AUTOMOBILI U RAZMERI

Hvala kolega
@ BMW X6

Svaka čast kolega na raznovrsnom "tv i epp" programu.

A meni danas stigli Rusi, baš iz Rusije:

Pogledajte prilog 263105 Pogledajte prilog 263106 Pogledajte prilog 263107 Pogledajte prilog 263108 Pogledajte prilog 263109
ZAZ 9653 Jalta ZAZ 968A Zaporožec GAZ 20 Pobeda

Proizvođač "НАШ АВТОПРОМ", i mogu vam reći da je kvalitet daleko iznad mojih očekivanja, bio sam skeptičan dok nisu stigli, sad mi žao što ne uzeh više...

Pozdrav druze, posto sam novi na forumu da li bi mogao da mi pomognes oko kacenja slika, kad otvorim tu opciju koja mi se nudi ne shvatam kako dalje. Hvala puno.

Kad otvoriš tu "opciju", imaš ponuđene dve varijante - "FROM COMPUTER" i "FROM URL". Ako izabereš opciju "FROM COMPUTER" na dnu će se pojaviti taster "izaberi prilog", klikom na njega otvaraš neki od foldera sa tvog računara u kom su ti sačuvane slike; odabereš sliku koju želiš i 2 puta klikneš na nju, a potom na taster na dnu "postavi datoteku", i tako najviše 5 slika po jednoj poruci.
Druga opcija "FROM URL" podrazumijeva da pomoću npr Imageshack-a upload-uješ slike na Internet, a onda iskopiraš njihov link.

E jel problem da okacis slike Porshea jer nesto pokusavam da napravim cabrio od obicnog u razmeri 1/18, pa bi mi dobro dosle dodatne slike.. I da ukoliko neko poseduje tockove i suvozacevo sediste rado bi otkupio za taj model, tockovi ne moraju biti original bitno da odgovaraju.. Ili barem neko da mi kaze sa kojih modela odgovaraju tockovi..

Naravno ali nije to to što misliš da jeste hehe Hongwell Cararama 1:43

dsc03000m.jpg

dsc03001l.jpg

Kad otvoriš tu "opciju", imaš ponuđene dve varijante - "FROM COMPUTER" i "FROM URL". Ako izabereš opciju "FROM COMPUTER" na dnu će se pojaviti taster "izaberi prilog", klikom na njega otvaraš neki od foldera sa tvog računara u kom su ti sačuvane slike; odabereš sliku koju želiš i 2 puta klikneš na nju, a potom na taster na dnu "postavi datoteku", i tako najviše 5 slika po jednoj poruci.
Druga opcija "FROM URL" podrazumijeva da pomoću npr Imageshack-a upload-uješ slike na Internet, a onda iskopiraš njihov link.

Hvala puno na pomoci, ali kad otvorim opciju `ubaci sliku` imam samo varijantu `from URL` koja je dosta komplikovanija od ove `from computer`, ali ja ove druge opcije nemam. Znas li kako to da rijesim. Pozdrav.

Back