AUTOMOBILI U RAZMERI

U subotu, 20.09.2008 u Slovackoj, u Bratislavi je velika berza modela automobila i vozova.
Adresa: Studentski dom Juraja Hronca, Bernolakova 1, Bratislava. info na mob: +421904566334.
Ko se nadje u blizini...
Burazer ide, pa cemo videti sta ce pazariti i poslati.

evo jedan novitet ford iz 1940 maisto 1/18
info za novosadjane koji sakupljaju kamione u Ponte rosu ima kamion Mack sa prikolicom
bele boje proizvodjac Newray ,razmera je 1/43 a cena 480 din jedan komad je jos ostao
Cene za moje Cararama autice su 12 evra za sve ,i 15 evra za sve kamione

to acajag.........

Na e-bayu ih uvijek ima par komada ali im cijena baš nije pristupačna jer se ne proizvodi več dugi niz godina. Ovaj model je uzet na aukciji i izašao me je oko 95.- € ,što i nije baš puno ali nije nov.Na njemu je sve OK ali se primjeti da je već bio izvađen iz kutije i negdje izložen pa ima tragova od prašine.

to acajag.........

Na e-bayu ih uvijek ima par komada ali im cijena baš nije pristupačna jer se ne proizvodi več dugi niz godina. Ovaj model je uzet na aukciji i izašao me je oko 95.- € ,što i nije baš puno ali nije nov.Na njemu je sve OK ali se primjeti da je već bio izvađen iz kutije i negdje izložen pa ima tragova od prašine.

Velika je to cifra za mene,a i nisam nesto video da ih ima u razmeri 1/43.Ali zato vidim da si nabivo ferari 365 gtb4/bb.Ija ga imam i za mene je to najlepsi ferari.Mada imam skoro sve ferarije.

Najzad sam ugrabio vreme i malo se ponovio danas:D

Image001.jpg

Sve su cararame u 1/72, bilo je jos zanimljivih modela ali nisam imao vremena i "mogucnosti" da ceprkam po modelima:D

1. Audi A6
2. Hummer H2
3. Porsche Cayenne S
4. Bmw X5
5. Volvo XC90
6. VW Golf IV GTI
7. Land Rover Freelander (2002)
8. Fiat Punto I

Neverovatno sta sam nasao u Novom Sadu na Spensu, u Legu... Ovo sam vozio davne `90 pa do 95... Nisam mogao da odolim. Iako je u 1:43. Prelepo. A jos kad udari nostalgija za legendom. Fica - Zastava 750. Sve sa tablicama sa onom crvenom petokrakom. Ajaooooj.
Hribar i otroci, ekskluzivno pravo na proizvodnju modela Zastave dd Kragujevac.

Prilozi

• Hribar Zastava 750_3.JPG
    Hribar Zastava 750_3.JPG
    26,6 KB · Pregleda: 16

Back