911s [SK]
Poznat
- Poruka
- 9.260
Svaka čast kolekcionarima!!! Sve pohvale!!! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako si mislio na maketu SLK da je 23 E mislim da su te malo odrale švae, pogotov što si na benzinskoj pumpi ga kupio. To je MotorMax, i oni su po ceni nize od Maista, ali ok za nauk ti je na benzinskim pumpama da ne kupuješ. Inače samo napred, od nečega se mora početi.
Ne razumijem se bas najbolje u te marke proizvodjaca ali znam jedno, dok sam odmarao na jednom parkingu uzeh da ga pogledam malo bolje, zagleduj sa svih strana pa mislim u sebe "majku mu jeßem jes´ ovaj Njemac pametan, kako cak i igrackicu sa stilom napravi..." Okrenem ispod i ugledam "MADE IN CHINA"
Imam i jednog T-2 ista razmjera kao i mecka i isto kupljen na benzinskoj ali za 15€ i trenutno ne znam dje je.
Na sta da covjek obrati paznju prilikom kupovine? Cesto sam po inostranstvu i srijecem se sa ovakvim igrackicama redovno, mada mi je kolekcija siromasna, dosta siromasna, imam svega dvije bube, dva bully T-2 i taj motor...
Постоји ли нека алтернатива за Ферари?
Одличан камиончић.
Ко га прави?
Да ли постоји генерални дистрибутер Maistа за Србију??? (знам да постоји за Словенију)...
Колико сам чуо они имају лиценцу за Ферари...
Bburago je imao odlichne modele Ferrarija, posebno u 1:18 varijanti. Ortak ima F50 i to je jedan od najdetaljnijih modela tog cenovnog ranga koje sam imao prilike da vidim.
Ali, buducji da su propali, ne znam ko bi ih mogao raditi. Hot wheels ima neke 1:18 modele Ferrarija koliko znam...
Lepo, lepo! Fin primerakVaskrsje odusevljen sam.Policu necu ni da komentarisem,fantazija.Aja dobio na poklon IVECO SKUDERIJA FERARI .Licenciran ima cak iferarijev hologram. Mislim da ce se gligiju svidjati.![]()
Vaskrsje odusevljen sam.Policu necu ni da komentarisem,fantazija.Aja dobio na poklon IVECO SKUDERIJA FERARI .Licenciran ima cak iferarijev hologram. Mislim da ce se gligiju svidjati.![]()
Хвала вам на овим информацијама...
Иначе, размера 1:18 би ми правила проблем са простором, а и са буџетом.
Размишљам се између 1:24 и 1:43....
Лепо, нема шта
То је предпостављам од NEW-RAY-а?
Има мој синовац два камиончића од њих, гледаћу да их сутра (данас) сликам...
Ako si mislio na maketu SLK da je 23 E mislim da su te malo odrale švae, pogotov što si na benzinskoj pumpi ga kupio. To je MotorMax, i oni su po ceni nize od Maista, ali ok za nauk ti je na benzinskim pumpama da ne kupuješ. Inače samo napred, od nečega se mora početi.