Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
 - 90.565

Zašto ovako providno? Baš ti je do dizanja revolucije?Samo nisi video da pre toga udara devojku i izbija jos pistaljku iz usta.
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto ovako providno? Baš ti je do dizanja revolucije?Samo nisi video da pre toga udara devojku i izbija jos pistaljku iz usta.
![]()
Prilično si podudaran sa Svinjformer TVIzvini, nisam pod uticajem niti jednog medija u Srbiji
Koga ti foliras brate????Izvini, nisam pod uticajem niti jednog medija u Srbiji pa mnogo manje dramatično gledam na stvar.
Upravo su studenti doveli Broza na vlast, toliko o poletu, mladosti i deci koja to uopšte ne žele da budu.
Što, jel si ti za ovu vladu pa te sekiraZašto ovako provodno? Baš ti je do dizanja revolucije?
Sanjaš uspavanke sa Peščanika?SNS lopovluk i korupcija.
Nego,
Objasni mi ovo zutilo u SNS?
ali ja sam čika administratore uvek iskren a neki to ne vole i svašta mi napišukonacno neko iskren![]()
Ma ne, kako da podržim nekog ko toleriše ovakav jaguarski Wokeizam? Grenland na meniju, a mekušac AV ide.Što, jel si ti za ovu vladu pa te sekira
Већ други пут примећујем да волиш да изврћеш поенту. Није у редуSad već ulaziš u strančarenje - čovek se smejao “pa šta ako mu je u kolima bilo malo dete”. Ko je video snimak sve mu je jasno.

Pa to i mi normalni želimo, izađi onda na protest koji organizuju Peščanik i Marinikamekušac AV ide.
ali ja sam čika administratore uvek iskren a neki to ne vole i svašta mi napišu
prodane duseali ja sam čika administratore uvek iskren a neki to ne vole i svašta mi napišu

nemoj posle da u vestima pise kako je bilo okupljanje forumasa krstarice na trguSamo da javim Stojku da me ne gazi u ponedeljak kad mi iz provincije zakrčimo njegov BG![]()

pronađena baba koja je tukla studente pa pala
zamisli čuda SNS kadar, ko bi se tome nadao
odrađivanje dnevnice ili će za ovo da legne i poseban bonus
Pogledajte prilog 1672516
Која будала вози мало дете силом кроз протесте? Судити му додатно за угрожавање сопственог детета...![]()
Већ други пут примећујем да волиш да изврћеш поенту. Није у реду![]()
Nzm šta reći…Ulećeš u grupu ljudi svom brzinom i strah za dete???? Ajde bre, nisi ni ti toliko naivan...
Dabome. Kad se nabasa na ovakve ljudske prepreke, stane se, i slede se preporuke vodje. Eventualno se trazi alternativni pravac.to stoji.
da imas i zeleno a pesaku normalno crveno na semaforu , neces ga zgaziti, no ces mu svirati, kociti...
moras.
Lično ću snimati, za sve ove koji vide i neviđenonemoj posle da u vestima pise kako je bilo okupljanje forumasa krstarice na trgu![]()

naravno da jesam i to
ja ne gledam selektivno kao ostrasceni ovde
ja gledam u celosti i vidim sta ne valja kod jednih a sta kod drugih.
Znaš šta Grome, meni su nekako čudni ti branioci otadžbine koji hoće da sa biju sa vlašću koja se ovako krije ispod kreveta.Znaci SNSekta šalje osudjivana lica tj robijase i izlapele penzose na studente...
Dakle...dogorelo im je do nokata...kad im je to poslednja linija odbrane...
...
Jok.Sanjaš uspavanke sa Peščanika?
Meni je trajno zabranjeno da idem u škole za vožnju.Samo da javim Stojku da me ne gazi u ponedeljak kad mi iz provincije zakrčimo njegov BG![]()
zato se ja ne bavim politikom niti idem na izboreU tom slucaju bi morao da vidis da je deo naroda veoma ostrascen i nahuskan, uveren da svojim aktivnostima protiv umetnika, omladine i profesora cuva Srbiju.
Ukoliko nisi selektivan, bice ti jasno na kojoj je strani pravda buduci da postoji cela garda oko vlasti koja dolazi pod prozore da pali baklje, svrlja grafite sa imenima izdajnika i stigmatizuje omladinu kao strane placenike koji su dosli da ruse zemlju.
Nije tesko videti ko udara topuzom i kome tragovi smrde necovestvom.
Tako da...baba je prva gurnula, vikala, nije odustajala i na kraju je udarila jednu curu.
I nije baba kriva.
Kriv je onaj ko babom manipulise.
I zato su neki mladi babu i podizali sa plocnika jer im je iste zao.
Stajati mirno dok te neko vredja i udara zaista nije sinonim nenasilnog otpora.
Pitanje je zasto su neki ljudi toliko ostrasceni u svadji sa omladinom? Ko ih je nahuskao...