Avril Lavigne!

• Začetnik teme Začetnik teme MiKe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ocean_state:
Ono sto Avril pravi nije pank. Pank je nesto totalno TRECE. I Avril nije pank pa reci cu makar sto puta ako treba i znam da sam vas sve smorio ali ako vec ocete mrzeti pank mrzite ga zbog onog sto jeste. Pank je mnogo grublja muzika i vecina tekstova su drustveno i politicki angazovana. Buzzcocks su npr. pop-pank a nisu losi. Ali opet pank nije Avril niti je Blink niti je American Idiot niti je Good Charlotte niti je Fallout Boy. Ma nis od toga nije pank. Mora da sam smorio ali bas me briga da ne bude zabune. Postoje stvari koje jednostavno nisu pank.
kao prvo
nisam ni rekao da ona svira pank
nata je rekla da se oblaci ko pankerka a ja sam napisao FuC* punk

kao prvo pajo nata nista nije rekla.....
zasto uvek mene meshate...a avril i punk nikad nisam povezala...valjda toliko mogu da shvatim :roll: jbt!

a ja verujem da oush zna....i sta je punk..i ko...i da to avril nije...i ja sam se sa tim vec davno slozila...dok ti pajo ovde jos nisi bio u planu :P

cak pola meseca i vise nisam uopste i dolazio
na drugim forumima sam bio
s to uzas
a060.gif

natasha`:
jao jeste..lepa tuuu....si gledala over the hedge ?

i koje pesmu su ti..natasha...najbolje..koje najvise volEs ?

pa...
ovako girlfriend mi i nije neka pesma jer kad prevedesh na nash jezik ispadne glupo...
obozavam pesme....my world,my happy ending (ta mi je omiljena),don't tell me,sk&er boy ,complicated...i tako...

a spot girlfriend je stvarno dobar...

jeste ..spot su super uradili x)
i ja volim my happy ending..i taj spot je prelep..tu mi je divna...
a i spot za when you're gone je isto super...najvise mi se svidja sto ima dosta prirode...jesi gledala ?

avblend75-1.jpg

Back