Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Baby posto ti niko nije odgovorio, napisacu sta je rekla drugarica koja je narucila od mene. Kaze da je ok maskara ali prvo nanosi previse farbe pa nakon 2 ned kad vec nije toliko vodenasta bude mnogo bolja.

Nova Avon Mega Effects maskara. Stize i kod nas do kraja god sigurno.

E ovu cu preskociti, zanimljiv je dizajn ali sam 90% sigurna da ne valja. Kako uopste dohvati sitnije trepavice... verovatno ih samo zalepi. Kako razdvaja redovno... nije mi jasno. A donje trepavice?

dsc_8258.jpg

Čeznem za preplanulim tenom pošto ga još nemam, ali ne bih preko leta da tamnim iz bočice.
Verujem da valja, samo, imam toliko svetle, pa i bele garderobe, da ne bih da moram da pazim flekam li je.

Inače, umorio me Avon, videću hoću li nešto naručiti iz novog kataloga, razmišljam o učlanjenju u Oriflame radi promene, a i zato što sam njime zadovoljnija kao korisnik.

Ja sam vec dosta tamna posto sam radila u info pultu (volontirala) u centru grada dosta i suncala se pored bazena... a posle trckarala po Palicu ceo dan - isto zbog posla. Ali mi ovaj losion daje neki bonus efekat, blistav izgled koze i samo malo tamni plus hidrira - koristim ga nedeljno 2-3x ( a ne svaki dan, kako pise na bocici). I jako mi se dopada da ne smrdi, znate vec ova sredstva uvek mirisu odvratno :D

Generalno sam zadovoljnija sa Oriflame proizvodima, ali su skuplji od Avona... cak i ako si uclanjena. Meni i dalje vredi, prodam nesto malo taman da pokrijem ono sto kupujem za mene i porodicu.

Poslednja izmena:
Narucila sam lak za nokte Speed dry.
Cula sam da ovi lakovi nisu bas kvalitetni (?) ali mi treba nijansa Mambo Melon jer je skoro ista kao moj nov ruz za usne :)

DSCN4118.jpg

I ovo cudo za jacanje, nisam sacekala recenzije... we'll see ;) :

84049727_1_644x461_instant-nail-protector-blyskawiczna-odzywka-ochronna-do-paznokci-rzeszow.jpg

Poslednja izmena:
ja sam sasvim zadovoljna sa lakovima...imaju visok sjaj, solidna cetkica, velika mililitraza...ne traju dugo ali ja to imam problem sa svim lakovima....a nijanse su im sada odlicne, ima ih gomila po mom ukusu....

Ja sam samo Nailwear pro + koristila i toliko sam se razocarala da nisam narucivala Avon lakove 3-4 god. Mada govore da postoji razlika u kvalitetu medju nijansama. Taj lak je izgubio sjaj bukvalno nakon 24h... i desilo se da sam namazala nokte jedan dan prepodne i sledeci dan ujutro kad sam se probudila videla sam tragove posteljine na noktima. Kako je to uopste moguce nije mi jasno. Morala sam da stavim 2 sloja premaza da bi lak izgledao normalno, sjajno i bez ogrebotine bar 2 dana.
Mogu da oprostim to da boja traje krace ali da se lak ne osusi ni nakon 12h i da postane mat to nikako.

Ali Speed Dry jos nisam probala :)

Ovaj swatch je dosta realan:

Lepe nude nijanse, nisu dovoljno pigmentisane za moj ukus i senka pada tokom sminkanja dosta i razmazuje se po licu - jednostavno se ne lepi redovno na kozu ali ako koristis bazu onda su ok cak su i boje lepse. Za svaki dan je sasvim okej paletica, boje su stvarno takve da odgovaraju svima.
Jedino mi je ta druga nijansa ruzna... i nisam je ni pipnula kad sam koristila ovu paletu.

Pada tokom sminkanja i razmazuje se??????Joj i bolje je sto je nisam uzela ipak da se drzim ja one essencove palete,jeste "losija" marka ali radi svoj posao.Hvala na swatchu i detaljnom objasnjenju :*

Naručila sam dečku mušku kremu za lice iz Avona, snižena je sa 670 na 229 din., pa da probamo jer se brije svakoga dana.

Bratu Full Speed toaletnu vodu.

Što se mene tiče, šampon, balzam, uljane kapi za kosu i nova četka sa jastučićem.

A za mamu nešto novo, Anew BB krema koja odgovara svim tonovima koža, ženama 25+.
bb-cream-avon-anew-vitale-L-I4rdJm.jpeg

Pise na zadnjoj str kataloga da nikada nisu testirali kozmetiku na zivotinjama.

Ovo sam nasla:

"Oriflame has a longstanding animal welfare policy: we have never conducted tests of cosmetic ingredients or products on animals nor have we ever commissioned animal testing through our ingredient suppliers.

No ingredients derived from dead animals, or sourced while causing harm to animals, are used in our cosmetics. Only animal by-products such as milk, honey, lanolin and beeswax, which are sourced without causing suffering or harm to animals, are used."

Poslednja izmena:

Back