Gligi
Aktivan član
- Poruka
- 1.027
Za kolekcionare 1/87 modela.Pojavila se firma MOTORMAX i imaju odlicne modele autica i kamiona.Cena im 100 dinara po komadu.Ja saqm kupio par komada.![]()
Daj slike bre

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za kolekcionare 1/87 modela.Pojavila se firma MOTORMAX i imaju odlicne modele autica i kamiona.Cena im 100 dinara po komadu.Ja saqm kupio par komada.![]()
e, sad konacno da se i ja pohvalim, sta je sve stiglo nocas sa berze u Bratislavi, iz Slovacke...
1. Fiat 500L od Cararame, razmera 1:43, novo, u originalnoj kutiji.
2. Triump Herald, od Cararame, razmera 1:43, novo u originalnoj kutiji.
3. Škoda 1000MB, od Abrex-a, 1:43, novo, u plastičnoj kutiji, perfektno uradjena, sve sa upakovanim katalogom Abrex-a,za razne razmere. Ovo cu skenirati pa zakaciti na forum.
e, sad konacno da se i ja pohvalim, sta je sve stiglo nocas sa berze u Bratislavi, iz Slovacke...
1. Fiat 500L od Cararame, razmera 1:43, novo, u originalnoj kutiji.
2. Triump Herald, od Cararame, razmera 1:43, novo u originalnoj kutiji.
3. Škoda 1000MB, od Abrex-a, 1:43, novo, u plastičnoj kutiji, perfektno uradjena, sve sa upakovanim katalogom Abrex-a,za razne razmere. Ovo cu skenirati pa zakaciti na forum.
4. Skoda Fabia Combi - Policie, u 1:87, novo, u plasticnoj kutijici, proizvodjaca Kaden, Ceska.
prilozene slike
pa zatim slede modeli 1:72, izuzetni...
5. Skoda Felicia od Abre-a, novo u palsticnoj kutijici,
6. Skoda 110L, takodje od Abrex-a, nova u palsticnoj kutijici,
7. VW Buba, od Hongwela,,novo u plasticnoj kutijici.
e sad, sta cu sa ovim modelima u razmeri 1:72 jos neznam, nije moja razmera za kolekciju, iako izgledaju neodoljivo, zao mi ih je i menjati.
nazalost,izgleda da burazer nije slikao na berzi. Jedna pomoc. postavio sam jos slika na forum, medjutim nisu objavljene. da li postoji neko ogranicenje, i da li moram stare slike brisati? je li to ona crvena traka kad se stavlja neki attachment?
za one koji ne drze modele u kutijama/staklu, pitanje: kako cistite autice? Jel moze prasko da skine prasinu? Mrzi me da briskam krpom, pa sam pola stavio u ormar.
za one koji ne drze modele u kutijama/staklu, pitanje: kako cistite autice? Jel moze prasko da skine prasinu? Mrzi me da briskam krpom, pa sam pola stavio u ormar.
Ja porucujem Mercedesa 190 i Ford Sierra RS Cosworth.
Kolega, da li bi bio ljubazan da mi odas tajnu kako, kojim putem ili preko koga narucujes sa tog ili nekog drugog stranog sajta. Ima par modela za koje sam zainteresovan, pa gledam kako bih to mogao da izvedem.
Puuuuno hvala unapred!!!
Mogli bi i da se organizujemo mi kolekcionari iz Novog Sada (i sire, ko god hoce), pa da napravimo jedan kolekcionarski miting.. popricamo, posavetujemo se, izmenimo iskustva i po koji modelcic.. i tako to. Pa to mozda predje i u praksu!
Sta mislite..?