yu7one
Obećava
- Poruka
- 65
Novi sam na forumu. Imam nesto modela iz osamdesetih (Corgi, Matchbox...1/36,1:43). Zanima me gde u Novom Sadu mogu kupiti modele 1:87 (Schuco ili Brekina, Wiking...) te da li postoji neka berza u gradu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novi sam na forumu. Imam nesto modela iz osamdesetih (Corgi, Matchbox...1/36,1:43). Zanima me gde u Novom Sadu mogu kupiti modele 1:87 (Schuco ili Brekina, Wiking...) te da li postoji neka berza u gradu?
Tu sam jaDaj te novitete
![]()
Aco, gde je taj kuglaski teren. Ja sam to pokusavao godinama da nadjem, ali mi nikad nije uspevalo...![]()
Evo ga moj omiljeni model Schuco za 2008 godPogledajte prilog 41055
Pogledajte prilog 41056
Pogledajte prilog 41057: MB Axor 1843, glastransporter Pilkington.
Aco, gde je taj kuglaski teren. Ja sam to pokusavao godinama da nadjem, ali mi nikad nije uspevalo...![]()
Moj je naravno... Nabavio burazer iz Beča. Cena oko 10E. Modeli Brekine su skuplji, oko 20E, ali neuporedivo bolji. Mada je Schuco u odnosu na recimo Welly ohohoooo.
Danas nabavljeno. 1.Lamborgini miura 2.Honda integra type r
NABAVIO JOS NEKE STVARI 1.nissan fairlady 350 z 2.honda integra type r 3.toyota mr2
Imam takvu MR2
1. Ford GT 2.BMW M3 3.Ford Focus
Brat bmw i fokus imam ,ali ford gt2 je strava.Koje firme su modeli![]()
Preko vikenda stigao iz Slovacke Fiat 850(1969), od firme Solido, u razmeri 1:43.
Potrebna pomoc:
Stigao i Hummer, proizvodjaca Hongwell (iliti Cararama). E sad, koliko je meni poznato, Cararama ne pravi makete u razmeri 1:36. Dimenzije Hummera su 105mm 55mm. Je li to 1:24 ili 1:32?