebacen. Ovi idu po socijalu..jer ne mogu nista drugo dobiti. Nisu kvalificirani za posao (ne znaju jezik) niti su strucnjaci u svojim podrucijma pa da im ne treba koristenje lokalnog jezika.

Oni idu po socijalu. I ako si bio sa njima onda si i ti svijestan da idu po socijalu.

Ako nema posla u EUropskoj uniji za srbe (ili ukrajince) od kojih neki govore lokalne jezike (tipa njemacki, engleski...) onda sumnjam da ima posla za ljude koji niti govore jezik niti znaju kulturu u koju su dosli....niti kako uopce stvari funkcioniraju. Ili hrvate mozes uzeti za primjer. Nije da ima nesto puno poslova u EUropskoj uniji odjednom.

Nesvesno to radis jer ih sve poistovecujes sa ovom dvojicom

Ja sam tvrdim ono sto je dokazano. Da je jedan potvrdeno prosao..drugi mozda.

I da je proslo tek mjesec dana od kada su prosli. A kalifat je najavio nove napade. Pa je moguce da ih ima jos.

Sada, koliko ih jos ima....

A naravno da nisu svi povezani sa kalifatom i u vojnoj misiji...ima ih koji idu kod rodbine...ima ih koji idu jer se nadaju da ce naci posao ....ima ih koji stvarno bjeze pred talibanima jer su suradivali sa SAD vojskom...

Ima raznih ljudi medu njima. I ocito..ima ljudi koji su povezani sa kalifatom. Barem 1. mozda 2...a mozda i vise...

A mi (kao sve zemlje na putu) smo ih propustili. I tako su oni uspjeli doci do pariza...i tamo ubiti ljude. Jos smo im dali krov nad glavom, hranu, vodu i prijevoz.

Oni su nama ostavili smece....

Poslednja izmena:
Jedan komentar sa b92:

Zapad se cijelo vrijeme bori protiv onih koji su u stanju da ,,ove" koliko toliko drze pod kontrolom ( Mubarak,Husein, Gadafi, Asad) pod paravanom kao oni su diktatori a mi zelimo njima da donesemo demokratiju, ljudska prava itd. Ljudi moji njima ne treba demokratija, njima treba DIKTATOR DA IH DRZI POD KONTROLOM.

A ti sada dokazi ovo sto si tvrdio ili kleveces i lazes.

Odgovorio ti je Lovac, tacnije skrenuo na uzrok tvog problema koji ispoljavas preko konflikta sa forumom kad vec ne mozes sa izbeglicama. Vrati se, procitaj sta ti je napisao i razmisli.

Razmisli jos vise zasto nekog ovde nazivas muslimanom a jer nije za podizanje zida i razvlacenje zilet zice. Medju izbeglicama kao sto ne znas, ima i hriscana i pripadnika hindu religije, znaci li to da oni koji su protiv razvlacenja zice hinduisti? Ili da ti postavim drugo pitanje, ako smo mi oni, sta si onda ti koji bi da dizes zid, tj. od koje je to religije?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back