Avon & Oriflame

Da li praktikujete katalosku kupovinu?

• Da.

• Ne.

• Ponekad.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To je onda za mene, ja ne volim mirisljave kreme za stopala! :)

Trenutno koristim ovu i super hidrira ali ima bas jak miris - nije neprijatan- ali ja to jednostavo ne volim. Ni za ruke.

$T2eC16hHJHEE9ny2tl!wBQIViZT5Cg~~60_12.JPG

Za telo ponekad koristim takve kreme sa mirisom - kad mi dodje decko i ne bih da stavljam parfem. To mi je ok, pa onda sa tim namazem malo i stopala i ruke.
Jednostavno imam fobiju od toga da mi stopalo mirise na nesto, ruke na nesto drugo, telo na nesto trece...

I ja koristim tu kremu za stopala i meni odgovara, kao sto kazes odlicno hidrira, a to mi je ono najvaznije, jer volim njegovana stopala.
Jos koristim piling za stopala,mojito i ne zna sta jos, i zadovoljna sam, nije mi se dalo traziti sliku sada, ima bas jak miris, ali je samo piling, tako da nije ni vazno.

Treba mi pomoc, trazim neki stariji Avon Naturals gel za tusiranje mislim da je bio, mislim da nije bila ni jagoda na njemu, ni lubenica ni ove bobice...jel zna neko sta bi moglo da bude i gde da nadjem? Staro je bar 3 godine, a verovatno i vise..

Tecnost je bila svetlo roze, i onako gusca tj. kremasta, neprovidna...treba mi zbog mirisa, devojka greskom bacila...hvala

2trancentral@gmail.com

Poslednja izmena:
Ja sam danas dobila svoj avon paketic:) Medjutim, razocarala me krema za telo iz spa kolekcije sa cokoladom i shea puterom
images (22).jpg

Jeste da daje lep sjaj kozi i solidno hidrira ali uzasno mirise, umesto na cokoladu, ja osecam miris svezeg kvasca:dontunderstand:
Inace volim planet spa kolekciju iako mislim da je precenjena jer za tih 550 din se moze naci mnogo kvalitetnijih mleka za telo (meni je Nivea nekako bila i ostala broj 1 sto se kvaliteta tice), ali hajde, volim da se pocastim sa necim novim. Izgleda da cu je samo proslediti mami:rumenko:
Mislim da im je kolekcija sa maslinom i cvetom narandze jedna od najboljih ali sad je nema u ponudi.

Narucila sam Japanese Sake and Rice masku.... uplasila sam se kad su mi rekli da je sad posl put u katalogu! Najsavrsenija peel off maska, jedina koja stvarno deluje! Fantasticno cisti kozu i s vremenom izbeljuje flekice.

prod_1049137.jpg

I narucila sam Oriflame Perfect Blush - Classic Rose nijansu - jer sam citala recenzije na netu i pozitivne su. Zatim kad sam bila na Oriflame obuci, sminkala sam jednu devojku i izabrala sam ovo rumenilo - bas sam se iznenadila! Mislim da je stvarno kvalitetno i deluje bas prirodno na kozi. A ja generalno nisam ljubitelj Oriflame sminke (vise volim kreme) ali rekoh: ovo moram da imam!

http://3.***************/-gkdTIZyuQ9s/Tw8GyTwVD5I/AAAAAAAADYY/Qop6T_Rt3s0/s1600/oriflameperfectblush_classicrose.jpg

Narucila sam i Milk & Honey Gold nocnu kremu za lice mami. Nov je proizvod, deluje mi simpaticno, cena je ekstra... videcemo!

24732_2.png

Poslednja izmena:
Moja mama je odusevljena sa nocnom kremom (Honey&Milk), kaze da je odmah kad se probudila ujutro prvi dan osecala ogromnu razliku. Sad 3. dan joj je koza vidno lepsa, kao da se napunila energijom.
Ja sam isto probala, mirise toliko dobro da sam morala :D, mada je malo masna za mene cini mi se. Ali mislim da cu je koristiti i ja kad bude hladnije, onda mi se cesto isusi koza i treba nesto da je regenerise.
Preporuka! Isplati se cena je stvarno povoljna - i deluje! ;)

Moja mama je odusevljena sa nocnom kremom (Honey&Milk), kaze da je odmah kad se probudila ujutro prvi dan osecala ogromnu razliku. Sad 3. dan joj je koza vidno lepsa, kao da se napunila energijom.
Ja sam isto probala, mirise toliko dobro da sam morala :D, mada je malo masna za mene cini mi se. Ali mislim da cu je koristiti i ja kad bude hladnije, onda mi se cesto isusi koza i treba nesto da je regenerise.
Preporuka! Isplati se cena je stvarno povoljna - i deluje! ;)

Nocna je masnija i meni se tako cini, a dnevnu sam probala tek malo na kozu ruke i deluje mi skroz ok.

Oriflame izbacuje iz kataloga popularan Power Shine ruz za usne... steta. Bas sam puno prodala, imam i ja jednu nijasnu (Peach Nectar) - stvarno je prelep ruz, mada nije bas trajan.

Prvi katalog sl godine nece biti posebno zanimljiv, dobra su snizenja ali to je to. Sve sto je novo je:

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Mada mislim da sam vec negde videla te kuglice...
Pretty Swan toaletna voda mi deluje super bocica je stvarno prelepa. Videcemo... ;)

Devojke,
htedoh samo da pitam vezano za Avonove silikonske kapi ADVANCE TECHNIQUES, pošto sam dosad koristila onu providnu bočicu sa zelenim poklopcem, ali sam skoro čitala ovde na forumu za onu drugu što je kao sa arganovim uljem (sa tirkiznim čepo, a žuti sadržaj). Pošto su u novogodišnjem katalogu na akciji sa šamponom 499 din oba, dajte savet koji je bolji:worth:
Ja ovaj dugi nisam koristila, pa me zanima ima li nekog boljeg efekta, kako miriše....:whistling:

Ja koristim te kapi (zuti sadrzaj). Pa, ja sam zadovoljna, stavim ih na skoro pa suvu kosu, odnosno vrhove, i samo prodjem prstima kroz kosu, da pokupi onaj ostatak.
Da kosi lijep sjaj, a konkretno meni, lijepo utice na vrhove, kosa je mekana, vrhovi izgledaju jako zdravo, ne strce, iako je malkice ostecena kosa, ali me mrzi da idem da se sisam, jer ce i onako od zime jos da se osteti.
Isto tako, sporo se trose, bar meni, iako svako treci dan perem kosu, a nekada i svako drugi.

Eto, moji utisci o kapima su pozitivni, zadovoljna sam, mada mislim da ima onih koje ne dijele moje misljenje.

Sve pohvale za ove kapi, i ja sam pre koristila zelene, ali sam na ove prešla radi promene i oduševila se.
U principu su veoma slične, ali su mi druge i za tu malu nijansu nogo bolje.

http://3.***************/-xeg25DJ52-8/UJj6p-LZBLI/AAAAAAAACKY/5NGhrFEvzXA/s1600/IMG_2795.JPG

Nanesem kap-dve na dlanove, razmažem i nanesem ih nežno i polako na opranu kosu iz koje prethodno pokupim višak vode peškirom.
Tako isfrotirano "osušenu" je pročešljam prstima od sredine kose na dole, posebno utrljavajući ulje u vrhove.

Nakon feniranja dodatno malo stilizjem sa svega jednom kapi.

Kosa je sjajna, meka, negovana i svilenkasto glatkih vlasi.

Back