AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo i 300-tog modela u mojim stalažama.
LANCIA FULVIA 1.6 HF,WINNER OF RALLY SANREMO 1972, No.2...A.Ballestrieri-A.Bernacchini........AUTOART.

Inače,ovo je moje posljednje javljanje,bar za sada, jer nisam baš zadovoljan stanjem na ovom forumu. Sve se svelo da se ja i još par pojedinaca bukvalno hvalimo pridošlicama i mene lično taj vid foruma ne zanima. Na žalost................

I ja sam se prinovio sa par novih primjera...

Razmjera 1:43

Peugeot 306
Citroen c 1
Fiat bravo
Mini morris

Tu su još i Wolkswagen eos u istoj razmjeri i Lamborgini murcielago u razmjeri 1:18 ali nemam fotke...

;)

Poslednja izmena:
Evo jedne slicice Mtbx-a i Hot wheels-a u mojoj kolekciji
Imam nekih Cararama kamiona i automobilcica u razmeri 1/72 za zamenu a trebaju mi
Matchbox-i

dali te interesuje i majorette modeli u istoj su razmeri .imam oko 15-tak modela mtbx-a i oko 15 modela majorete.rado bih se menjao sa tobom.imam dosta starih modela jos ja dok sam bio klinac.mene interesuju kamioni u 1\72 i 1\82.:D

Jos jedan novi bus kod mene Man NG 272:D

image022pe5.jpg
image027sa6.jpg

image028fm3.jpg
image025vx2.jpg

Uglavnom reli modeli,na to se lozim,xsara 1:18,ostali1:32,zelja Lancer evolution pocev od 5 generacije pa na gore,ako neko moze da mi pomogne bilo bi super.pozdrav.

Braticu BBURAGO radi prelepe reli modele u razmeri 1\32 i pakovani su u lepim plasticnim kutijama.Na njihovom sajtu www.bburago.com mozes da ih pogledas.Kod mene u jagodini ih ima dosta po prodavnicam.POZDRAV.:D

Back