Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo uopste necu ni da komentarisem, to sam i ocekivao od osobe koja cak ne ume da iskuca pravilno jednu obicnu recenicu.
Pa pogledaj malo nastupe na kojima peva uzivo, pa onda komentarisi nesto.
Devojka je talentovana, ima lepu boju glasa, a to sto je skroz promenila imidz - njena stvar apsolutno.

ma ako ona lepo peva onda sam ja vanzemaljac brate,devojka ne da kresti nego ubija,i to je tebi lepa boja glasa.svasta

Ima bas lijep glas,ali mi se njeno mjenjanje imidza (sto je gore vec pomenuto) apsolutno ne svidja!
da je ovde kod nas garant bi slusala "zvezde granda" :(((
al ipak zna da se izvuce, kao npr kad je prepevala knockin` on heaven`s door...tu joj je glas stvarno genijalan!!!bas mi se svidja obrada!!

Ovo uopste necu ni da komentarisem, to sam i ocekivao od osobe koja cak ne ume da iskuca pravilno jednu obicnu recenicu.
Pa pogledaj malo nastupe na kojima peva uzivo, pa onda komentarisi nesto.
Devojka je talentovana, ima lepu boju glasa, a to sto je skroz promenila imidz - njena stvar apsolutno.

Dovoljno je poslušati kako je odpevala Fuel od Metallice...i doći do zaključka da devojčica ne valja, nema talenta, nema lepu boju glasa i da je ružna.

e....ja sam tek sad chuo pesmu He Wasn't...to je sa nekog od starijix albuma,jel?
tachnije gledao sam spot...i bash mi je onako...gotivan,punky,kao nash OPO.... :)
i ona je bash simpa...mnogo mi je slatka :)
uglavnom,primeti se razlika izmedju pesme koju imam u mp3 (laksha) i spota (brza i zesca verzija)...ima neko mp3 od ove spot varijante...?

e....ja sam tek sad chuo pesmu He Wasn't...to je sa nekog od starijix albuma,jel?
tachnije gledao sam spot...i bash mi je onako...gotivan,punky,kao nash OPO.... :)
i ona je bash simpa...mnogo mi je slatka :)
uglavnom,primeti se razlika izmedju pesme koju imam u mp3 (laksha) i spota (brza i zesca verzija)...ima neko mp3 od ove spot varijante...?

sta se gubis covece?
na cemu si 8)

Back