Shadow of dark
Ističe se
- Poruka
- 2.900
Inače pesma je grozna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si ta co je mala a ni Avril!!malecka:bljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek! povracam svaki put kad vidim na tv-u ili cujem na radiju...
Hocu i ja da ti kazem nekoliko reci....Viesh co ak sa ti Avril nepaci tak nemisish tak zle rozpravat o jej!!!Co mislish ze si ti buntovnejshia od jej..?!Normalne ze si ni!!!Ti ju ani cak nepoznash...to co troshka ju vidish na spote to nije nisht lebo ona tam ipak glumi a ani v novinach nije shecko pravda,ni?skrbina:Mrzim Avril a evo i zasto
Kao prvo,njena muzika uopste nije rock vec gitarski pop.I iskreno receno ona ni po cemu nije bolja od Britney i Xtine.One makar priznaju da pevaju pop a Avril se i dalje skriva iza imidza divljeg deteta.Nemojte me krivo shvatiti ja mrzim briney&company ali makar su postene.,
Kao drugo,Zasto svi misle da je Avril buntovnica.Ja ne vidim nista buntovno u njenom ponasanju.Ona je kao sto je neko vec rekao samo dete koje vapi za malo paznje4.To sto ona ide ulicom i vice "ja sam divlja i buntovna je cisti fol.Da je malolo pametnija shvatila bi da buntovnistvo nije Pljuvanjne po drugim likovima,i razbijanje gitara.
Toliko od mene .![]()
Ukradov si ti hlavu!!Nije ukrala samo ima slicno ime!papajaa:ali ukrala je
Pa ti onda nemash ukusa!!!!!britgirl:Mrzim je!!!ne ume da peva(gledala sam njen koncert na MTVu-uhhhh),ruzna je,a pesme su joj gluuuupe!I kakva je poruka pesma Naked?GLUUUPO!!Jedina pesma koja je onako je Losing grip,ali i nije nesto
A shta ti znash?!?nikodim:To nisam ni rekao... to je jedno malo detence... i nista vise, a sto se muzike tice... ima ona jos da uci.![]()
tacno.slazem se.DJM:Avril je mala kuckica
Jednom recju sranje...
DJM:Avril je mala kuckica koja krade pesmice... obican plagijator...
I to ajd' da krade od nekog poznatog, nego od nekih repera...
Citao sam to na netu... a ima i gomila linkova...
Jednom recju sranje... Rocker Wannabe
'ej brate prvo nauci srpski pa onda mozes da pljujes druge....DJM:Avril je mala kuckica koja krade pesmice... obican plagijator...
I to ajd' da krade od nekog poznatog, nego od nekih repera...
Citao sam to na netu... a ima i gomila linkova...
Jednom recju sranje... Rocker Wannabe
)Da vidimo...Prva asocijacija bi bila...Fancy...ili mozda Paris Hilton br.2.Ajd da nadjemo sredinu STUPID SPOILED SLUT...Tako :-DMiKe:sta mislite o Avril Lavigne i o njenoj muzici?