Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa ovde sam se 100X prepirao o tome koliko su izbeglice kostale Srbiju!

Svi su tvrdili da NISU NISTA kostele Srbiju jer su "dosli kod rodjaka" ....:rotf: :cepanje:

A ja tvrdim da je PREKO POLOVINE danasnjeg ukupnog duga Srbije napravljeno upravo zbog primanja izbeglica !

Koji svi ?

To isto kad neka slabokapirajuća ljanka napiše " svi te ovde mrze i svi laprdaju " a kad je pitaš koji to svi ostane mutava kakva je i bila dok nije lanula glupost.

Koštalo je itekako i bolje da ne počnemo da nabrajamo i koliko čega sve na kamaru.

Jutros negde pročitah da su naši zaustavili oko 25 autobusa sa migrantima negde ispred Niša i nisu im dozvolili da lepo nastave do mađarske granice i preko , valjda posle obećanja ovog da su dobrodošli u Srbiju i da se lepo razbaškare k'o da su kod kuće, a mi ćemo ih isfinansirati za sve što im treba dok naša deca umiru od gladi i najbukvalnije .:confused:

Što ih u svoje kuće ne prime, niko im ni reč ne bi rekao ?

Eno Jajinci na primer, prostrano, poludivlje , može da ih stane onoliko, a i dobar komšiluk bi imali
...i vinske podrume kol'ko im duša ište.

Арапи купују земљиште у БиХ (ВИДЕО)

Иако не постоји, бар званично, маркетинша кампања Босне и Херцеговине у арапским земљама, број туриста из тих земаља, последњих година у сталном је порасту. Овог љета држављани Кувајта, Емирата, Бахреина, Катара....преплавили су Сарајево и околину. Да ли је ријеч о туристима, инвеститорима или можда имигрантима ни локалне власти нити полицијске агенције не дају одговоре.

061135.jpg

Оно што је, међутим познато - од како су запосјели неколицину најатрактивнијих локација у Сарајеву, држављани арапских земаља постепено освајају и приградска подручја.

Ничу цијела насеља и комплекси, а да локалне власти и полицијске агенције не знају у које сврхе и за чије потребе. У протеклих неколико година купили су на стотине хектара земљишта.

Од мултиетничког Сарајева до арапске ренесансе. Излетишта, улице, трговачки центри у граду на Миљацки препуни су гостију у специфичној одјећи. Ријетки желе да говоре. А и када пристану – признају, тек први или други пут су ту, а већ су заинтересовани за куповину земљишта и некретнина. Одмарају и мјеркају.

- Размишљам да у будућности купим земљу овдје и саградим кућу за одмор, рекао је Имад Ал Шуаиб из Кувајта.

Други пак не размишљају. Купују десетине, па и стотине хектара, углавном напуштеног српског земљишта. Агенције за некретнине ничу као гљиве послије кише. И профитирају.

И купца и продавца земљишта посредници чувају у тајности. И тврде како ће на запуштеном посједу да никне нова Агенција за некретнине. На неком сличном опет, погони за производњу и прераду органске хране. Признају и да заинтересованих да нафтна изворишта, пустиње и ратни пијесак, замијене бх оазама има још много.

- Да ли постоји неки смишљени план ја не знам, али ове које ја знам, могу купити читаво Сарајево, додала је Ведина Делки, власница агенције за некретнине АБ-Дом.

А до сада су већ покуповали земљиште којем се ни површина не зна, по Хаџићима, Илијашу, Брези....Никла су нека нова насеља у Доброшевићима, Осенику, Соколовић Колонији.... Луксуз истока и мегатуристички комплекси планирану су у Трнову и Илиџи. У Сарајевском Кантону или Емирату отворена су врата за око 100.000 придошлица, чијим се токовима новца, поријеклом и намјерама, фиктивним посредницима мало ко у БиХ бави. У Служби за послове са странцима провјеравли су више од 100 пријављених привредних субјеката, чији су власници арапи 56 их нису пронашли на пријављеној адреси.

- То су отприлике некакве фиктивне фирме које су регистроване управо из тих разлога. Већина тих страних држављана не долази у БиХ и немају одобрен боравак код Службе, рекао је Раде Ковач, начелник сектора за оперативну подршку Службе за послове са странцима.

Запањујући подаци инспектора службе за послове са странцима, забиљежени на папиру, то су само и остају. Реакције пореских управа и других надлежних полицијских агенција изостају. Баш као што изостаје и одговор – у којој мјери држављани Залива само избјегавају врело пустињско љето?

http://rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=164117

Ви сте комплетни идиоти и комплексаши ! Па не иду они у С.А.Д., него у већину европских држава које нису криве за рат који воде Американци.
Што је најгоре иду тамо где је наша дијаспора, да убијају наше, да узимају посао нашима, да зауставе напредак наше дијаспоре.

Европа је дужна да одговори ватром или да дозволи да исламисти униште европске нације.

То је већ одавно договорено- ПОКУШАЋЕ ИСЛАМИЗАЦИЈОМ ДА НАПРАВЕ ТОТАЛНО АНТИРЕЛИГИОЗНЕ ДРЖАВЕ И СРЕДИНЕ - то је цљ...

makedonija je objavila izvanredno stanje zbog imigranata / azilanata. vise od tisucu ljudi je izmedu granice sa makedonijom i grckom. nema dovoljno vlakova da se svi prevezu na granicu sa srbijom. Pa su makedonci poslali vojsku da osigurava transport prema srbiji. I da cuva granicu jer svaki dan nekoliko tisuca ljudi dolazi na granicu sa maekdonijom

Macedonia declares state of emergency over surge in migrants & refugees, ready to deploy army

Macedonia has declared a state of emergency on its southern and northern borders over a surge in migrants and refugees, the Interior Ministry announced. The country said it would involve the army in confronting the crisis.

"We expect the involvement of the army will bring two desired effects – it will increase security among our citizens in the two regions and will allow for a more comprehensive approach toward people expressing their interest in applying for asylum," Interior Ministry spokesman Ivo Kotevski said.

He told Reuters that the “official border crossings are not shut,” but that authorities may have moved to seal off illegal routes used by the migrants and refugees.

vise na linku

https://www.rt.com/news/312935-macedonia-emergency-migrants-crisis/

Vidim da je najveci problem sto ce arapi da karraju nase ene :lol:

pa vi ih dobro karrajte pa nece morati da idu kod azilanata :lol:

Te što budu bile sa azilantima verovatno bi mogle biti sa mnogima vrlo često i retko kada samo sa jednim a postoji specifičan termin za takve žene u svakoj zemlji al one su manjina.

Ne lupajte ovo nema veze sa NATO-m i sa Amerima, za ovo je glavni krivac "Evropa - kolonijalna sila 20. veka" . Inace *** Muslimani su isti kao mi ima dobrih, ima losih. Ali si upravu moramo ih istjerati sve ili ce Evropska ekonomija otici u propast.

Poslednja izmena od moderatora:
ti ljudi nisu kucichi da ih "udomljavas"
nisu ni stvari da ih se premjesta kako kome padne na pamet
i nisu ama bash ni po cemu razliciti od tebe, mene ili bilo kog drugog covjeka
osim sto u ovom trenutku imaju tu nesrecu da ih pomjeri rat vodjen u ime ko zna cijih interesa
i Pobedonoscev je u pravu - Srbi izbjegli sirom planete, nisu nailazili na zatvorena vrata ni tretirani ovako
( na stranu sto mislim da su ljudi ovdje zapravo puno bolji i prijateljskije raspolozeni nego sto se citajuci
bljuvotine po forumima i drustvenim mrezama moze zakljuciti, tu je pitanje zasto mediji potpiruju takvu atmosferu)
tvoj problem je sto predstavu nemas o tome, ni o kojem se broju ljudi radi
samo iz moje obitelji otislo je puno ljudi - u USA, Kanadu, Australiju, Svedsku, Sloveniju, Njemacku...
otisli su kao izbjeglice i stvorili tamo sebi nove zivote
strasno je kratkovidno sebe percepirati kao boljeg...vrednijeg
na temelju, iskljucivo, puke srece da nisi nikad bio u poziciji da ovisis o tudjoj milosti i dobroj volji
poput tih ljudi
i nisu oni nikakvi migranti
to je termin pazljivo odabran da ucvrsti ograde i zidove
da opere neciste savjesti i anestezira kolektivnu savjest
ti ljudi su izbjeglice i vecinom se jos dugo nece imati kamo vratiti
njihove zemlje i zivoti, onakvi kakvi su bili, vise ne postoje

Srbi nisu izbegli nigde drugde nego u Srbiju u ratovima '90-tih, a to sto se neko "provukao" da ode na zapad da bi bolje ziveo,nije za zaljenje jer je mogao i u Srbiju. Znaci birao je. A i to su retki slucajevi, da na prste mogu da se nabroje i vecinom su isli planski a ne kao izbeglice (osim mozda u pocetku da bi se tako predstavili). Pa s Kosova je '99 svako mogao da se napravi Siptarom, sedne u camac i da prebegne u neku od zapadnih zemalja, pa to nije uradio (mada neko mozda i jeste, neki takav izuzetak kome opet Srbija nije dovoljna zarad pohlepe, a mogao je u nju).

I bas po tome jesu razliciti od mene, jer ja to nikada ne bih uradila, nego sam strpljivo ostala u Srbiji, u gradu koji je svakodnevno bombardovan nemilice, sa svojima, pa kako bude iako nisam bila za vladajuci rezim i politiku rata uopste.

I nemoj ti meni o tome, niko tamo nije otisao praznih ruku, vec smisljeno i planski sa parama u novcaniku da iskoristi priliku, prodatim imanjima makar kasnije, a sada seju mrznju o Srbiji po forumu jer vide da su se zeznuli. A i nije tacno, u neke zemlje nije bilo Srbima lako izbeci sve i da su hteli i mogli, propaganda je bila protiv i jaka (da su na kraju morali i sami da poveruju u to oni koji su otisli, hteli-ne hteli a oni su retkost u odnosu na vecinu). Zasto Srbi s Kosova nisu izbegli na zapad, nego sam svojim ocima gledala traktore i zbegove preko Kopaonika? Zasto u "Oluji" nisu izbegli na zapad nego opet u Srbiju? Pisi to drugome, ako to nije muka, ne znam sta je, pa su ipak dosli u Srbiju, srodnu, najblizu zemlju.

I zato, mani me s tom patetikom kad ni sama EU (na ciji uzor uzaludno ovog puta zelis da se pozoves) nije pateticna, naprotiv.

Poslednja izmena:
А шта ћемо АКО ЈЕ СВЕ ТО ПЛАН -------- ако је све то већ одавно договрио ВУ са својим љубавницима из Арапских емирата ???

Ја сам се овде више пута питао за кога се гради Београд на води и ко ће да живи у толиким квадратима..

Naravno da je sve plan. O tome sam već pisao pre skoro tačno godinu dana:
http://forum.krstarica.com/showthre...e-Albanaca?p=28718874&viewfull=1#post28718874
Bojim se dok se naš narod osvesti da će biti kasno.

Poslednja izmena:
Vidim da je najveci problem sto ce arapi da karraju nase ene :lol:

pa vi ih dobro karrajte pa nece morati da idu kod azilanata :lol:

Кад се толико трипујемо због арапа, шта ли ћемо да радимо кад у неком од наредних таласа црњци из Најџерије и околине крену да газе Србију у потрази за бољим животом по налогу Америке, Римског папе Фрање, Британске краљице, Ротшилда и Рептила?

A zasto migranti ne idu kroz "Kosovo republjik"?
Eto tamo nema granica, svi su muslimani,pomocice im zar ne?, nego bas kroz Makedonska i Srpska polja moraju da prolaze i sve da uniste?

Srbi nisu izbegli nigde drugde nego u Srbiju u ratovima '90-tih, a to sto se neko "provukao" da ode na zapad da bi bolje ziveo,nije za zaljenje jer je mogao i u Srbiju. Znaci birao je. A i to su retki slucajevi, da na prste mogu da se nabroje i vecinom su isli planski a ne kao izbeglice (osim mozda u pocetku da bi se tako predstavili). Pa s Kosova je '99 svako mogao da se napravi Siptarom, sedne u camac i da prebegne u neku od zapadnih zemalja, pa to nije uradio (mada neko mozda i jeste, neki takav izuzetak kome opet Srbija nije dovoljna zarad pohlepe, a mogao je u nju).

I bas po tome jesu razliciti od mene, jer ja to nikada ne bih uradila, nego sam strpljivo ostala u Srbiji, u gradu koji je svakodnevno bombardovan nemilice, sa svojima, pa kako bude iako nisam bila za vladajuci rezim i politiku rata uopste.

I nemoj ti meni o tome, niko tamo nije otisao praznih ruku, vec smisljeno i planski sa parama u novcaniku da iskoristi priliku, prodatim imanjima makar kasnije, a sada seju mrznju o Srbiji po forumu jer vide da su se zeznuli. A i nije tacno, u neke zemlje nije bilo Srbima lako izbeci sve i da su hteli i mogli, propaganda je bila protiv i jaka (da su na kraju morali i sami da poveruju u to oni koji su otisli, hteli-ne hteli a oni su retkost u odnosu na vecinu). Zasto Srbi s Kosova nisu izbegli na zapad, nego sam svojim ocima gledala traktore i zbegove preko Kopaonika? Zasto u "Oluji" nisu izbegli na zapad nego opet u Srbiju? Pisi to drugome, ako to nije muka, ne znam sta je, pa su ipak dosli u Srbiju, srodnu, najblizu zemlju.

I zato, mani me s tom patetikom kad ni sama EU (na ciji uzor uzaludno ovog puta zelis da se pozoves) nije pateticna, na protiv.

ne pricaj gluposti
izbjegli su i to masovno
procedura za iseljenje i dobijanje viza bila je za njih pojednostavljena u mnogim zemljama
tad su vecinom otisli upravo kao izbjeglice
medju njima i dobar dio moje obitelji
i otisli su itekako praznih ili polupraznih novcanika
tipa skupilo bi se iljadu dvije maraka i to je bilo to
s tim bi tesko prezivjeli da u tim zemljama nisu organizirano dobili smjestaj, posao...
a zasto su otisli to se tebe ne tiche
ti brini za svoj zivot

Uslovi za zbrinjavanje tolikog broja migranata izbeglica ili šta su već kod nas ne postoje.Mi smo siromašna zemlja sa brojnim problemima.Ako ne mogu da i odu tamo gde su nemaravali,nema razloga ni da se zadržavaju kod nas.Neka idu u Tursku.To je zemlja u ekonomskom usponu a pripadaju istoj veri i slilčnoj kulturi kao i Turci.U Istambulu ima mnogo asfalta.

Uslovi za zbrinjavanje tolikog broja migranata izbeglica ili šta su već kod nas ne postoje.Mi smo siromašna zemlja sa brojnim problemima.Ako ne mogu da i odu tamo gde su nemaravali,nema razloga ni da se zadržavaju kod nas.Neka idu u Tursku.To je zemlja u ekonomskom usponu a pripadaju istoj veri i slilčnoj kulturi kao i Turci.U Istambulu ima mnogo asfalta.

Пријатељу, они да су тели да иду тамо где је богатство ишли у УАЕ, Катар, Бахреин, Кувајт, Сауди Арабију... Овако, све су прилике да ће остати овде и поправити нам крвну слику.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back