- Poruka
- 343
a taj "toranj" je socrealizam u svom najbahatijem izdanju,ogromni,odvratni,nefunkcionalni objekat,cisto izdrkavanje,koliko samo stanova moze da se izgradi od tog materijala,cemu ce to njesra da sluzi i cemu je bilo kada sluzilo,ono...nekakav restoran koji NIKADA nije radio i antena za prenos programa jedne tv stanice,a sada nece sluziti cak na za tu jednu
nemam ja nista protiv da se vi ljubitelji tornja istalite i za SVOJE pare koje sakupite izgradite sta god zelite...tornjeve,biste,sta god..samo dok je od vase kinte,znaci da ni za petoparac ne ostetite budzet
btw...svi narodi koji su gradili kule vavilonske su pre ili kasnije (ili i pre i kasnije) dobili po piTchci,a kule su porushene..na ovaj ili onaj nacin
nemam ja nista protiv da se vi ljubitelji tornja istalite i za SVOJE pare koje sakupite izgradite sta god zelite...tornjeve,biste,sta god..samo dok je od vase kinte,znaci da ni za petoparac ne ostetite budzet
btw...svi narodi koji su gradili kule vavilonske su pre ili kasnije (ili i pre i kasnije) dobili po piTchci,a kule su porushene..na ovaj ili onaj nacin
..sam si..mislis da si jak ali jesi trt!