AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo i nesto od mojih autica :)

52000ac404.jpg

1969 Chevrolet Camaro, 1970 Chevrolet Chevelle SS, 2x 1970 Plymouth Superbird, 1970 Plymouth 'Cuda, 1969 Dodge Charger i 1967 Dodge Charger

Neverovatno kako nigde u gradu (Novi Sad) nema u ponudi nista od razmere 1:87. Juce naisao u Merkatoru na odlican Cararamin model Land Rover Defender, ali u razmeri 1:43. Jel ima neko info gde uopste da nadjem nesto od 1:87???

Neverovatno kako nigde u gradu (Novi Sad) nema u ponudi nista od razmere 1:87. Juce naisao u Merkatoru na odlican Cararamin model Land Rover Defender, ali u razmeri 1:43. Jel ima neko info gde uopste da nadjem nesto od 1:87???

Braticu ja sam nasao u jagodini a verovatno ima i u NS neka nova kineska firma ali rade strava modele 1/87.Iako sakupljam 1/43 kupio sam model CITROEN C2 i prelep je .Evo slike.Unapred izvinjenje ,moglo je i bolje.:D

Evo ga u slici Land Rover Defender od Cararame. 1:43. Neverovatno, nabasao sam ga prekjuce u Merkatoru u NS. Ako ovako nastavi, prelazim na 1:43. Ipak, 1:87 je 1:87. Ali,kad nema, nema.

Prilozi

• Cararama Defender_1.JPG
    Cararama Defender_1.JPG
    40,2 KB · Pregleda: 12
to acaj...........

Tu sam ja ali trenutno nemem nekih novosti.Naime ,bio sam na odmoru pa u tom periodu nisam ništa nabavljao.U narednih par dana bi trebalo da stigne par baš dobrih i malo skupljih modela (Porsche 928 i 911 Cabrio od Minichamps-a ,Lamborghini Jota od Kyosho-a , Ferrari 575 GTC i 365 GT4/BB od Kyosho-a , BMW M5 E28 od Autoart-a) tako da će biti slika.

to acaj...........

Tu sam ja ali trenutno nemem nekih novosti.Naime ,bio sam na odmoru pa u tom periodu nisam ništa nabavljao.U narednih par dana bi trebalo da stigne par baš dobrih i malo skupljih modela (Porsche 928 i 911 Cabrio od Minichamps-a ,Lamborghini Jota od Kyosho-a , Ferrari 575 GTC i 365 GT4/BB od Kyosho-a , BMW M5 E28 od Autoart-a) tako da će biti slika.[/QUO Super braticu vec sam pomislio da si nas napuistio.

Evo,stigao je i prvi ovomjesečni model.U pitanju je jedna od legendi koje se svi još dobro sječaju a bio je i čest na našim prostorima.VW SCIROCCO GTI iz 1976 od Revell-a. Model je zaista dobar i za jednu stepenicu je kvalitetniji od ostalih modela Revell-a.

Poslednja izmena:

Back