Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

slazem se, ali treba znati odreagovati na provokaciju.

i na forumu kazemo da odgovor na provokaciju nije abolicija za odgovor i kaznjavamo oboje i onog ko provocira i onog ko odgovara na provokaciju,
poenta je uzdrzati se.

ne mozes svoje ponasanje pravdati tudjim... onda nisi nista bolji od tog na koga se zalis.
svako odgovara za svoje ponasanje.

kao sto ja nikad ne kaznjavam kad mene vredjaju ovde.. to sto vredja vise govori o njemu nego o meni.
Izvinjavam se, ali ima isuviše primera da i nije baš tako: da ti nisi sada na temi sumnjam da bih se izvukao bez banovanja, onako otvoreno, pred svima: iz viših interesa.

kad dodje konacno nasa SRPSKA ISKRENA VLAST bez pozicije i opozicije trenutne (stojko nek slobodno cita CETNICKA VLAST) ovi antisrpski paraziti bice na mardelju sa lancima na sebi kao braca dalton. uemsto golog otoka nesto na kopnu. rudnik. ujutru ce da pri podizanju zastave pevaju boze pravde, a dirigent ce biti STOJKO . nek odmori malo dusu i pod stare dane iz maksija ode u cuvare mardeljasa...
a ko je predstavnik te vlasti?

Ovaj nas nije Tramp...nasi su kriminalci.

Tramp je gospodin u belim rukavicama u poredjenju...a ja sam daleko od simpatisanja Trampa.

U poslednje tri godine nigde u Beogradu se covek ne oseca bezbedno. Ne znam za celu drzavu. Pretrnem kada me zovu iz skole.

Na dva metra od moje zgrade je napisano "Ubij ustasu" na glanc novoj fasadi zgrade.
Stajem po dva metra iza semafora jer se bojim da me neko ne udari. Ulaze mi u ulicu punom brzinom u suprotnom smeru.
Niko ne postuje zakon.

Ja nisam zivela ovde i meni je jako tesko da se adaptiram.

Ljudi se zato bune. Dok je samo krao, alal ti, milion puta sam kazala da sam odavno digla ruke ko krade i zasto.
Ali da ne znam sta ce mi biti sa detetom u skoli i da li ce me neko odvaliti na pesackom, mnogo je...mislim da ne razumes u kakvom haosu je Beograd. A Beograd je Evropa, nije Meksiko, nismo mi naviknuti na rusvaj.
Ljudi samo zele red.
I zbog toga postaju mete.
Ljudi se bave politikom da bi došli na vlast, a kad je se domognu onda kreću u krađu. Ovi, DOS pre njih, JUL, SPS, komunisti - krali su baš svi, onoliko koliko su mogli. Krašće i oni koji budu došli posle AV-a, ni on neće moći ovako doveka.

Međutim, da podržim nekog kome ne samo da aplaudira celo zabrinuto avnojevsko susedstvo, od toga nema baš ništa. Kad budu dobili izbore, ne pre toga.

Tramp je gospodin u belim rukavicama u poredjenju...a ja sam daleko od simpatisanja Trampa.

U poslednje tri godine nigde u Beogradu se covek ne oseca bezbedno. Ne znam za celu drzavu. Pretrnem kada me zovu iz skole.

Na dva metra od moje zgrade je napisano "Ubij ustasu" na glanc novoj fasadi zgrade.
Stajem po dva metra iza semafora jer se bojim da me neko ne udari. Ulaze mi u ulicu punom brzinom u suprotnom smeru.
Niko ne postuje zakon.

Ljudi se zato bune. Dok je samo krao, alal ti, milion puta sam kazala da sam odavno digla ruke ko krade i zasto.
Ali da ne znam sta ce mi biti sa detetom u skoli i da li ce me neko odvaliti na pesackom, mnogo je...mislim da ne razumes u kakvom haosu je Beograd. A Beograd je Evropa, nije Meksiko, nismo mi naviknuti na rusvaj.
Ljudi samo zele red.
Što se tiče tog na pešačkom, to je već spin - woke koriste anarhističke metode borbe koje podrazumevaju izazivanje oštre reakcije vlasti na svaki zamisliv način.

a ko je predstavnik te vlasti?
prvi srbin sa master diplomom i prosecnom ocenom 9

onaj kome nisu ''otpisani'' ''partizanska eskadrila'' i veljko bulajic ispilli mozak.

onaj koji zna da su titoisti 1974 doneli antisrpski ustav zahvaljujuci i nama prodanima ali da su iste godine na lovcenu rusili SVETINJU njegosevu kapelu DINAMITOM i proed protesta 500 intelektualaca pa napravili pored KOMUNISTICKI MAUZOLEJ...

onaj kome nece dinko gruhonjic (tetak mu azem vlasi) biti antifasista toboz i ''vojvodjanin'' kao nedim sejdinovic iz tuzle a fasisti mu srpski narod pogotovo oni preko drine...
onaj kome nece draskovic podrzavati svog udbasa dinka gruhonjica a srpske studente kao prosle godine nazivati faistima i novim cetnicima...
to ce biti srpska vlast. a dusmani ce je zvati cetnickom, ako ne marimo...

ziveo taj dan!

kad dodje konacno nasa SRPSKA ISKRENA VLAST bez pozicije i opozicije trenutne (stojko nek slobodno cita CETNICKA VLAST) ovi antisrpski paraziti bice na mardelju sa lancima na sebi kao braca dalton. uemsto golog otoka nesto na kopnu. rudnik. ujutru ce da pri podizanju zastave pevaju boze pravde, a dirigent ce biti STOJKO . nek odmori malo dusu i pod stare dane iz maksija ode u cuvare mardeljasa...
Sumnjam da ću dočekati i vlast koja bi zavela transparentno finansiranje NVO. Ljubitelji ljudskih prava i transparentnosti nekako dobiju grčeve kad se zatraži da se pokaže odakle Miss Pajić & Co. primaju platu. A da su u stanju da izazovu i pogibiju to se vidi.

Sumnjam da ću dočekati i vlast koja bi zavela transparentno finansiranje NVO. Ljubitelji ljudskih prava i transparentnosti nekako dobiju grčeve kad se zatraži da se pokaže odakle Miss Pajić & Co. primaju platu. A da su u stanju da izazovu i pogibiju to se vidi.
cim mi pomenes nvo pocinjem da zmirkam...

to ukinuti.

i ovi danas su preko dinkovog tetka azema vlasija uzeli logo od albanske studentske nvo MJAFT! (na albanskom DOSTA ) koja je gle cuda bila finansirana delom od strane usa...

Niko ne postuje zakon.

Ljudi samo zele red.
Nije bzv Tramp predsednik Amerike.,bogat ,milijarder nece da krade. Tako je bilo i u kraljevini Srbiji pa Jugoslaviji,ministri iz dobrih porodica,dobrih i materijalno i moralno. Radikali su slepci ,teska sirotinja koji drzavu vode i vide kao samoposlugu. Kradu besprizorno.

Baba ih razbacala kao saj i kobre zajedno
Baba Sadame!
Pazi, nad studentima se primenjuje fora na koju smo pali pre 30 godina
a malo koji student ima toliko godina života
to što smo se mnogi posle "naknadno opametili" pa hoćemo da im objasnimo da ne nasedaju naivno a ni situacija nije toliko dramtična kao kod Slobodana Miloševića gde su se cinično rugali izjavama o svojoj uspešnoj deci poznavaoci igranke pokušavaju da nas etiketiraju kao nepodobne.

Nije bzv Tramp predsednik Amerike.,bogat ,milijarder nece da krade. Tako je bilo i u kraljevini Srbiji pa Jugoslaviji,ministri iz dobrih porodica,dobrih i materijalno i moralno. Radikali su slepci ,teska sirotinja koji drzavu vode i vide kao samoposlugu. Kradu bezprizorno.
ali engleska je onda lepo potplatila oficire, i opoziciju seljacku.
napravise 27 mart 1941 smantase kralja na brzinu i odvedose ga cercilu na noge da brise pod sa njim a zemlju ostavise na nogama od vetra i bez krune titu na izvolte...

Mogu i ja da kažem da to nije lepo, ali isto tako mogu reći da je sam predstavnik vlasti podržao model nasilja. Ja kada kažem nešto, nema istu težinu kao kada kaže to isto predsednik države.
Власт је подржала модел насиља, али они који се томе противе, не треба да усвајају такав модел, напротив! :ljutko:

nazivas studente ruljom i ulicom, navodis da su izmanipulisani...ajd, objasni ovo....kako nazivas Srbende, koji su 24.03.2017, u Kombank areni, na zavrsnom mitingu SNS, klicali Gerhardu Srederu, velikom srpskom prijatelju...te srbende su tu ciste svesti, dosli i klicali mu...kako bi njih nazvao
koristoljublje

srpska boljka od davnina pogotovo od 1941

Pazi, nad studentima se primenjuje fora na koju smo pali pre 30 godina
a malo koji student ima toliko godina života
to što smo se mnogi posle "naknadno opametili" pa hoćemo da im objasnimo da ne nasedaju naivno a ni situacija nije toliko dramtična kao kod Slobodana Miloševića gde su se cinično rugali izjavama o svojoj uspešnoj deci poznavaoci igranke pokušavaju da nas etiketiraju kao nepodobne.
sutra kad im dinko bude ministar za manjine , srbi ce da nose opet fesic...
na dan oluje ce da se izvinjavaju na pantovcaku ustasama sto su ih ovi ubijali...

Back