AUTOMOBILI U RAZMERI

Hehe, takvu reakciju sam i ja imao kad sam ih video.

A nisam planirao kupiti. Isao sam da vidim imaju li NASCAR modela, kad ono nista novije. I onda vidim ova dva i morao sam ih kupiti.

Lista Mustanga koje zelim je i dalje poprilicno duga, ali se polako smanjuje.

Mustanzi su poprilicno skupi. Osim '69 Boss 302 i '86 SVO, koji se mogu naci za nekih $20-ak, ostali su poprilicno skupi (ja sam ova dva danas platio $37 svaki).

Ja imam 3 '69 Mustanga (Boss 302, Boss 429 i Mach 1).

IMG_0434-6-1.jpg

Veruj mi, to je i dalje jeftinije nego kod nas.
Ako ima za 20 $ uzmi, ako je 34, pitaj me pre toga. Ali pazi, da ne budu ruzni, meni jako smeta nesrazmera, preveliki tockovi, preveliki auto generalno, uzdam se u tvoje kriterijume u tom slucaju. Uzmi 10-tak komada slobodno ( medju njima mora biti '69 boss302, ''71 351, Eleanor ako nadjes).

Imam previse posla, nemam vremena da sedam za racunar
ranting.gif

Inace sam morao zbog finansijskih razloga da se privremeno "o'ladim" od 1:18, pa sad kupujem male 1:64 i slicne razmere. Nakupio sam oko 110 komada. Kad prodje problem sa parama, nastavicu sa 1:18.
Mada su moje mogucnosti vise nego skromne - 1 model na 2 meseca, a ako imam srece mozda i mesecno po jedan
thumbup.gif

Svratim ja na forum, sa posla, i procitam novosti - sta pisete. Tu sam, nije da nisam
wink.gif

Stupio sam u kontakt sa jednim deckom koji radi na naftnoj platformi u morima oko Skotske, pa ga vrbujem da mi kupi ponesto preko e-bay. Videcemo sta ce biti.
Pozdrav svima

Poydrav kolegama
Po prvi put sam na ovom forumu. Pozdrav Nedi, kojeg citam i na maketarstvu. Modele auta skupljam tridesetak godina. Manja merila, 1-43, 1-24, a zbog ogranicenog prostora i novca merilo 1-18 nesto manje.Prvenstveno me interesuju modeli Leman serije, prototipovi, GT klasa i formule, naravno i auti iz trka u SAD-u, Nascar, Indy, Champ. Ukoliko neko od Vas ima nesto od toga ponuditi, molim Vas da se javite. Hvala i pozdrav

Gulf Mirage:
Poydrav kolegama
Po prvi put sam na ovom forumu. Pozdrav Nedi, kojeg citam i na maketarstvu. Modele auta skupljam tridesetak godina. Manja merila, 1-43, 1-24, a zbog ogranicenog prostora i novca merilo 1-18 nesto manje.Prvenstveno me interesuju modeli Leman serije, prototipovi, GT klasa i formule, naravno i auti iz trka u SAD-u, Nascar, Indy, Champ. Ukoliko neko od Vas ima nesto od toga ponuditi, molim Vas da se javite. Hvala i pozdrav
Komsija iz Pezosa... Ja sam preko iz NSa. Javi se preko PRIVATNE PORUKE pa da saradjujemo (...kad ovaj HEMI nece :) )

Back