<< Obelix >>
Aktivan član
- Poruka
- 1.053
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Secam se kad je taj bivsi clan dosao na forum ... imao je nekih 20-tak modela 1:18 i onda jedan po jedan ...Dobio sam dozvolu da okačim slike kolekcije jednog od bivših članova ovog foruma:
EEEEEEEEEE...Kamo lepe srece da je moj.Tvoj ili neki sa weba?
Prvo dobrodosao.Inace postoji u beogradu mesto gde se vrse razmene autica,vozova,brodova,aviona.Evo i adrese.Svake poslednje nedelje u mesecu razmene su u prostorijama kuglaskog kluba partizanu ulici;DJUSINA br.5 a telefon je;011 3240324.Ćao. Ja sam se na ovaj sajt prijavio tek pre neki dan. Skupljam Bburago 1/43 serie. U kolekciji imam , od pre nekih desetak dana , ukupno 96 modela (ne računajući par modela koji su mi slupani). Još kao mali sam došao u kontakt sa ovim automobilima. Pored modela iz serije 1/43 imam i dva modela u razmeri 1/24 (FERRARI TESTAROSSA & FERRARI 348 TB). Interesuje me , ako neko zna , pošto živim u Beogradu , da li ima neko mesto gde se vrše razmene auto modela. Ja sam takođe spreman da pojedine svoje modele zamenim za iste u drugim bojama , dok sledeće modele (Ford sierra rally /bela boja/ , MCA centenaire /metalik plava/ , BMW X5 /metalik siva/) menjam za prvenstveno sledeće modele (PORSCHE 924 GR. A , LANCIA DELTA S 4 , FERRARI 456 GT , FERRARI 308 GTB RALLY). U obzir dolazi da menjam i za druge modele. Sve je stvar dogovora. menjam isključivo Bburago 1/43 serie za Bburago 1/43 serie.
Pozdrav forumasima...konacno i kod mene nekih noviteta.
1. Maserati 250F F1 (1957) od firme Greni & partners, u razmeri 1/43.
2. Skoda Roomster od Abrexa, u 1/72.