AUTOMOBILI U RAZMERI

DSCN2958-1.jpg

DSCN2959-1.jpg

Matchbox, Ferrari 308GTB. Neka leva razmera, 1:55.

Cao momci.Dugo me nije bil;o ali evo me.VULE GS modeli su super,po0gotovo taj moskvic.:klap: Ja sam ljubimac starih modela i volim da ih cuvam takve kakve ih nadjem. :D Evo dva moja ljubimca i novi model koji sam nabavio pre neki dan.;)

Koje su razmere ti stari francuzi i ko je proizvodjac?
Bas sam danas nabavio jednog starog Corgia (whizzwheels) Land Rover 109 pikup 1-43.
Takodje sam ljubimac starih modela ali ih uglavnom restauriram. Ostavljam ih u originalu samo ako su u zadovoljavajucem stanju, kao sto je ovaj danasnji primerak.

Poslednja izmena:
Koje su razmere ti stari francuzi i ko je proizvodjac?
Bas sam danas nabavio jednog starog Corgia (whizzwheels) Land Rover 109 pikup 1-43.
Takodje sam ljubimac starih modela ali ih uglavnom restauriram. Ostavljam ih u originalu samo ako su u zadovoljavajucem stanju, kao sto je ovaj danasnji primerak.

Ja imam porsche targu 911s od Corgia isto whizzwheels, da li znas mozda iz koje je godine taj autic?

Gligi

Ne znam iz koje je godine, ali znam da je star. Mislim da je Corgi sa tom linijom iliti edicijom "whizzweels" krenuo krajem 60tih. Nisu se bas drzali razmere 1-43. Jedan moj stariji kolega koji ih je kupovao tada (u "real time-u") i koji ih ima dosta, kaze da su lutali otprilike izmedju 1-39 i 1-45. Meni su simpaticni. Ako ti ne znaci previse taj tvoj model, mogli bi se trampiti ili trgovati :roll:

Svi

Ako ste ZA, mogli bi napraviti kolekcionarski miting, samo recite dan i vreme. Mesto i cuga obezbedjeni :super:

Bane NS

Model nije bas u fantasticnom stanju, fali mu poklopac motora i jedan far i stakla su malo izguljena i naprsla, ali s obzirom na te godine u solidnom je stanju... pa ako te interesuje mozemo se dogovoriti;)

Јел има неко Југо у перфектном стању на продају? Не питам шта кошта! И да ли има неко Ситроен Ксару у 1:18 размери, да није купе, и Ситроен ДС/ГС/СХ на продају, исто 1:18?

Јел има неко Југо у перфектном стању на продају? Не питам шта кошта! И да ли има неко Ситроен Ксару у 1:18 размери, да није купе, и Ситроен ДС/ГС/СХ на продају, исто 1:18?

Imam ja DS, 1/18, Solido je proizvođač, sive je boje a crni krov. Za 20 evra.
DS.jpg

Ovaj sa slike nije moj vec sa interneta, na poslu sam pa ne mogu da ga slikam. Kao nov je.

Poslednja izmena:
Али док он дође из иностранства, оде цена на 40е, а за те паре има ново крило за ГС... Видећу да исцимам ортака из Немачке да ми купи комада 1!

ja sam davno predstavljao moju kolekciju a u medjuvremenu je prilicno porasla pa da pokazem jedan deo. skupljam samo americke automobile, jer ih najvise volim a ako bi skupljao sve sto mi se svidja, veoma brzo bi bio zatrpan modelima. Imam sve razmere ali su mi najdrazi 1:24... Dosta sam ih kupio ovde a dosta mi je stiglo iz amerike a par modela je na putu, trebalo bi da dodju za koji dan

aaaaj7.jpg

od gore do dole:

1965 Chevrolet El Camino SS
1965 Shelby Cobra 427
1968 Chevrolet Camaro 396 SS
1969 Dodge Charger “General Lee”
1998 Chevrolet Corvette Convertible
2002 Chrysler Howler Concept
1955 Chrysler C 300 Hemi
1955 Oldsmobile Super 88 Convertible
2006 Ford GT
1965 Buick Rivera GS
1995 Dodge Viper RT
2000 Hummer H1
1970 Plymouth GTX 440
2005 Jeep Wrangler Rubicon
1970 Plymouth RoadRunner Superbird
1970 Ford Torino Cobra 429
1964 Ford Fairlane Tanderbolt
1969 Dodge Coronet SuperBee 440
1970 Buick GSX 455
1969 Chevrolet Nova 396 SS
2004 Chrysler PT Cruiser

bbbsw3.jpg

2003 Ford Mustang Cobra
2005 Ford Mustang GT
1970 Ford Mustang Boss 302
1967 Ford Mustang Shelby GT 500
1967 Ford Mustang 289 GT Fastback
1964 Ford Mustang 289 Convertible
1949 Ford Woody Wagon
2005 Chrysler ME12 Concept
1937 Ford Flathead Pick Up
1970 Plymouth Hemi Cuda 426
1970 Dodge Challenger 440 “Vanishing Point” sa figuricom Kowalskog
1970 Dodge Challenger Hemi 426 Convertible
1964 Chevrolet Impala SS 409
1969 Pontiac GTO The Judge

I ono gore je Lincoln Continental X100 auto u kome je ubijen Kennedy…

ovakav:

41e1ekt4gML._SL500_AA280_.jpg

imam jos oko 40tak 1:43 ( od kojih nekoliko bas interesantnih i retkih ), par 1:18 i preko stotinak hot wheels i matchbox modela...mozda dva ili tri nisu amerikanci ali sve ostalo je US... ;)

Ako negde nadjes staru xsaru vts kupe, u 1:18/1:24, javljaj obavezno!

Da li neko zna gde u NS ili BG moze da se kupi BBuragov novi Alfa 8 C Competizione i Mattel Ferrari 1:18 modeli ? Ako negde uopste moze naravno... Ima nekoliko mesta sa gomilom BBuraga ali bukvalno ima sve osim 8 C i Reventona (s tim sto me drugi ni ne interesuje). Imam Ferrari kolekciju 1:18 sest modela, stavicu uskoro slike.

Danas sam u gradu (NS) video neke modele autobusa (lici na MB), u razmeri 1/87. Proizvodjac je Realtoy, mislim da pored pise i ActionCity, po ceni nekih 400 din. Da li su ovo verne kopije modeli? Ima li neko iskustva? Pored su bili i neki kamioni istog proizvodjaca, ali bez oznake razmere. A lice na 1/87.

Danas sam u gradu (NS) video neke modele autobusa (lici na MB), u razmeri 1/87. Proizvodjac je Realtoy, mislim da pored pise i ActionCity, po ceni nekih 400 din. Da li su ovo verne kopije modeli? Ima li neko iskustva? Pored su bili i neki kamioni istog proizvodjaca, ali bez oznake razmere. A lice na 1/87.

Imas li neke slike tih autobusa? Mislim da oni imaju svoj sajt, baci pogled... Siku ima par lepih buseva u 1/87 ali jos nije krenula prodaja kod nas, kao trebala je jos prosle nedelje... Meni su u zadnje vreme autobusi postali veoma interesantni ali ih nema uopste u 1/87, bio je jedno vreme majorette neoplan u 1/87 ali se meni nesto nije svideo i nisam ga uzeo:confused: a sad ne mogu nigde da ga nadjem...

Onomad sam isao na DAf-ov sajt i video sam da imaju modele na prodaju. Kanda sve sto treba ke da nazovete dilera i da narucite. . . Pa vi koji ste u bgd i zelite Dafa eto vam prilike :) Nazalost ne znam koje su cene jer nisu pisale na sajtu. . . Inace ako se dobro secam u pitanju su 1:87

Back