goranp
Aktivan član
- Poruka
- 1.798
Zadovoljstvo ce kostati 45 evra a jos vece ce biti kada dodje model
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Igram se malo sa slikama po vašim uputstvima![]()
Jedan novitet u kolekciji ali u 1/18 razmeri,stize sledece nedelje pa ce biti i slika
![]()
Samo napred ,inace odlican modelcic Willysa u 1/72 razmeri
PITANjE ZA SVE
Na koji nacin kupujete na ebay-u??
Hvalaa
Vidim ovo tvoje pitanje dragi kolega koje postavljas vec drugi put, i to mi je mnogo licilo i na mene kada sam se ove godine uclanio a niko mi nije davao odgovor oko kupovanja na e bay-u.Elem,posto izvadis karticu u banci koja moze da se koristi za internet placanje(jer neke i ne mogu da se koriste u te svrhe ako nemaju neka famozna tri broja na poledjini),onda se registrujes na e-bay-u i pay pal-u(s tim sto ce ti pay pal poslati u banku svoj verifikacioni code-kod, radi sigurnosti,koji ces posto ga uzmes iz banke upisati u za to predvidjeno polje na svom registrovanom nalogu na pay pal-u), nakon toga mozes slobodno da pretrazivanjem da nadjes neki model koji ti se svidja i ako imas novca na racunu tj kartici izvrsis placanje. Placanje tj kupovinu vrsis tako sto kliknes na oznaceno mjesto kraj proizvoda gdje pise BUY i pratis dalje instrukcije. Sto se tice aukcija ja zaista nisam imao srece sa njima jer obicno se modeli u mom slucaju "ispucaju" na meni ne prihvatljive cjene. Vodi racuna o SHIPPING-u tj. postarini koju racunas na nacin sto otkacis svoju zemlju i stisnes GET RATES. Mozda sam i preopsirno dao svoj odgovor ali sve u svrhu da se ovde uskoro pojave novi modeli
POZDRAV ZA SVE KOLEKCIONARE I FORUMASE IZ REPUBLIKE SRPSKE![]()