Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
zasto napadas wizarda covek je sa pravom zabrinut kao i svi mi ...
Bojis se da te ne otmu teroristi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto napadas wizarda covek je sa pravom zabrinut kao i svi mi ...
oni koji su stvorili besedo islamofobija su pravo zlo...ti si samo dobrovoljac zato nemas krivde, ali oni reffugges welcome imaju krivdo i svi koji potpirajo ovo ci.gansko invazijo
jedan ovakih je Kamela
a i da su samo izbeglice zar nije lakse bogatim zemljama da resavaju njihove probleme u zemljama iz kojih poticu umesto sto ih dovlace kod nas...
.isti oni koji su njima napravili problem sada ga prave i nama
Наравно да смеју, Орбан је не ебе 2%, уосталом истерао је ММФ пре две године, а банане су и Бугарска и Румунија па мигранти не да не иду том рутом већ се ни не усуђују да тамо крену.Ja ni ne kazem da postoji obveza, i opet ja se sa tobom slazem, a iznimno mi je licemerno da SAD i UK ne primaju migrante, medjutim pogledaj realno sve.
Nemacka vice dobrodosli su...i kad je situacija takva kakva je, nemam apsolutno nista protiv da prodju ovuda do puta za Nemacku, zicama i granicama nista ne dobijas, samo haos, Nemci tako zele pa nek idu zar ne..
Al sta dobijemo, dobijemo to da Nemacka vise ne moze da prima, ali Merkelica zbog svog statusa i svega, ne sme to otvoreno da kaze..pa manipulise banana drzavicama a ja sam odavno pisao, nemoj da se svadjamo, od Turske i Grcke ne mozes ocekivati nista, ali od Makedonije vec mozes..zatvori Makedonija, zatvori Srbija, Hrvatska, Slovenija...pa nek se Grci pitaju sta i kako...elem to se nije desilo zar ne..Nemacka i dalje igra igru gluvih telefona a mi ispastamo.
Moras uvideti kakvo je realno, sadasnje stanje..a to je da Nemacka kaze dobrodosli ste..i tu sve staje, nase banana republike se ne SMEJU tome odupreti, a samo mi nemoj spominjati Madjare kroz koju je proslo hrpa migranata, cak i nakon zatvaranja granice, kako to ne vidis,
Daj ne placi i ne lazi, budi osoba KresoOn je onako u rukavicama, napao mene. On koji sve sta radi je da stavlja hrpu linkova i to je sve, nemas ti pojma sta je on stavljao na drugim mestima sve...
I opet, ja nigde ne kazem da nije paravan, jasno mi je da neko zeli destabilirati evropu ali kad neko preteruje, onda preteruje, a on preteruje, krivi ljude koji nisu krivi, siri Islamofobiju i onda to porice.

Izvini ja te pola ne razumem...
Kakve konkretne probleme i konkretno tebi su napravili oni koji "dovlace izbeglice?"
Какву ти конкретну корист имаш од миграната сем што ти душа цвета због исламизације Европе и што имаш крв хришћана на рукама јер овде дивљаш не би ли подржао улазак тероприста.Kakve konkretne probleme i konkretno tebi su napravili oni koji "dovlace izbeglice?"
Рат у Сирији траје већ 4 године, а навала миграната је експлодирала тек кад су исламисти почели да губе.!
Kakve konkretne probleme i konkretno tebi su napravili oni koji "dovlace izbeglice?"
Мигрантска криза је експлодирала с пропашћу ИСИЛ.Kao po obicaju siris dezinformacije. Islamisti su poceli da gube kad su usli Rusi u Siriju, a izbeglice krenule put Evrope kada je u Turskoj postalo neizdrzivo, tj. kada je Evropa uskratila pomoc.
Наравно да смеју, Орбан је не ебе 2%, уосталом истерао је ММФ пре две године, а банане су и Бугарска и Румунија па мигранти не да не иду том рутом већ се ни не усуђују да тамо крену.
Проблем ће направити Немачка кад покуша наметнути квоте за пријем миграната другим земљама, а Словачка, Мађарска, Пољска и Чешка су то одбиле, чак и богата Данска.
Наравно да смеју, Орбан је не ебе 2%, уосталом истерао је ММФ пре две године, а банане су и Бугарска и Румунија па мигранти не да не иду том рутом већ се ни не усуђују да тамо крену.
Проблем ће направити Немачка кад покуша наметнути квоте за пријем миграната другим земљама, а Словачка, Мађарска, Пољска и Чешка су то одбиле, чак и богата Данска.
nazivati sirotim izbeglicama ljude koji sa hrpom dolara prelaze hiljade kilometara da bi upadali u tudje zemlje je ludost i ne moze se pravdati bajkama o ljudskim pravima...kad nas stave pred svrsen cin kao one u parizu onda ce biti kasno da se kajemo
Strah Kamaele, stah. Ocito je da kroz te kolone ljudi prolaze i simpatizeri radikalnih skupina, takve stvarii se nikako ne smeju ignorisati.
Prolazeci kroz kolone, ne rade nista, ostavljaju smece ali ebes to, pocisti se, ostaje strah, sta ako neko pozeli da napadne Hrvatsku, Srbiju?
nazivati sirotim izbeglicama ljude koji sa hrpom dolara prelaze hiljade kilometara da bi upadali u tudje zemlje je ludost i ne moze se pravdati bajkama o ljudskim pravima...kad nas stave pred svrsen cin kao one u parizu onda ce biti kasno da se kajemo
Праве проблеме.
Праве проблеме свакој земљи где надиру као скакавци.
Праве велике економске трошкове.
Да, само иза Орбана стоји Цар.zar nije i rumunski predsednik vratio sve dugove i sutnuo mmf pa su mu smestili narod na ulici uradice to i orbanu
Vidim nisi procitala..nema veze,samo ti drvi po svome, ali mene ne uvlaci u svoje price
Немој правити идиота од себе.Kome prave velike ekonomske troskove? Tebi?
Slazem se, kontrola je potrebna, svako ko je i malo sumnjiv ne treba ga pustiti.
Nece ni Hrvatsku ni Srbiju, periodicno ce izvoditi teroristicke napade u Francuskoj.
Крв хришћана је на твојим рукама, наравно да ћеш горети ко и сви левичари, либтранди и травоједи.necu skrenuti u udesno.. u prozivanje i odmazde pa taman i da gorim u paklu..
- - - - - - - - - -
gde da ga kupim..daj adresu..![]()
I Nemacku, siguran sam u to, ali opet ne mozes biti siguran da nas nece, prete se oni i na ovom podrucju, ma da ni jedan ter.napad ovde ne bude, nije ugodno kad znas da je neko prosao kroz tvoju zemlju pa sudelovao u ter.napadu, ljudski zivoti su to..
A za kontrolu je sad vec kasno, cak da to i urade..