AUTOMOBILI U RAZMERI

Uveliko se priča da je kod nas počeo da izlazi DeAgostini časopis Kultni Automobili. Prvi broj je Zastava 101. Kod mene u Zaječaru ga nema ni za lek, nije ni dolazio.

A u Rumuniji je počelo da izlazi novo izdanje DeAgostinija, uzeo sam prvi broj evo kako izgleda.

Lamborrgini Countach LP 500, razmera je 1:43.

Pogledajte prilog 255169Pogledajte prilog 255170Pogledajte prilog 255171Pogledajte prilog 255172Pogledajte prilog 255173

U zajcaru ga nece ni biti ani u drgim gradovima,vec samo u kragujevcu,prvi broj sam propustio ali ostale necu,moj ortak je nabavio prvi broj ,sutra ga slikam i pokazacu vam model i novinu.Krivo mi je sto sam propustio prvi bropj jer mi je bio bitan taj kec.

Evo slika.Mogu vam reci da je model ekstra uradjen.Na slici je narandzast,ustvari je jako crvena boja.Branici,farovi,stop svetla pa cak i felne su uradjeni u originalu.
P1010016.jpg
P1010017.jpg
P1010018.jpg
P1010020.jpg
P1010021.jpg

strpite se malo ovo sto je izaslo u KG i okolnim mestima (Svilajnac,Jagodina,Arandjelovac .....) izacice na teritoriji cele zemlje .ovo je test koji Deagostini radi za sva svoja izdanja i na osnovu broja prodatih komada odredjuje dal ce izlaziti i u kom tirazu (identicno je bilo sa ovom kamenjem odnosno mineralima pre par meseci isto podrucje i pre dve nedelje je pocelo da izlazi na teritoriji cele zemlje ) sutra izlazi Lada 1500 ,za dve nedelje Fica ,posle njega Trabant nakon sto sva 4 prodju test odredice se tiraz na nasoj teritoriji i pocece sa redovnim izdanjem na dve nedelje ,sto se tice cena prvi broj je 349 din kao promotivna cena ,broj 2 koji izlazi sutra je 699 din

strpite se malo ovo sto je izaslo u KG i okolnim mestima (Svilajnac,Jagodina,Arandjelovac .....) izacice na teritoriji cele zemlje .ovo je test koji Deagostini radi za sva svoja izdanja i na osnovu broja prodatih komada odredjuje dal ce izlaziti i u kom tirazu (identicno je bilo sa ovom kamenjem odnosno mineralima pre par meseci isto podrucje i pre dve nedelje je pocelo da izlazi na teritoriji cele zemlje ) sutra izlazi Lada 1500 ,za dve nedelje Fica ,posle njega Trabant nakon sto sva 4 prodju test odredice se tiraz na nasoj teritoriji i pocece sa redovnim izdanjem na dve nedelje ,sto se tice cena prvi broj je 349 din kao promotivna cena ,broj 2 koji izlazi sutra je 699 din

Hvala braticu,sada si me utesio,samo jedan demant,u jagodini ga nije bilo.

Triumph Spitfire MKIV (1970) Sun Star
Jedan od modela "starijeg" kova. Generalno sasvim solidan model. Nivo detalja i nije bas na nekom zavidnom nivou, ali to i nije za ocekivati. Skladan i rekao bih prilicno pogodjen, ali sirov model. Kao pozitivnu stranu naveo bih sam izgled modela. Veoma simpatican na prvi pogled. Motorni prostor, iako nije bas za "naparit'" oci, nije ni los, mada bi mu malo boja dobro doslo. Tockovi su dosta dobri. S' druge strane, farbanje na pojedinim mestima pokazuje odredjene nedostatke. Pre svega tu su paint blisteri i narancina kora. Zadnji tockovi su na metalnoj osovini i zajedno se okrecu. Prisutna su i "dog-leg" vrata, a model ima tri otvaranja. Gepek se ne otvara.
Kada se sve uzme u obzir, model i nije toliko los, a i JUR je. Jedino mislim da bi mu crvena puno bolje stajala. Bas takav mi je ostao u secanju kao 1:1.

unijk-1.jpg

vvv-1.jpg

bujuhi-1.jpg

gyguhuhiu-1.jpg

rfgujo-1.jpg

ghuhijoko-1.jpg

gyu8ik-1.jpg

Hvala braticu,sada si me utesio,samo jedan demant,u jagodini ga nije bilo.

jedan od ljudi koji prodaje na Limundu je iz Jagodine(taki 035) on mi je rekao da je kupio u Svilajncu ,poznajem coveka pa sam misleci na njega koji je iz Jagodine napisao i Jagodina . inace Zastava 101 ti je jos jednu nedelju u prodaji a tebi Kg nije predaleko mozes da potrazis negde na trafikama ako imas vremena .

jedan od ljudi koji prodaje na Limundu je iz Jagodine(taki 035) on mi je rekao da je kupio u Svilajncu ,poznajem coveka pa sam misleci na njega koji je iz Jagodine napisao i Jagodina . inace Zastava 101 ti je jos jednu nedelju u prodaji a tebi Kg nije predaleko mozes da potrazis negde na trafikama ako imas vremena .

Ok braticu,danas sam bio u kragujevcu posle podne posto do tri radim i izvisio sam jer je sve prodato,trbalo je da uzmem za mene i za gorana,ali je tip koji radi na trafici jednostavno zaboravio da mi sacuva i ako je obecao prosli put.Onako besan sam sa ortakom pozvao u beogradu i receno je da se nebrinem da kada prodju ova cetiri broja da ce biti pusteno u celoj srbiji sve ispocetka,sto potvrdjuje pricu zeljka mirkovica,cak sam hteo i da se pretplatim,medjutim trenutno nemoze nji to dok ne prodju ova cetiri broja.Nemogu vise da se nerviram i da se jurim sa kragujevcanima,dizem ruke i cekam da prodju ova cetiri broja,pa cemo videti.:(:(

Ok braticu,danas sam bio u kragujevcu posle podne posto do tri radim i izvisio sam jer je sve prodato,trbalo je da uzmem za mene i za gorana,ali je tip koji radi na trafici jednostavno zaboravio da mi sacuva i ako je obecao prosli put.Onako besan sam sa ortakom pozvao u beogradu i receno je da se nebrinem da kada prodju ova cetiri broja da ce biti pusteno u celoj srbiji sve ispocetka,sto potvrdjuje pricu zeljka mirkovica,cak sam hteo i da se pretplatim,medjutim trenutno nemoze nji to dok ne prodju ova cetiri broja.Nemogu vise da se nerviram i da se jurim sa kragujevcanima,dizem ruke i cekam da prodju ova cetiri broja,pa cemo videti.:(:(

bez nervoze :) bice ih u izobilju za kratko vreme ,politika firme je takva da se takav test radi da bi na osnovu njega uradili tiraz za celu zemlju .ovo sto sam napisao je informacija od ljudi koji su vezani za distribuciju izdanja .

Back