- Poruka
- 12.877
To je ogroman tržni centar, ima i bioskop, a radnja je na početku s leve strane. Ako ćeš ići, pitaću sutra prijatelja kako se zove, ja sam zaboravio.Secas li se koja je radnja u pitanju mozda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ogroman tržni centar, ima i bioskop, a radnja je na početku s leve strane. Ako ćeš ići, pitaću sutra prijatelja kako se zove, ja sam zaboravio.Secas li se koja je radnja u pitanju mozda?
Konektuješ se i registruješ.Mislim da registracija nije ništa specijalno teška ili drugačija od drugih foruma.
Sad vidim da si iz NS, pa vidi na OMV pumpi, ima lepih modela Majorette, 1:43 Volvo F i Unimog s prikolicom.Imam vizu ali kes slaboJa sam nasao taj jedan ducan u BP sto sam pisao na prosloj strani, imaju bas dosta stvari po mom ukusu, ali samo ja nemam para. . . Imaju buseva, kamiona. . . I sto je najbolje izgleda da se oni ljudi bas bave sa time tako da se svasta moze sa njima uraditi i sto je najbolje makere nisu krs, nego su dobre. Recimo slicne caraminim, sa detaljima i sve. . .
Hvala! Icu sledece nedelje pa cu videti sta imaSad vidim da si iz NS, pa vidi na OMV pumpi, ima lepih modela Majorette, 1:43 Volvo F i Unimog s prikolicom.
ZamrEla nazalost.. valjda su svi na autici.net, ali i tamo nisu previse zivahni.
Nedo, modeli su ti prelepi kao i izbor modela! Trebalo bi da idem u Francusku sa zenom za nekih mesec dana ako dobijemo vize, pa se nadam da cu moci da se pohvalim necim konkretnim. Kod mene kao i obicno su uglavnom noviteti u 43ojci, sto je manje zanimljivo barem na ovim stranicama, pa mi je malko besmisleno drzati monolog. Ovih dana sam se bacio na restauracije modela starih po 20 - 30 godina i trenutno sam skroz u tome. Na nasem trzistu nema niceg novog tako da i da hocu nemam sta da kupim, a za narucivanje iz inostranstva nemam niti mogucnosti, niti volje, niti sredstava (ipak je ovo samo hobi), pa sam se usredsredio na obnovu starih polistila i noreva. Jedini izvor noviteta mi je beogradska berza jednom mesecno, kojom sam uglavnom zadovoljan.
ZamrEla nazalost.. valjda su svi na autici.net, ali i tamo nisu previse zivahni.
Nedo, modeli su ti prelepi kao i izbor modela! Trebalo bi da idem u Francusku sa zenom za nekih mesec dana ako dobijemo vize, pa se nadam da cu moci da se pohvalim necim konkretnim. Kod mene kao i obicno su uglavnom noviteti u 43ojci, sto je manje zanimljivo barem na ovim stranicama, pa mi je malko besmisleno drzati monolog. Ovih dana sam se bacio na restauracije modela starih po 20 - 30 godina i trenutno sam skroz u tome. Na nasem trzistu nema niceg novog tako da i da hocu nemam sta da kupim, a za narucivanje iz inostranstva nemam niti mogucnosti, niti volje, niti sredstava (ipak je ovo samo hobi), pa sam se usredsredio na obnovu starih polistila i noreva. Jedini izvor noviteta mi je beogradska berza jednom mesecno, kojom sam uglavnom zadovoljan.
Gligi ja sakupljam automobile,ali kada sam video MAN F 2000 heavy truck sa nekim balvanima i dizalicom morao sam da ga kupim jer je prelep.Rdi ga firma MONDO MOTORS.![]()