bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 25.127
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepa si. Žuto ti lepo stoji
Buhahaha, najjača sam na celom forumu!sa tobom
, i Bird postavi, to je samo slika
nas dvoje xDBuhahaha, najjača sam na celom forumu!![]()
Ne, ne, svi znaju da sam ja strah i trepet. Ko Sima Strahota. Sad baš gledam, i brkove imam iste.nas dvoje xD
Ne, ne, svi znaju da sam ja strah i trepet. Ko Sima Strahota. Sad baš gledam, i brkove imam iste.
Brkovi su moj zastitni znak, to mi ne dirajNe, ne, svi znaju da sam ja strah i trepet. Ko Sima Strahota. Sad baš gledam, i brkove imam iste.
Meni he sve to čudno?Može neki primer tog popaljivog avatara?
Uglavnom.Ljudi su skloni idealizovanju?
pa ti nemaš pojma koliko to može da bude napaljivoKao to da se neko pali na slova - na tok misli?
Луле, аватар ти је, оно...Imam krindž od seksi avatara, seksi nikova i uopšte pretenciozne seksijevštine
Svaka prava forumašica koja drži do sebe, ima mustaće.Brkovi su moj zastitni znak, to mi ne diraj![]()
Ljudi su skloni preterivanju i projektovanju. Kako u rl, tako i ovde.Meni he sve to čudno?
Kao to da se neko pali na slova - na tok misli?
Nema tu nikakve poruke sa druge strane, osim projekcija?
Neko e smo odbojni, a nekom smo magnet sve dok se ne razočara?
Ljudi su skloni idealizovanju?
Jes?
Prijavljen si zato što deliš moje fotkice. To sam samo tebi pokazala da me vidiš kad sam bila crvena. Da imam srce, sad bi mi bilo slomljeno! Nikad ti neću ovo oprostiti!
Prijavljen si zato što deliš moje fotkice. To sam samo tebi pokazala da me vidiš kad sam bila crvena. Da imam srce, sad bi mi bilo slomljeno! Nikad ti neću ovo oprostiti!![]()
Ali, ali...Prijavljen si zato što deliš moje fotkice. To sam samo tebi pokazala da me vidiš kad sam bila crvena. Da imam srce, sad bi mi bilo slomljeno! Nikad ti neću ovo oprostiti!![]()
Ništa "ali"...Ali, ali...
E to, sad imam srce i slomljeno je.
Da li je prste umesao u to ovaj @Van_Helsing ?E to, sad imam srce i slomljeno je.![]()
Ajde ne, nađi sebi, ja nemam višak, sve mi treba.Red daj mi malo sarkazma, ne treba ti toliko