Zesce se lozim na Italijane, nesto tipa Raul Bova, za manje od mesec dana idem u Rim, pa me zanima da li neko ima iskustva
sa njima, kakvi su ovako, treba mi neka avantura da me skroz probudi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pazi mojne se zaljubis u nekog makroa pupupu
Comi bre sto dide u taliju kad ima ovde na forumu!say no more!
Nema takvih kaooo u Italiji ....Comi bre sto dide u taliju kad ima ovde na forumu!say no more!
Dogovoreno!Idem ja pre toga u Toskanu pa ti javljam kakvo je tržište
Mada, ja ću samo da gledam. Mogu i da anketiram ako treba![]()
Ne pada mi na pamet da tražim, samo da prenesem utiske.@Pinocchio
Nemoj ti da joj tražiš. Resila je žena. Naćiće po svojoj meri...
Ma neka, neka malo istrazi odnos ponude i tražnje!@Pinocchio
Nemoj ti da joj tražiš. Resila je žena. Naćiće po svojoj meri...
Idem mozak i dušu da odmorim. Samo ću sa ugostiteljskim osobljem da komuniciram, i to koliko moram.Dogovoreno!
Ali zasto samo gledati?![]()
I ovo drugo bi pomoglo za odmor mozga i duse, ali svakako, postujem...Idem mozak i dušu da odmorim. Samo ću sa ugostiteljskim osobljem da komuniciram, i to koliko moram.
Do nekle te razumem. Ja sam se uvek ložila na one čokoladne. Nisam imala prilike da se mi se neki priblizi (ili da mu se približim).Zesce se lozim na Italijane, nesto tipa Raul Bova, za manje od mesec dana idem u Rim, pa me zanima da li neko ima iskustvasa njima, kakvi su ovako, treba mi neka avantura da me skroz probudi
I ovo drugo bi pomoglo za odmor mozga i duse, ali svakako, postujem...
Cokoladni su zakonDo nekle te razumem. Ja sam se uvek ložila na one čokoladne. Nisam imala prilike da se mi se neki priblizi (ili da mu se približim).
Iskrena da budem kada bi se poklopile kockice nebi mu odolela...
Ima li hot seksi kinky zgodnih vitkh nauljenih Brazislki u toj Italiji da idem i ja.
Ma brate ko ce da se cima do Brazila. To su minimum dva presedanja.Ništa nećemo znati dok ne proverimo. Mada ih sigurno ima u... Brazilu![]()
U pravu si. Italija je skoro na pljucometar.Ma brate ko ce da se cima do Brazila. To su minimum dva presedanja.
Има млади Бернардо.Nema takvih kaooo u Italiji ....
E da da. Ima Brazilki, nema, dobre su, nisuU pravu si. Italija je skoro na pljucometar.
Javljamo kakvo je stanje. Ako treba i u slici i u reči.