Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
skrbina:
Mrzim Avril a evo i zasto
Kao prvo,njena muzika uopste nije rock vec gitarski pop.I iskreno receno ona ni po cemu nije bolja od Britney i Xtine.One makar priznaju da pevaju pop a Avril se i dalje skriva iza imidza divljeg deteta.Nemojte me krivo shvatiti ja mrzim briney&company ali makar su postene.,
Kao drugo,Zasto svi misle da je Avril buntovnica.Ja ne vidim nista buntovno u njenom ponasanju.Ona je kao sto je neko vec rekao samo dete koje vapi za malo paznje4.To sto ona ide ulicom i vice "ja sam divlja i buntovna je cisti fol.Da je malolo pametnija shvatila bi da buntovnistvo nije Pljuvanjne po drugim likovima,i razbijanje gitara.
Toliko od mene . :twisted:
Hocu i ja da ti kazem nekoliko reci....Viesh co ak sa ti Avril nepaci tak nemisish tak zle rozpravat o jej!!!Co mislish ze si ti buntovnejshia od jej..?!Normalne ze si ni!!!Ti ju ani cak nepoznash...to co troshka ju vidish na spote to nije nisht lebo ona tam ipak glumi a ani v novinach nije shecko pravda,ni?
U prevodu:Ako ti se Avril vec nesvidja nemorash tako da govorish o njoj!!Shta ti mislish da si buntovnija od nje...?!Naravno da nisi!!Ti je i nepoznajesh....to shto je malo vidish na spotu to nije nishta jer ona tamo samo glumi a ni u novinama nije sve istina,ne?!

Avril je mala kuckica koja krade pesmice... obican plagijator...
I to ajd' da krade od nekog poznatog, nego od nekih repera...
Citao sam to na netu... a ima i gomila linkova...

Jednom recju sranje... Rocker Wannabe

Ne podnosim Avril! Nervira me sto toliko pljuje Britney Spears, a siguran sam da Britney nikad nista lose nije rekla o njoj. Britney je najbolja! Imala je mnogo uspesniju karijeru od Avril i pesme su joj stvarno odlicne!Avril me nervira i zbog svadje sa Hilary Duff...
Mada moram priznati da joj pesme nisu lose.

.

DJM:

wow vazno je da imas tako savrsen recnik jel da ? vazno je da si sada lepo napljuvao neku osobu koji ni ne poznajes, niti ces je ikada upoznati, i sad si faca a ? drink a cold mug of STFU plz. jednom recju = tvoj recnik je sranje, samo nastavi da citas gluposti po raznim sajtovima, daleko ces da doguras (NOT).
naravno da nije ukrala pesmu, pogotovu ne od REPERA, vec od grupe The Rubinoos, vec je u pitanju samo mali deo koji je zaista slican, mada ceo svet govori da je ukrala, sto naravno nije.
vidim da su mnogi komentarisali da se avril znacajno promenila.. jao zaboga.. ahem.. svi se nekada menjamo ? DOH ??? pa uskoro ce imati 23 godine, naravno da ce se promeniti za koju nijansu, ne moze celog zivota da ostane u fazonu u kakvom je bila.. jos je i u braku, novi album je ODLICAN, bas je "light" onako za igranje i za zajebanciju.
jos uvek ne mogu da shvatim koliko primitivnih ljudi ima ovde, ako NE VOLITE ovakvu vrstu muzike, mozete li bar malo da se suzdrzite i da nas postedite vasih primitivnih komentara, jer ovo sr*nje je nepodnosljivo.. nikada ni necete nauciti da O UKUSIMA NE VREDI RASPRVLJATI = svi smo razliciti ZABOGA, svako ima prava na svoj muzicki ukus, cut the crap for **** sake !!!!

DJM:

'ej brate prvo nauci srpski pa onda mozes da pljujes druge....
''mala kuckica'' je cist PLEONAZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ako uopste znas sta to znaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OLJA NS

Cekajte malo ljudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zar nisu pricali i to da je pesma ''Lane moje'' plagijat?
Pa je svakako bila druga na Evroviziji???
I glupo je to sto je pljujete na osnovu onoga sto citate na Net-u ili u glupim novinama!!!!
ZAR ZAISTA VERUJETE U TA S***A???
Pa tim ljudima sto to pisu je u cilju da pljuju druge...
Mis'im vasi komentari da je ruzna su totalno klinacki...
Lepota je relativna stvar...
A da ne pisem o komentaru da je Britni najbolja!!!
Pa zar jedna NARKOMANKA moze ikome biti idol???
Ako je ne volite sta trazite na ovoj temi????

Naughty_Angel:
A da ne pisem o komentaru da je Britni najbolja!!!
Pa zar jedna NARKOMANKA moze ikome biti idol???
Ako je ne volite sta trazite na ovoj temi????

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Nemam nista protiv nje , ali Britney je za nju car ... 8) :-o :o

mene ne boli istina...njen zivot je njena stvar...a i nisam klinka da se ljutim ili svadjam oko toga... ovo je slobodna zemlja i smem da kazem tj napisem sta mislim...
a mislim da oni koji je pljuju ne treba UOPSTE da zaviruju u ovu temu...
dzaba se nervirate ...ali izgleda da uzivate da terate kontru....
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..............................

Back