• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni se čini da su ti najgori, što se svuda predstavljaju porodično. To mu dođe kao kamuflaža? 😁 Baš smo zločesti he he
Pa bas tako.
Oni sto na FB kace fotke dece i porodice mislim da to rade zbog zena jer sumnjaju:lol:Znam zene koje insistiraju da im muzevi kace porodicne fotke da bi se smirile.
A ne znam sta se sve kaci na tinderu, ali pokazivati decu na sajtu za upoznavanje meni je skroz bezveze. U kres semi decu ne treba ni pominjati a ne pokazivati.

Tu je poruka očigledna, "zauzet sam", ili bar "staviću ovu sliku da moja draga misli da sam nedostupan drugim ribama".
Saglasna sa kompletnim postom, posebno sa citiranim delom.

Takođe, mislim da je slika sa detetom opravdanje i poruka svom partneru.
Osoba spremna za kontakte i muvanja, sa slkom sebe i deteta, je licmerna!
Beži što dalje!

Saglasna sa kompletnim postom, posebno sa citiranim delom.

Takođe, mislim da je slika sa detetom opravdanje i poruka svom partneru.
Osoba spremna za kontakte i muvanja, sa slkom sebe i deteta, je licmerna!
Beži što dalje!
Ali sam napisala u uvodnom postu da nije u pitanju neko oženjen, samo ima decu. Dakle slobodna osoba, nije u pitanju da nekog laže i slično. Tako da taj deo osude otpada...

Moje pitanje je samo da vidim da li je to nekome privlačno i kome. Možda ženi koja traži muža? 🙂

Izvini Paula, sad na temu. Slažem se da je malo degutantno gledati u tu sličicu sa djetetom i eto kao biti u raspoloženju za hotovanje. Malo mi je bezveze stavljati takav avatar na mreže koje baš služe za romantična poznanstva.
Ma u pitanju je konkretno vajber, nije aplikacija za upoznavanje. I razumem da ga neko koristi za komunikaciju sa svima, pa i sa decom. Ali opet, meni lično ne ostavlja dobar utisak, nisam na tim talasnim dužinama. Ukoliko se koristi i za potencijalne partnere, poruka je jasna: ja sam otac, ostalo je sporedno. Ok. Niko ne tvrdi da deca nisu najbitnija. Ali shvatih poentu. Verujem da ljudi svesno ili nesvesno šalju signale

Pa preko poruka se samo dopisujes valjda, kako te to navodi na pomisao da se kreses sa celom porodicom ? :mrgreen:

Jedino ako saljes neke gole fotkice pa imas osecaj da i ćerci saljes fotkice ili recimo da ima fotku sa babom, pa imas osecaj da on i baba gledaju tvoja nude izdanja :mrgreen:

Ma u pitanju je konkretno vajber, nije aplikacija za upoznavanje. I razumem da ga neko koristi za komunikaciju sa svima, pa i sa decom. Ali opet, meni lično ne ostavlja dobar utisak, nisam na tim talasnim dužinama. Ukoliko se koristi i za potencijalne partnere, poruka je jasna: ja sam otac, ostalo je sporedno. Ok. Niko ne tvrdi da deca nisu najbitnija. Ali shvatih poentu. Verujem da ljudi svesno ili nesvesno šalju signale
I kakve si signale pokupila od doticnog?

Verovatno je najveća radost i ponos za čoveka kada ima decu. U normalnim uslovima. Tim kačenjem takve slike verovatno hoće da iskažu tu neku posvećenost i ljubav prema detetu.

Mada takve profilne slikw ne bih nikako kačio iz više razloga, meni nekako taj avatar nije uopšte bitan kada se dopisujem sa nekim. Prilično ne obraćam pažnju na to.
Ipak, razumem da može biti prilično ne praktično u slučaju nekih hot dopisivanja. Slažem se da to može malo da ohladi čoveka.

Sve što mi radimo radimo svesno ili podsvesno i ne dešava se da ono što radimo nema veze sa nama. Uvek naravno ima. To je prosto jedno odašiljanje energije, kao i sve što radimo, postoje oni koji će reagovati ovako, onako ili nikako. Ponuda ima potražnju. Meni je fenomen stavljanja fotografije sa još nekim ili ne stavljanje ni jedne lične u avataru, zanimljiv.
Postoje osobe kojima se dopada, one su na sličnoj frekvenciji. Stoga je ta poruka, koja možda i nije namenjena drugima već samo neka svoja želja, bitna.

Meni je to bas lepo.

Mislim da mi je nekako jezivije kad ljudi nemaju slike sa svojom decom/ zenom a znam da ih imaju.

Postoje neki muskarci koji recimo imaju zene i nikad ne kace zajednicke fotke.

To mi je kao da te je sramota zene ili znak da je ne vole.

Ali to je druga tema. z:mrgreen:
Mislila sam baš da ćeš ti to napisati 🙂 kad dođeš na temu.

Back