AUTOMOBILI U RAZMERI

Ohoho :D Goran je bio vredan :D Lepo lepo :ok: Ja imao vanredni ulov Porsche 356b Cabrio sa prikolicom, a leeeepo sam rekao da nema ništa u narednih mesec dana... LOL

E jel problem da okacis slike Porshea jer nesto pokusavam da napravim cabrio od obicnog u razmeri 1/18, pa bi mi dobro dosle dodatne slike.. I da ukoliko neko poseduje tockove i suvozacevo sediste rado bi otkupio za taj model, tockovi ne moraju biti original bitno da odgovaraju.. Ili barem neko da mi kaze sa kojih modela odgovaraju tockovi..

Poslednja izmena:
Pozdrav drugari ra ta ta tira :), nisam vam se dugo javljao ali evo me opet sa vama. Vidim kod vas se sve prsti od finih modela. Uskoro i ja kacim novitete koji su dosli kod mene,napokon sam i ja poceo sa e bay-om da se druzim i narucujem modele. Kada postavim slike vidjecete da su losijeg kvaliteta jer ih slikam svojevrsnom VES MASINOM otj Sony-jem od 6 mpx.Odoh sada da se prisjetim kako se ono kace slike...

Corgi BMW 750I 1/36 Tomorrow Never Dies
IXO ALTAYA BMW E30 M3 1988
IXO ALTAYA BMW E30 M3 1989 RALLY
Bburago BMW M3 cabriolet 1/32 2009

lightbox

Poslednja izmena:
Ali to nije sve :) ako ostanete odmah imamo za vas nesto sto nije BMW :)
Renault 4 GTL Bburago kuhinja je u pitanju :)

8243570203_cdb94b2e2e.jpg

8243569471_1af7cd3ac4.jpg

8244636908_0dfff26f7f.jpg

Drugari jos jednom izvinite na kvaliteti slika,prosto nemam adekvatan aparat da bi vam docarao sve detalje na vozilima.

Usput forumasi da vas pitam zna li se sta o "KULTNIM AUTOMOBILIMA" nisam upucen posto me nije duzi period bilo, znam puno ljudi iz Republike Srpske odakle sam i ja, koji bi voljeli da se ovo izdanje DeA pojavi i kod nas. Avioncici se vec uveliko prodaju na trafikama, nadam se da ce se i casopisi sa sve maketama naci na nasem trzistu posto izadju u Srbiji.

Druze to ide po principu registracije na pay pal-u i na e bay-u, s tim da verifikacioni kod sa pay pal-a poslije registracije na pomenutom sajtu dodje u banku,zatim ti odes u banku i dobijes 4ro cifreni broj koji upises na za to predvidjeno polje na svom pay pal profilu. nadam se da sam ti razumljivo objasnio i da sam shvatio sta me pitas ukoliko mogu jos kako pomoci reci tu sam:).
Carinu ne naplacuju jer se radi o malim paketicima i to kod nas ne podlijeze carini a prodavac na CUSTOMS DECLARATION navede da je rjec o TOY :) ili GIFT:) tako da ovi sa carine to vide pustaju...

Primetio sam da dosta njih na Ebay primaju uplate preko Paypal-a pa me interesuje kako to funkcionise sa VISA karticom?

Kako prolazis sa carinom ?

Jeste IXO je u pitanju i ja sam odusevljen kako je uradjen, iako se radi o mom subjektivnom utisku jer sam do sada samo imao prilike da se susrecem vecinom samo sa buragovim i welly-jevim dostignucima pa je ovo sada pravi praznik za oci :). Antena,grijaci na zadnjoj sajbi,kvake na vratima,maglenke,spojeleri su bas vjerno odradjeni kao i unutrasnjost na kojoj se vide vi detalji na zadnjoj i prednjoj klupi kao i na isntrument tabli.
Jel to IXO crveni Bmw E30 M3 ?

Kako je uradjen?

@ BMW X6

Svaka čast kolega na raznovrsnom "tv i epp" programu.

A meni danas stigli Rusi, baš iz Rusije:

aSDC12862.jpg
aSDC12869.jpg
SDC12871.jpg
SDC12874.jpg
SDC12876.jpg

ZAZ 9653 Jalta ZAZ 968A Zaporožec GAZ 20 Pobeda

Proizvođač "НАШ АВТОПРОМ", i mogu vam reći da je kvalitet daleko iznad mojih očekivanja, bio sam skeptičan dok nisu stigli, sad mi žao što ne uzeh više...

Back