acajagodinac85
Primećen član
- Poruka
- 928
A ovo je moja kolekcija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko sam ja do sada imao prilike da vidim, Cararama ima najbolje modele. Ono detalji su fenomenalni, dok ostalo je sve za decu. Nema retrovizora, farova i sl. Ima ovde u NS da se kupi krs MAN-ovih kamiona medjutim nista od detalja, jako slabo i ako su bas svi DieCast. . . Sa sve postoljem i sl.I moji su u vecini 1:87, a imam nekog kipera petoosovinca on je 1:80.... Bio sam i u merkatoru i u tempu i u rodicu i sve sto je valjalo sam pokupio, imam scaniu i mercedesa mislim da su Cararama dobri su. A za ove Labyrinth cu da vidim, hvala ti.....
Koliko sam ja do sada imao prilike da vidim, Cararama ima najbolje modele. Ono detalji su fenomenalni, dok ostalo je sve za decu. Nema retrovizora, farova i sl. Ima ovde u NS da se kupi krs MAN-ovih kamiona medjutim nista od detalja, jako slabo i ako su bas svi DieCast. . . Sa sve postoljem i sl.
Meni je jako zao sto ne mogu nigde da nadjem da kupim Volvo. . . To mi je jako velika zelja. . . Zapravo trazeci taj model sam i poceo da kupujem kamioncice
Imas li sliek svojih modela?