Automobilom udario i nosio na krovu studentkinju tokom odavanja pošte

Ne znam zašto se ljutiš nije bilo upućeno tebi uopšte jer ti apsolutno ništa nisi ni napisao, samo si pustio link

Koja je to poenta tvog "komentara" kada nisi ništa rekao

Ono što sam ja napisao bilo je upućeno retardiranom premijeru koji kako zine napravi još veći protest.

Treba biti neverovatno talentovan pa da baš nikada ne kažeš nešto smisleno ali šta očekivati od zatupastog čoveka koji je i srednju školu morao preko veze da upisuje.
Oprosti, bio sam dezorjentisan juče.
Botovi mi podigli pritisak, nisam više znao kome šta pišem.
Izvini još jednom.

Јбт ја тек сад сазнајем да је она Нада Перић што је по Твитеру подржавала гажење студенткиње, заправо добила стан од Вучића.
У "наградној игри"
20250119_132235.jpg

Ma jel moguće?
'de si bote, a tebi stan od av-a?
Јбт ја тек сад сазнајем да је она Нада Перић што је по Твитеру подржавала гажење студенткиње, заправо добила стан од Вучића.
У "наградној игри"
Pogledajte prilog 1673548
slucajnost, koincidencija, ako si bot, dok ljubomorno skrguces Zubima, kao nas observer koji mora da cisti bazene po americi z:mrgreen:

Stižu li neke vesti o tim ciglama kojima je auto bio zasut i koje su ugrozile to dete?
Kako se to u besu “pesnicama” lome stakla na kolima a da ne završiš sa prelomima šake? Ko je ono uradio tačno je znao kako se ljudi izvlače iz kola. Ima instrukcija na YT koliko hoćeš: slomi se prozor čekićem ili ciglom pa se šofer drzi i vuče kroz prozor, inače ako otvaraš vrata on prosto da gas pa te vrata odbace i još se zatvore. I on ti pobegne.

Back