AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo ga u slici Land Rover Defender od Cararame. 1:43. Neverovatno, nabasao sam ga prekjuce u Merkatoru u NS. Ako ovako nastavi, prelazim na 1:43. Ipak, 1:87 je 1:87. Ali,kad nema, nema.

Ja sam ga uzeo u 1:72, kad nema 1:87... to je bar kolko tolko priblizno:D

Pozz svim clanovima, ja sam sad u totalnom rasulu, sredjujem kucu:confused: tako da ce modeli malo pricekati... Ali kad vi kupujete, to je ko da ja kupujem, samo napred:super:

MB Actros 20 Polize container sa prikolicom za konje od Cararame. Kupljen u Novom Sadu na Spensu. Jedva da se video i to samo delimicno iz bocnog izloga. Trba samo kopati, traziti i preturati. Ovo mi je prvi model od Cararame u 1:87, i stvarno su ga detaljno obradili. Sem zadnjih vrata na kamionu, koja su montirana naopacke? Sat da se radi, treba mala intervencija.

Prilozi

• Cararama MB Actros20_1.JPG
    Cararama MB Actros20_1.JPG
    26,2 KB · Pregleda: 7
Znam za taj kamion. Ja ga nisam kupovao jer sam ga trazio za manje pare. Bio je oko 500, a drugde se mogao naci za 350... Samo prikolica bude polimljena ili tako nesto... Koliko znam taj ducan je prilicno skup...

Ja sam cararame placao ne ispod 450 din.:( mada jednom na buvljaku neki lik mi dade actrosa za 100 din.:???: mislim da mu je bio dugo stajao i ko posto zasto, a i bio ih zavukao samo tako, slucajno sam i primetio, mozda ga obidjem neki dan, ima covek zanimljivih stvari:)

Skup je bio u smislu da su postojala mesta gde se prodavao za 350. Ja sam moje kupio u Tempu i Ponterosu i mislim da su svi bili manje od 400 i cekao sam da neko od njih dobije i njega da uzmem. Tempo je imao jednog ali prikolica je bila polomljena, takodje bilo je kamiona i u Metrou. . . Sad se setih, tamo su u 1:80 kostali ispod 300. E da, sad se setih kad si vec iz NS-a. Ja sam letos pazario Scaniu djubretarca u dunavskoj. Preko puta poslasticarnice Evropa ima pasaz i udjes tu i nacices prodavnicu igracaka i tamo su imali Cararame i bile su oko 350 ako se nevaram. . . Idi pogledaj imaju li jos sta.

Koliko vidim svi nešto nabavljamo novo, ali da li neko od forumaša ima nešto i za razmenu, ili prodaju? Ja imam dosta stvari koje bih menjao (razne Matchboxe iz sedamdesetih,osamdesetih godina, Majorete, Corgijeve modele, nešto Schuco Modell nekompletnih...). sastaviću spisak, fotografije, pa da vidimo.

Nešto je tišina na forumu... Ok. Menjam sledeće:
1. BMW New Mini (1:56, od Realtoy, novo)
2. Toyota Celica (1:34, od Kinsmart, novo)
3. Helikopter Gazelle (1:70 od Majorette, nije nnovo,očuvano)
Zamena za modele u razmeri 1:87

Ovih dana nemam srece sa modelima... Pre neki dan naletim na MAN-ove F2000 u 1:72 od mondo motorsa, solidno odradjeni modeli, jos imaju i onu plasticnu kutijicu sa postoljem, a i nisu skupi oko 270 din... a ja ni prebijenog dinara kod sebe:dash: A juce, na pumpi da sipam gorivo, sipam ti ja za sve pare lepo, odem platim i bacim pogled, a ono hameri H2 u 1:72 od cararame kao i jos neki modeli:sad2: propast bre totalna:cry:

Ali povatacu ja njih sve;)

A sto se razmene tice imam sledece modele...

Ford Granada Turnier - Siku oko 1:50 dobar
Renault 17TL - Matchbox superfast 1:6x dobar
Mercedes 450SEL - Matchbox superfast 1:6x solidan
Healer Wheeler ambulance - Corgi juniors 1:6x solidan
Porsche Targa 911s - Corgi 1:43 mislim, ima otvaranja vrata, poklopac motora fali, treba restauracija
Bmw Z4 - Mondo Motors 1:64 nov sa kutijom
Honda NSX - Majorette 1:60 nova

Menjam za kamione, buseve sva merila i cararame u 1:72...

Menjam Cararama 1/72
Ford tranzit van
Saab 9-5
Bmw serie 3
Toyota rav 4 cabrio
Ford focus
Alfa 155
Porsche cayene
Land rover freelander
range rover 4.6 hse
Subaru impreza
New mini
Mitsubishi pajero
Mercedes clk
Volvo c 70
KAMIONI MERCEDES ACTROS teretni sanducar,mesalica,slep sluzba i ecoline kiper

TRAZIM CARARAME 1/72
Chevrolet bel air,3100 tow truck i wooden pen,land rover 110 lwb i swb,serie III 109 sa staklima i volvo s80

Back