Kovač
Buduća legenda
- Poruka
- 30.786
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно и треба да се пусте , нека иду код оних који су им уништили животе , убили породице , растурили државу
Srbija je 1995. primila 350.000 izbeglica i tvrdi da to nista nije kostalo drzavu.
A cela Evropa stenje pod samo 250.000 hiljada...
Moze li mi neko objasniti taj paradox?
 ,da vide siptari sta je natalitet kad krenu srbo-sirijci da se razmnozavaju
 ,da vide siptari sta je natalitet kad krenu srbo-sirijci da se razmnozavaju 
Stenje Jevropa, Gospođa stara
uletela joj muslimanska kara.
Jevropo, izađi da skitamo, imam ludu želju večeras da lutam.
Jevropo, izađi i iznesi samo malo nežnosti ispod kaputa.
Srbija je 1995. primila 350.000 izbeglica i tvrdi da to nista nije kostalo drzavu.
A cela Evropa stenje pod samo 250.000 hiljada...
Moze li mi neko objasniti taj paradox?
Interesantno je pomenuti da je jedan od uzroka talasa migranata, sirijski diktator Bašar Asad.
 Nekad su se hvalili "kolonijalne sile" sad ce Afrikanci da vas koloniziju mamu vam...
 Nekad su se hvalili "kolonijalne sile" sad ce Afrikanci da vas koloniziju mamu vam...Где то и ко тврди да ништа није коштало државу?

sta radi ta srpska dijaspora po zapadu? Jel im kradu poslove,bave se kriminalom.ruze im gradove svojiim "srpskim" fizionomijama,balkanskim ponasnejm balkanskom muzikom i svim kultrunim pandanima na osnovu kojih vi pljujete azilante.Ви сте комплетни идиоти и комплексаши ! Па не иду они у С.А.Д., него у већину европских држава које нису криве за рат који воде Американци.
Што је најгоре иду тамо где је наша дијаспора, да убијају наше, да узимају посао нашима, да зауставе напредак наше дијаспоре.
Европа је дужна да одговори ватром или да дозволи да исламисти униште европске нације.
Pa ovde sam se 100X prepirao o tome koliko su izbeglice kostale Srbiju!
Svi su tvrdili da NISU NISTA kostele Srbiju jer su "dosli kod rodjaka" ....
A ja tvrdim da je PREKO POLOVINE danasnjeg ukupnog duga Srbije napravljeno upravo zbog primanja izbeglica !
Западна Европа је и те како одговорна за ову хуманитарну катастрофу , какво убијање наших ..чим пређеш границу, наших више нема ..Ви сте комплетни идиоти и комплексаши ! Па не иду они у С.А.Д., него у већину европских држава које нису криве за рат који воде Американци.
Што је најгоре иду тамо где је наша дијаспора, да убијају наше, да узимају посао нашима, да зауставе напредак наше дијаспоре.
Европа је дужна да одговори ватром или да дозволи да исламисти униште европске нације.
Taj sajt koji si citirala drži neko antisrpsko đubre izbosne koji je sav otpad u regionu skupio na jednom mestu.
Par puta sam kliknula tamo još odavno i svaki put sam se ljudski ispovraćala.
nisam, kada neko s namerom gura pateticne slike. a ova slika je postavljena bas sa namerom da izazove pozitivna osecanja spram ovih smnrdljivaca.
nisam, kada neko s namerom gura pateticne slike. a ova slika je postavljena bas sa namerom da izazove pozitivna osecanja spram ovih smnrdljivaca.
Ne dao bog tebi da se ovako nesto desi. Pa da ti nekome budes smrdljivica. Kakvi ste to ljudi?
Ne dao bog tebi da se ovako nesto desi. Pa da ti nekome budes smrdljivica. Kakvi ste to ljudi?