Azilanti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.6yka.com/novost/87542/sj...razmisljate-o-migrantima-koji-dolaze-u-evropu

- - - - - - - - - -

7076-15r82lv.jpg

Srbija je 1995. primila 350.000 izbeglica i tvrdi da to nista nije kostalo drzavu.

A cela Evropa stenje pod samo 250.000 hiljada...

Moze li mi neko objasniti taj paradox?

Stenje Jevropa, Gospođa stara
uletela joj muslimanska kara.
Jevropo, izađi da skitamo, imam ludu želju večeras da lutam.
Jevropo, izađi i iznesi samo malo nežnosti ispod kaputa.

Ово је велика несрећа , овим људима треба да се помогне ..нека иду у државе Западне Европе , оне су одгворне за ову хуманитарну људску катастрофу .Тако су исто 90тх урадили нама

Ови сироти људи који беже од рата треба на најбољи могући начин да се дочеакају , нека не помисле да смо ми фаписти као што су они који су им донели рат и страдање

Konacno nas je sustigla kazna, sve smo im uzeli u vreme kolonizacije krivi smo za siromastvo Afrike a ne SAD. Bas mi je drago nadam se da ce napuniti Veliku Britaniju, Italiju, Nemacku, Portugal, Spaniju i Francusku. :) Nekad su se hvalili "kolonijalne sile" sad ce Afrikanci da vas koloniziju mamu vam...

Где то и ко тврди да ништа није коштало државу?

Pa ovde sam se 100X prepirao o tome koliko su izbeglice kostale Srbiju!

Svi su tvrdili da NISU NISTA kostele Srbiju jer su "dosli kod rodjaka" ....:rotf: :cepanje:

A ja tvrdim da je PREKO POLOVINE danasnjeg ukupnog duga Srbije napravljeno upravo zbog primanja izbeglica !

"PRIMAMO samo kršćane". Službeni je to stav slovačke vlade o izbjegličkoj krizi koja potresa Europu, a zbog čega su s raznih strana stigle oštre osude.

Iz Europske komisije tako su poručili da se ne žele upuštati u komentiranje novinskih napisa, ali glasnogovornica Annika Breidthardt ipak je Slovacima dala do znanja da im takav stav nije prihvatljiv.

"Europska pravna praksa brani bilo kakve oblike diskriminacije", poručili su iz Europske komisije, dok je UN-ova služba za izbjeglice UNHCR državama Europske unije poručila da primjene "inkluzivni pristup" relokaciji migranata koji u sve većem broju nadiru u Europu.

"Relokacija je nužno potrebna brojnim izbjeglicama koji spadaju u posebno ugrožene skupine. Ohrabrujemo vlade da se prilikom prihvata izbjeglica primjenjuju inkluzivan pristup i da ne temelje svoj izbor na diskriminaciji", kaže Babar Baloch, glasnogovornik UNHCR-a za centralnu Europu.

"Što će muslimani u Slovačkoj, mi nemamo džamije?"

I dalje se čeka odgovor slovačkog premijera Roberta Fica, koji je na konferenciji za novinare ranije kazao da će njegova država primiti 100 sirijskih izbjeglica, ali isključivo kršćanske obitelji koje će sami odabrati. Kasnije je u intervjuu za jedan austrijski dnevni list rekao da će Slovačka ipak primiti 200 izbjeglica (i dalje znatno manje od 1200 izbjeglica, koliko je EU planirala smjestiti u Slovačku), ali je i nastavio inzistirati da će primati samo kršćane (koji inače čine oko 10 posto populacije Sirije).

Istu je stvar danas u razgovoru za BBC kazao Ivan Netik, glasnogovornik slovačkog ministarstva unutarnjih poslova. On tvrdi da muslimani u Slovačkoj nemaju što raditi zato što se "neće osjećati ugodno".

"Doista želimo pomoći Europi s ovim valom izbjeglica, ali mi smo samo tranzitna zemlja, ljudi ne žele ostati u Slovačkoj. Mogli bismo primiti 800 muslimana, ali mi nemamo džamije u Slovačkoj pa prema tome kako možemo integrirati muslimane ako im ovdje neće biti ugodno?", rekao je Netik, koji inzistira da se ne radi o diskriminaciji.

Slovaci nisu jedini

Slovaci nisu jedina nacija, kako podsjeća EurActiv, koji su se pobunili protiv primanja muslimana, a koji naravno čine većinu među izbjeglicama koji prvenstveno u Europu stižu iz Afganistana, Sirije, Pakistana i sjeverne Afrike. Poljski premijer ranije ove godine također je tvrdio da će primati samo kršćane, ali u međuvremenu se ipak predomislio pa je Poljska u srpnju pristala primiti 2000 izbjeglica.

Premijer Bugarske Bojko Borisov također se bunio da bi "izbjeglice mogli narušiti etničku ravnotežu" njegove zemlje. U Bugarskoj, naime, živi 59,6 posto pravoslavnih kršćana i 7,8 posto muslimana. "Nemamo ništa protiv muslimana, ali ako drugi muslimani dođu iz inozemstva, to će radikalno promijeniti demografsku sliku", kazao je Borisov.

Christian Wigand, glasnogovornik Europske komisije, danas je kazao da je u srpnju u EU ušlo više od 100.000 izbjeglica. Od siječnja do lipnja ove godine EU je primila više od 400.000 zahtjeva za pružanje azila, dok ih je prošle godine ukupno bilo oko 600.000. Najviše azilanata u svoje granice prima Njemačka, koja je poručila da ih ove godine može primiti čak 800.000.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-sto-se-europa-pretvorila-necemo-muslimane-primamo-samo-krscane/837320.aspx

Ви сте комплетни идиоти и комплексаши ! Па не иду они у С.А.Д., него у већину европских држава које нису криве за рат који воде Американци.
Што је најгоре иду тамо где је наша дијаспора, да убијају наше, да узимају посао нашима, да зауставе напредак наше дијаспоре.

Европа је дужна да одговори ватром или да дозволи да исламисти униште европске нације.

Ви сте комплетни идиоти и комплексаши ! Па не иду они у С.А.Д., него у већину европских држава које нису криве за рат који воде Американци.
Што је најгоре иду тамо где је наша дијаспора, да убијају наше, да узимају посао нашима, да зауставе напредак наше дијаспоре.

Европа је дужна да одговори ватром или да дозволи да исламисти униште европске нације.
sta radi ta srpska dijaspora po zapadu? Jel im kradu poslove,bave se kriminalom.ruze im gradove svojiim "srpskim" fizionomijama,balkanskim ponasnejm balkanskom muzikom i svim kultrunim pandanima na osnovu kojih vi pljujete azilante.

usotalom vecina azilanata ce biti vracena pre ili kanije.rat u siriji nece trajati vecno, a ovde ima i ekonomskih migranata koje su palili pricama o luksuynom yivotu i da ce dobiti pare iako ih ne prime kao sto su se albanci popali pa su isli u nemacku da uzmu koju marku.

Pa ovde sam se 100X prepirao o tome koliko su izbeglice kostale Srbiju!

Svi su tvrdili da NISU NISTA kostele Srbiju jer su "dosli kod rodjaka" ....:rotf: :cepanje:

A ja tvrdim da je PREKO POLOVINE danasnjeg ukupnog duga Srbije napravljeno upravo zbog primanja izbeglica !

А ја мислио поставићеш ми неки релевантан чланак из озбиљног извора...

Само разбијање државе је скупо коштало све у бившој Југославији.

Западна Европа је и те како одговорна за ову хуманитарну катастрофу , какво убијање наших ..чим пређеш границу, наших више нема ..

Ови жалосни људи су жртве Америке и Западне Европе , напада НАТО ПАКТА , они су им уводили демократију последњих 15 година ..ово је одговор
ово су резултати увођења демократије.

Западна Европа им је уништила продице , уништила домове ..они су образовани људи , доктори , професори , економисти ..они су доживели тешку судбину , сличну нашој ..

Ти радиш за ове Давидовићеве мале нацисте , ти ниси човек

Taj sajt koji si citirala drži neko antisrpsko đubre izbosne koji je sav otpad u regionu skupio na jednom mestu.

Par puta sam kliknula tamo još odavno i svaki put sam se ljudski ispovraćala.

njoj i onako i ovako ne gine sudbina da je pokriju staorom i udaju za nekog od 50 godina minimum dal u zemlji iz koje dolazi ili u evropi. sta hoce sa tim slikama da postignu? kod mene uvek i iskljucivo suprotnu rekaciju, suprotnu njihovim namerama.

Ове мигранте би требало сад прихватити као никога и дати им одређене привилегије, јер те даље од Србије неће пустити, а на Македонцима и на нама је да сутра од тих миграната имамо добре комшије, или још једне Албанце или Бошњаке који ће нам радити о глави. Европе ти више видети неће, граница на северу је затворена на дужи период, а тамо одакле су дошли враћати се у скорје време такође неће. Не треба сад дозволити да зашто што су ти људи муслимани, да их почну врбовати исти они који су им уништили земљу, да сад униште и нас у сваком погледу и да се претворе у оне због којих су морали да побегну овамо.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back