AUTOMOBILI U RAZMERI

luci:
opusteno ako bude mesta ya jednu knjigu iyaberi mi jednu moye i ona amrican muscle cars sto si ti narucio, pa neka je hemi ya mene preuyme...

Upravo sam se setio necega. Hemiju sam prosle godine poslao jednu knjigu o muscle cars pa pitaj njega da ti napravi kopiju.

Ova knjiga je u pitanju:

51T3XK787DL._SS500_.jpg

pa ne bi da te ubijam, ubicu zivu enciklopediju, ali cu te zatvoriti u moj podrum i ispitivati svemena na vreme, mozda tad uspes da dovrsis onog cadillacka sto si zapoceo....

inace sto se kopiranja tice mogao bi da iskopiras stranice o najznacajnijim modelima onako crno belo najobicnije, ja ti uletim kintu kad se vidimo, mozda dodjem do NS u toku sledece nedelje..

Danas mi je stigao dugo ocekivani paket od Maraudera
Da li ima potrebe da kazem da sam celo posle podne proveo lezeci na podu i igrajuci se sa auticima... :lol:
Hemijeva Muscle Garage je sad opasno jaka.... :wink:

Hemi Cuda 1970

a1ky9.jpg

Impala SS 409 1962 i Superbird 1970

b2rp4.jpg

Dodge Charger General Lee 1969 ( Dukes of Hazzard ) i Challenger 1970 iz Vanishing Point/a sa Kowallskim!!!! :D

c3ao3.jpg

Svi su Johnny Lightning ( ima i Ertl ) i svi su 1:24, detalje, materijal i kvalitet ne treba komentarisati posto su vrhunski.... :wink:

HEMI 426:
Danas mi je stigao dugo ocekivani paket od Maraudera
Da li ima potrebe da kazem da sam celo posle podne proveo lezeci na podu i igrajuci se sa auticima... :lol:
Hemijeva Muscle Garage je sad opasno jaka.... :wink:

Hemi Cuda 1970

a1ky9.jpg

Impala SS 409 1962 i Superbird 1970

b2rp4.jpg

Dodge Charger General Lee 1969 ( Dukes of Hazzard ) i Challenger 1970 iz Vanishing Point/a sa Kowallskim!!!! :D

c3ao3.jpg

Svi su Johnny Lightning ( ima i Ertl ) i svi su 1:24, detalje, materijal i kvalitet ne treba komentarisati posto su vrhunski.... :wink:

@#$#$^$%&^&*$%$#%23@#$ 2#%$#^%# #$^#$$!@$%#%&
@#$#^%^*^& %^ *%&$% $%6
3465$%^$%#%^45
^&^%**^(&*((&*(^&

nisu losi.

Back