Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jako su mi simpaticni ovi novi ruzevi "Lip Impact Crayon" :)

313739_482168731819141_551759525_n.jpg

Mozda narucim gore 2. nijansu - Vibrant Almond. Ali sacekacu jos recenzije i swatch da se pojavi na netu. ;)

Da trebam da sacekam swatch, mada mislim da su kao Very Me Eye krejoni tj toliko debeli... videcemo.

Inace, kuglice su prelepe samo ih ja ne bih koristila skoro nikada... nekako mi se ne isplati kupiti ovako nesto.:confused:

Ne .. ne mislim. Mozes mirno stavljati svaki dan za blistav izgled koze ali ne "disco ball" efekat.
Moj problem je (ne isplati mi se kupiti to) imam vec 2-3 rumenila, 2 bronzera, highlighter... znam da ni to necu nikad potrositi. Vidim da skoro uvek stavljam isto rumenilo i isti bronzer a ostalo koristim mesecno max 1x :confused:
Mozda da cesce izlazim... ili kad se budem zaposlila, mozda cu onda vise da eksperimentisem jer cu verovatno da se sminkam skoro svaki dan.

Rumenilo je jako, a hajlajter prozračno kajsijast, asocira na bronzer na oko, ali kada se nanese - nije takav.
To mi je bilo taman dovoljno dok sam imala još malo letnjeg tena, bar u tragovima.
Ali sam sada već bela skroz, što kod mene nije belilo, ali opet...
Deluje mi da je ovo baš ono pravo.
Zar ne? :rumenko:

Rumenilo je jako, a hajlajter prozračno kajsijast, asocira na bronzer na oko, ali kada se nanese - nije takav.
To mi je bilo taman dovoljno dok sam imala još malo letnjeg tena, bar u tragovima.

koliko vidim ovo je hladna boja.....ako si hladan tip tena ok ako nisi nemoj da uzimas....ja imam divne giordani roze kuglice pomesane sa bronzerom koje su toliko prirodne da idu uz svaciji ten....

1306831735414785692.jpg

Poslednja izmena:

Ja iskreno mislim da neces zazaliti ako uzmes, jer...come on... GG kuglice su uvek fantasticne! I bukvalno su ti dupe za Guerlain Météorites. Ako mislis da je to nesto sto bi ti koristila samo napred. :D

I da ti pomognem malo, pogledaj ovaj link ;) : http://e-fenomeno.blogspot.com/2013/02/oriflame-giordani-gold-dreamy-moments.html

Mada znas i ti sigurno da illuminating efekat ne mozes slikati lepo po takvim uslovima, to treba slikati po prirodnom svetlu - vidi se da je devojka slikala uvece/popodne u osvetljenoj sobi... ali bar vidis kakve su kuglice "uzivo"
I da, ne znam da li ti browser koristi google translate ili ne, ali da znas, prvi swatch 1 sloj, drugi swatch 3 sloja - mada ne vidi se bas najbolje, lose je svetlo. I devojka je napisala da je zadovoljna sa kuglicama.

http://4.***************/-9wdyl3M4iFg/URLGqVmW4NI/AAAAAAAAGDM/e8Gt06EdoY0/s640/P1030455.JPG

:)

Poslednja izmena:
Probala sam 1x taj tecni puder kod direktorke.
Sasvim je ok, jako lagan, kremast - lepo deluje i na masnim i suvim delovima... ali ipak mi nije nekako omiljeni medju njihovim puderima, dosta slabo prekriva, ako ti treba jace ili cak srednje prekrivanje onda izaberi neki drugi.. ne znam koliko se brzo presijava. Skinula sam ga kad sam stigla kuci. Nije mi smetao ili tako nesto, samo ja uvek skidam sminku cim stignem kuci.
Inace iz kolekcije Studio Artist, najpopularniji su ruzevi i kameni puder. Ruzevi su stvarno wow. Tj ja imam "moroccan pink"... trajan ali opet hidrira, prelep, sjajan :)

Inace stigao mi Giordani Gold Ruby ruz za usne i 100% sam zadovoljna :) Boja je prelepa, nije bas kao na slici swatch, tj malo drugacije sija... sija kao rubin :D Ne znam kako bi mogla da objasnim. Klasicna, elegantna boja - lepo stoji :)

Poslednja izmena:
Upravo paralelno sa forumašenjem puštam Avon narudžbinu uoči ženskog praznika i najbolje sam prošla sa toaletnim vodama, posebno sa Treselle. :)
Za sebe sam uzela samo uljane kapi za kosu, kao i obično.

Da li je neko koristio mat podlogu za lice, od Avona? Ima je u novom katalogu, na str. 8 i jako je jeftina, samo 279 din, pa razmisljam da narucim. Ja imam sjajnu T zonu, pa me zanima koliko pokriva i matira ovaj puder? I jel ovo neka extra cena ili to inace u Avonu toliko kosta, kada su snizenja?

P.S. da ne pomislite svasta, i mm i ja koristimo ovaj nick :rotf:

Radim sa Avomom i, iskreno, niti sam je ja probala niti ju je iko od mene poručio, tako da stvarno ne znam šta bih ti rekla, mada je cena sasvim solidna.

Usput, samo da pohvalim Oriflame turpiju za stopala, jer je predobra!
776934.jpg

Oriflame very me cetka za rumenilo kakva je?Neka slika da nije iz kataloga neko? ;) p.s.Neka preporuka za cetku za rumenilo Avon ili Oriflame,sve moze osim "kosih" njih ne praktikujem hvala unapred.

Poslednja izmena:

Back