Casual Observer
Legenda
- Poruka
- 70.243
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, ja pitam vas?
Informacija o detetu u kolima potekla je od forumaša @Casual Observer, @Stojkov Menidjer i @Jimmy.B.
Ispada da je, ako su i druge dve osobe privedene, policija privela i to dete?
Informacija o detetu u kolima je bila tačna, ono što si ti ovde svesno širio o frakturama lobanje i teškim povredama kičme nije.Зар се пошта не одаје на гробљу?![]()
pa ludak je svojevremeno vadio pistolj na studente
Jeste, pa mi ovde da udjemo u gradjanski rat, a ti da zadovoljno trljas ruke i smejes se iz Engleske?Слабо си разумео, као и сваки пут. Тензије треба подићи.
Pored njega prolaze hiljade, a on čita u Informeru da ih se obično okuplja dvadesetak.
Fejsbuk niko ovde ne koristi, pogotovo sto se tice linkova.
Srami se..Слабо си разумео, као и сваки пут. Тензије треба подићи.
Poenta studenstskog protesta je, kao sto rece prof, Miodrag Zec, upravo u pravnoj drzavi (a ne u nasilju)Brao..![]()
Hahahhahahahahhahahahahahahah Srbijo tužna!!!!
Nema ništa.Stižu li neke vesti o tim ciglama kojima je auto bio zasut i koje su ugrozile to dete?
Побркао си ме са неким, очито...Informacija o detetu u kolima je bila tačna, ono što si ti ovde svesno širio o frakturama lobanje i teškim povredama kičme nije.
Nije bilo upućeno tebi nego onom napadno politički korektnom levom revolucionaru što je svesno širio paniku i o “prelomima kičme” i “frakturama lobanje.”Побркао си ме са неким, очито...
@Роло ТомазиПобркао си ме са неким, очито...
Čemu onda toliko smejanje??Hahahhahahahahhahahahahahahah Srbijo tužna!!!!
Poenta je u tome da time upravljaju Sorošoidne NVO:Poenta studenstskog protesta je, kao sto rece prof, Miodrag Zec, upravo u pravnoj drzavi (a ne u nasilju)