vule gs
Ističe se
- Poruka
- 2.283
Немам појма, колико дајеш? Јави на ПП.
Механотехникини су чини ми се мањи, 6.5х2.5цм.
Механотехникини су чини ми се мањи, 6.5х2.5цм.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao momci.Dugo me nije bil;o ali evo me.VULE GS modeli su super,po0gotovo taj moskvic.Ja sam ljubimac starih modela i volim da ih cuvam takve kakve ih nadjem.
Evo dva moja ljubimca i novi model koji sam nabavio pre neki dan.
![]()
Koje su razmere ti stari francuzi i ko je proizvodjac?
Bas sam danas nabavio jednog starog Corgia (whizzwheels) Land Rover 109 pikup 1-43.
Takodje sam ljubimac starih modela ali ih uglavnom restauriram. Ostavljam ih u originalu samo ako su u zadovoljavajucem stanju, kao sto je ovaj danasnji primerak.
Јел има неко Југо у перфектном стању на продају? Не питам шта кошта! И да ли има неко Ситроен Ксару у 1:18 размери, да није купе, и Ситроен ДС/ГС/СХ на продају, исто 1:18?
Koje su razmere ti stari francuzi i ko je proizvodjac?
Bas sam danas nabavio jednog starog Corgia (whizzwheels) Land Rover 109 pikup 1-43.
Takodje sam ljubimac starih modela ali ih uglavnom restauriram. Ostavljam ih u originalu samo ako su u zadovoljavajucem stanju, kao sto je ovaj danasnji primerak.
Ako negde nadjes staru xsaru vts kupe, u 1:18/1:24, javljaj obavezno!Јел има неко Југо у перфектном стању на продају? Не питам шта кошта! И да ли има неко Ситроен Ксару у 1:18 размери, да није купе, и Ситроен ДС/ГС/СХ на продају, исто 1:18?
Danas sam u gradu (NS) video neke modele autobusa (lici na MB), u razmeri 1/87. Proizvodjac je Realtoy, mislim da pored pise i ActionCity, po ceni nekih 400 din. Da li su ovo verne kopije modeli? Ima li neko iskustva? Pored su bili i neki kamioni istog proizvodjaca, ali bez oznake razmere. A lice na 1/87.