azijatkinje ili crnkinje iz afrike

ena28:
Krcko Orashchic:
pa ja pokusavam da se drzim al napadaju i evo pokusacu da budem konstruktivan
ta tajlandjka je svaki dan vezbalasvoje misice sa kokosijim jajetom i vi sad mislite o tome sta su te zene u stanju da urade za svog coveka a pritom su i generacijama ucene od svojih majki sta i kako a i kad treba da rade . e sad ima tu jos jedan element u prici za njih je belac polu bog :!: :!:
By the way znam kako je zenama ovde jel su mene tamo na ulici u prolazu stipkale za pozadinu grebuckale po ledjima pa i po intimnijim delovima tela :shock:
jel sam se drzo teme 8)

...HM...
...I...SKRCKA LI GA... :wink:..

You wish.... :roll:
e Twisted sister idi na krstarenje mozda upoznas nekog crnca oni nebiraju , cuo sam, samo obuci sorcic uvece i ,na tvoju veliku srecu, ima intimno da ih upoznas ..... :twisted: :twisted: a kad se to desi onda se pojavi pa o crncima ...tebi cemo da dozvolimo da promasis temu :twisted:
:shock: ovake ce okice da ti budu :twisted:

...Krcko...iliti....aj' necu da te otkrivam...
...pa ja kad' bih napisala sta mislim o OBOJENOM PROGRAMU...
...ma, bolje da zapevam...
...la..la...la..la...la...laaaa...
...oooo...odor...odoris... :wink:

P.S...a da nisam ja promasila temu... :roll:...
...uuuu...je...pa ja sam ceo forum promasila... :wink:...

ena28:

...Krcko...iliti....aj' necu da te otkrivam...
...pa ja kad' bih napisala sta mislim o OBOJENOM PROGRAMU...
...ma, bolje da zapevam...
...la..la...la..la...la...laaaa...
...oooo...odor...odoris... :wink:

P.S...a da nisam ja promasila temu... :roll:...
...uuuu...je...pa ja sam ceo forum promasila... :wink:...

Ma jel ti spavas bre? :?
Mislim spavas li ikad ? Ako imas problema sa snom reeeci dodje cika doktor da bocu i ima da pajkis nedelju dana !!!
Bila bi to diiivna nedelja :lol: :lol: :lol:
al nisam ja te srece ... :evil: :evil:
znas ti se ovde uklapas samo ako si crnkinja...
a ja bi reko da si ti crnkinja koliko i ja :evil:

`Ao mene do boga miloga..... :shock: :shock: :shock:
dobro bre sta coes bre sta oces bre
oces jedno momce vranjanskoo.... :?
ako je tako u pesmi sto neprobas tamo...
mozda nadjes nekog crnca ili kineza koji bi te voleli i kad se do mile volje nauzivas onda lepo kuc kuc dobar dan ja dosao sto mi bilo lepo :roll: pa nam sve ispricas..... :arrow:

Eto pa necu ja da vozim frick show ma karibe nego fine devojke cice i mace ribice i pilice ajd moze i neka fina starka izmedju 30 i 35 ocuvana a vi mi plasite zenskadiju ovde aman :? :?
evo ja pozivam ovom prilikom puno devojcica tamne puti a i one sa kosim okicama na krstarenje pa cu da vam pricam sta jebilo 8)
uf brrrbrbrr kad se setim samo al necu da pricam dok neosvezim secanje :P

Gazdarica:
Imate vec temu o Karibima, pa tamo pricajte o tome, inace cu oba ova topica zakljucati...

poruka u boci za gazdaricu
draga gazdarice moj brod je upravo isplovio put kariba kad se vratim podnecu vam izvestaj o tamosnjim urodjenicama do tada ostajte mi zbogom :D :D

p.s.ja znam da ste vi draga gazdarice zeleli potajno da odete na karibe sa nama ali onda nebi imalo koga da motri na decu ovu da nesto nezgrese i nesekirajtye se donecu flasu bakardija da proslavimo povratak :wink: :wink:

Snezna_kraljica:
Krcko Orashchic:
dok se vi glupirate ja sam upoznao tako meso da to nije normalno !!!problem je samo u tome sto sam morao da dam cvrstu rec da necu nista da vam pricam :? i sad neznam sta da radim ja bi rado lano al nemogu obecao sam ...a opet lano bi ajd sad pa budi pametan...

samo mogu da kazem da je zift ! :twisted:
reci, reci! da neces da kazes, ne bi pricao tako...

razocaran sam u tebe skroz :? :cry: i nisam u stanju da pricam jel sam potpuno izbacen iz koloseka
diskusijom o pravoj ili laznoj ljubavi izmedju pripadnica istog pola uffff grozno :( :shock: :(

Krcko Orashchic:
razocaran sam u tebe skroz :? :cry: i nisam u stanju da pricam jel sam potpuno izbacen iz koloseka
diskusijom o pravoj ili laznoj ljubavi izmedju pripadnica istog pola uffff grozno :( :shock: :(
Au! Koja promena raspolozenja! Malopre ste bili orni da pricate o svojim poduhvatima, a sad…
Ako sam ja kriva, molim da mi oprostite. (na “Vi”, iz postovanja)
Prava ili lazna ljubav? Nije o tome bila rec.
Uostalom, za zenu ste rekli – MESO! :? To je uvredljivo za sve zene….. Sad smo na istom… I ja sam Vama razocarana...

Snezna_kraljica:
Krcko Orashchic:
Au! Koja promena raspolozenja! Malopre ste bili orni da pricate o svojim poduhvatima, a sad…
Ako sam ja kriva, molim da mi oprostite. (na “Vi”, iz postovanja)
Prava ili lazna ljubav? Nije o tome bila rec.
Uostalom, za zenu ste rekli – MESO! :? To je uvredljivo za sve zene….. Sad smo na istom… I ja sam Vama razocarana...

pa vi ste mlada devojcica i neznate znacenje te reci u onom smislu u kom sam ga upotrebio meso znaci dobra riba sine.... mada i ja prihvatam kritiku trebalo je da budem malo vise obazriv i razjasnim

Krcko Orashchic:
pa vi ste mlada devojcica i neznate znacenje te reci u onom smislu u kom sam ga upotrebio meso znaci dobra riba sine.... mada i ja prihvatam kritiku trebalo je da budem malo vise obazriv i razjasnim
Nisam bas toliko mlada da ne razumem znacenje te reci:), ali ne mogu se otrgnuti utisku da reci “dobra riba”, “dobra zenska”, “meso”, impliciraju da je zena – telo, objekat, bez pameti, svojih stavova i razmisljanja. I mislim da oni koji tako govore ne postuju zene.
Hajde, ipak je oprosteno… svi to kazu, pre ili kasnije, i mozda ne u tom smislu… Pazite ubuduce!
:wink:

ena28:
Krcko Orashchic:
dok se vi glupirate ja sam upoznao tako meso da to nije normalno !!!problem je samo u tome sto sam morao da dam cvrstu rec da necu nista da vam pricam :? i sad neznam sta da radim ja bi rado lano al nemogu obecao sam ...a opet lano bi ajd sad pa budi pametan...

samo mogu da kazem da je zift ! :twisted:

...LANE MOJE... :oops:...
...LANI... :wink:...

pa zar ti neode na kosmodrom pa na daleeek put medj zvezde :roll: :roll: e bas si me iznenadio :shock:

ena28:
Captain Jack Sparrow:
u kom ono filmu seku prst sa sekacem za tompus a da MI 2 a da ti pomognem da ti se ostvari dugogodisnji san more a? ti ces da imputiras tu kapetanu Jack-u :twisted: :twisted:

...MA...IZGLEDA DA JE NEKO VEC...
...IN PUT...
...CAPTAINU JACKU...

...SPARROW...?...
...MA DAAAJ... :lol:...

input ga samom sebi a ako nemozes placi ili u partizan po pomagala
pa kad se umiris prenesi nam impresije :wink:
toliko kad vec pominjes inpute :twisted:

Back