AUTOMOBILI U RAZMERI

I moji su u vecini 1:87, a imam nekog kipera petoosovinca on je 1:80.... Bio sam i u merkatoru i u tempu i u rodicu i sve sto je valjalo sam pokupio, imam scaniu i mercedesa mislim da su Cararama dobri su. A za ove Labyrinth cu da vidim, hvala ti.....
Koliko sam ja do sada imao prilike da vidim, Cararama ima najbolje modele. Ono detalji su fenomenalni, dok ostalo je sve za decu. Nema retrovizora, farova i sl. Ima ovde u NS da se kupi krs MAN-ovih kamiona medjutim nista od detalja, jako slabo i ako su bas svi DieCast. . . Sa sve postoljem i sl.
Meni je jako zao sto ne mogu nigde da nadjem da kupim Volvo. . . To mi je jako velika zelja. . . Zapravo trazeci taj model sam i poceo da kupujem kamioncice :lol:
Imas li sliek svojih modela?

Koliko sam ja do sada imao prilike da vidim, Cararama ima najbolje modele. Ono detalji su fenomenalni, dok ostalo je sve za decu. Nema retrovizora, farova i sl. Ima ovde u NS da se kupi krs MAN-ovih kamiona medjutim nista od detalja, jako slabo i ako su bas svi DieCast. . . Sa sve postoljem i sl.
Meni je jako zao sto ne mogu nigde da nadjem da kupim Volvo. . . To mi je jako velika zelja. . . Zapravo trazeci taj model sam i poceo da kupujem kamioncice :lol:
Imas li sliek svojih modela?

Imam ja FH16 yamaha, ali je los nisam zadovoljan. Uzeo sam ga zbog toga sto nisam imao nijedan volvoov model......... Trenutno nemam slike sklonio sam ih u kutije, sredjujem nesto ovde kod mene. Postavljam prvom prilikom.....

Evo i par slika mojih stalaža.Stalaže 1-1 i 2-1 su djelimično prepravljene dok su: 1-2,2-2,3-1 još uvijek u neprepravljenom stanju a 3.2 je još prazna.Konačna zamisao je da se sve drvene police zamjene staklenim i da se poveča broj polica.Po nekoj mojoj računici u policama će biti mjesta za cca 300 komada modela u 1:18 tako da sam miran naredne 2-3 godine.
Kolekcija trenutno broji 175 komada.

Back