AUTOMOBILI U RAZMERI

Gligi, ovi Realtoy autobusi su sigurno u 1/87, i to dosta dobro izgledaju. Rekao bih da su Mercedesovi modeli. Uvoznik je Univerzal, Novi Sad, bave se prodajom kancelarijskog pribora. U NS imaju od Realtoya ohohooooo. Sve razmerew, sve,sve. Ali busevi su stvarno dobri. Inace se reklamiraju sa ovim kao NOVO u ponudi - Igracke. Znaci, bice ih svuda, verovatno je ovo promo period.

Koliko sam video nema Alfe i reventona jos u ponudi u NS od bburaga. Sutra idem u šabac, i navraticu do M plasta ako oni kao uvoznici nemaju onda sumnjam da neko ima. Hot wheels 1/18 ne znam da li ima i ako ima to je neka sverc varijanta sa ko zna koliko nabijenom cenom. ja sam u ovim maketama mozda 10ak godina i nikad kao sada nije bio jadniji izbor. Dida ima super izbor Bburaga, 5+ na spensu ima nesto ali nisam video zatvoreni su bili, ima Alf nesto sitno od maista, dexy par Revella i maista i to je to

Gligi, ovi Realtoy autobusi su sigurno u 1/87, i to dosta dobro izgledaju. Rekao bih da su Mercedesovi modeli. Uvoznik je Univerzal, Novi Sad, bave se prodajom kancelarijskog pribora. U NS imaju od Realtoya ohohooooo. Sve razmerew, sve,sve. Ali busevi su stvarno dobri. Inace se reklamiraju sa ovim kao NOVO u ponudi - Igracke. Znaci, bice ih svuda, verovatno je ovo promo period.

Malo sam svrljao po netu i nasao sam ove buseve, radi se o Mercedes Travegu, znaci busevi su originalni i izgleda da su extra odradjeni ali su u 1/64 razmeri, mada ja imam vec dva busa u toj razmeri tako da mi opet odgovara...

M Plast je kada ulazis u Sabac sa mosta na Savi sa desne strane se vidi njihova staklena zgrada, sidjes sa mosta pa levo i odmah levo na njihov parking. Danas sam bio tamo, imaju odlican izbor Bburaga, cene odlicne gold kolekcija 1350, Diamong 1560, imaju odlican izbor, al inema Reventona. Ja sam uzeo Morgana Aero 8 i jaguara MK2. Ovo je sve naravno 1/18, a imaju kompletnu ponudu motorica Bburago 1/18. Cene su po meni super

yu7one

Nasao sam danas buseve ima ih i u 1/87 i u 1/64, ali nazalost radi se samo o veleprodaji tako da nisu mogli da mi prodaju modele, a i ne znaju da mi kazu gde da ih nadjem tj. izgleda da ih niko jos nije ni uzeo za prodaju... Inace gledao sam modele uzivo i drzao ih u rukama i stvarno su super.

Ako naletite na neki od ovih modela (Matchbox), javite mi na pp:

2008MB02_M0237.jpg

2008MB55_M5342.jpg

2008MB08_M5320.jpg

Hvala unapred!

Posto je ovih dana glavna tema na forumu zastava i njeni modeli... Evo najpoznatijeg njenog modela kojeg sam kupio pre neki dan, pretpostavljam da ga vecina vas ima, ali ja sam trazenu "milicajsku" verziju nasao tek pre neki dan...;):D

image022jt4.jpg
image024me4.jpg

image025nh7.jpg

Poslednja izmena:
Lep busic. Da sam u NS 100% bi trazio da ga pazarim :) Da li mu se otvaraju vratanca?
Ja sam mog Dafa nasao na ebay, video sam jos nekoliko zanimljivi stvari (dve herpe za po 10 centi + postarina) pa mozda bude nesto ovi dana. . . Videcu kako stojim sa parama. . . Ukupno me ne bi izasli ni 13$ a Herpa ima stvarno kamione boli glava. . . Inace u pitanju su Volvo i MAN i naravno stariji modeli u 1:87 :)

Ne otvaraju se vratanca, ali sve u svemu bus je korektno odradjen. To je vrlo povoljna cena za Herpa modele obicno su skuplji, ne ispod 10€ ali zato je kvalitet jedan od boljih u 1/87. Siku ima jos par zanimljivih modela u 1/87, pa ako bude para i ako se pojave mozda uzmem i jos koji;)

Back