AUTOMOBILI U RAZMERI

Evo i nekih mojih noviteta...ima ih jos al njih cu sutra postaviti.
Mercedes G500 V8 1993 "Whitebox" 1:43

Mercedes 300GE Auto Art...

I sve G-klase koje imam na okupu...prva slika,s' leva na desno:
300GE AA,G500 V8 Whitebox,G500 Cararama,G500 AA...

Volkswagen Passat B7 proizvodjac je Schuco...dosta dobro odradjen model,i ako je VW marka koju ne mogu da podnesem,drugim recima mrzim je,uvrstio sam ga u kolekciju jer je pored Bully-a od Cararame jedini VW u kolekciji.
P.S. Izmedju ostalog,drag mi je zbog registarske oznake,koju nisam ja radio vec je tako stigao od proizvodjaca...NBG... ;)

Ferrari FF Hotwheels ELITE...limited edition 1 of 5000...kad je stigao i kad sam ga video,odma sto sam zapazio je da je model ogroman i da je sigurno promasena razmera...al kad sam izguglao koliki je taj model u razmeri 1:1,tj.pravi automobil...ucutao sam se.:p

Fiat 1500 Starline models...kod nas popularna Zastava 1300-tristac...najveca mana Starline models-a je sto u vecini slucajeva modeli nemaju spoljasnje retrovizore,pa je to i najveca zamerka ovom modelu i eventualno volan,koji mi se cini preveliki za ovaj model,a mozda i gresim...sve ostalo je uglavnom ok.

Poslednja izmena:
Kolega extra je model.gdje si ga narucio?
Jedan novitet u kolekciji ali u 1/18 razmeri,stize sledece nedelje pa ce biti i slika

6619574717_48b0b9390d.jpg

Drugari, može mala konsultacija: sestra mog prijatelja iz Njemačke dolazi oko Nove godine, pa smo nešto gledali, obzirom da sam fan Opela, da poručim neke Opelčiće od tamo:

49450.jpg
49451.jpg
49449.jpg
49447.jpg
49448.jpg

Izašli bi me oko 15 evrića po komadu. Šta mislite, je li to ok, ili da ih jurim ovuda po Limundu i sl., vidim nekad odu za 1.000, nekad za 2.000 i više?

Vidim ovo tvoje pitanje dragi kolega koje postavljas vec drugi put, i to mi je mnogo licilo i na mene kada sam se ove godine uclanio a niko mi nije davao odgovor oko kupovanja na e bay-u.:) Elem,posto izvadis karticu u banci koja moze da se koristi za internet placanje(jer neke i ne mogu da se koriste u te svrhe ako nemaju neka famozna tri broja na poledjini),onda se registrujes na e-bay-u i pay pal-u(s tim sto ce ti pay pal poslati u banku svoj verifikacioni code-kod, radi sigurnosti,koji ces posto ga uzmes iz banke upisati u za to predvidjeno polje na svom registrovanom nalogu na pay pal-u), nakon toga mozes slobodno da pretrazivanjem da nadjes neki model koji ti se svidja i ako imas novca na racunu tj kartici izvrsis placanje. Placanje tj kupovinu vrsis tako sto kliknes na oznaceno mjesto kraj proizvoda gdje pise BUY i pratis dalje instrukcije. Sto se tice aukcija ja zaista nisam imao srece sa njima jer obicno se modeli u mom slucaju "ispucaju" na meni ne prihvatljive cjene. Vodi racuna o SHIPPING-u tj. postarini koju racunas na nacin sto otkacis svoju zemlju i stisnes GET RATES. Mozda sam i preopsirno dao svoj odgovor ali sve u svrhu da se ovde uskoro pojave novi modeli :)
POZDRAV ZA SVE KOLEKCIONARE I FORUMASE IZ REPUBLIKE SRPSKE:ok:
PITANjE ZA SVE

Na koji nacin kupujete na ebay-u??
Hvalaa

Vidim ovo tvoje pitanje dragi kolega koje postavljas vec drugi put, i to mi je mnogo licilo i na mene kada sam se ove godine uclanio a niko mi nije davao odgovor oko kupovanja na e bay-u.:) Elem,posto izvadis karticu u banci koja moze da se koristi za internet placanje(jer neke i ne mogu da se koriste u te svrhe ako nemaju neka famozna tri broja na poledjini),onda se registrujes na e-bay-u i pay pal-u(s tim sto ce ti pay pal poslati u banku svoj verifikacioni code-kod, radi sigurnosti,koji ces posto ga uzmes iz banke upisati u za to predvidjeno polje na svom registrovanom nalogu na pay pal-u), nakon toga mozes slobodno da pretrazivanjem da nadjes neki model koji ti se svidja i ako imas novca na racunu tj kartici izvrsis placanje. Placanje tj kupovinu vrsis tako sto kliknes na oznaceno mjesto kraj proizvoda gdje pise BUY i pratis dalje instrukcije. Sto se tice aukcija ja zaista nisam imao srece sa njima jer obicno se modeli u mom slucaju "ispucaju" na meni ne prihvatljive cjene. Vodi racuna o SHIPPING-u tj. postarini koju racunas na nacin sto otkacis svoju zemlju i stisnes GET RATES. Mozda sam i preopsirno dao svoj odgovor ali sve u svrhu da se ovde uskoro pojave novi modeli :)
POZDRAV ZA SVE KOLEKCIONARE I FORUMASE IZ REPUBLIKE SRPSKE:ok:

Ali problem je shto Srbija nema PayPal...A shto se tiche kartica,imam Banca Intesa Maestro i Internet karticu..

Back