AUTOMOBILI U RAZMERI

Jedan neplaniran novitet. . . Lik ga je postavio na e-bay kao "buy it now" pa sam iskoristio priliku da ga se domognem. . .

kyo2023.jpg

Pozdrav svima! Mozda neke i znam sa foruma autici.net
Uhh...ova DeAgostini vest me je bas obradovala. Sto se stojadina tice, OK je. Ovo bi bila low-cost verzija, malo pojednostavljena, a vec ima i IST verzija za nekim finijim detaljima (tanji brisaci) za nekih 30 eura. Meni je ova lepa, mada ti brisaci stvarno malo smetaju. Neke modele iz ove serije sam uspeo da nabavim u Madjarskoj, ali me raduje sto ce poceti sve i kod nas.

Novo u mene. . .

56131a2.jpg

@ Goshmar

Nazalost kod X6 M samo crna i bela lepo stoje. Imao sam prilike gomilu puta videti plavi i crveni u 1:1 i nijedna mu nestoji lepo, niti njemu niti X5 M. Jednostavno same nijanse boje su neke koje bas i nisu najlepse. Sto se tice bele ona je OK ali malo je ruzno sto je bukvalno sve belo i sto nisu koristili nijanse crne kao recimo na redovnom X6 ili X5, onda bi auto izgledao fenomenalno. Sto se tice crne kao cran je OK, ali konkretno na tom modelu koji ti imas zameram unutrasnjost. Bolje da su stavili bez ili neku drugu boju, ova braon-crvena nije bas najbolja. Inace sto se tice detalja, da tu je sve OK :) Uzivaj u moelu ;)

Hvala profo puno...iskreno da ti kazem,najvise sam hteo da navatam crveni,ali je redak dosta a i skuplji je za bar 10eur od ostalih,i ona plava je dolazila u obzir ali sam se na kraju ipak odlucio za crnu.Mana crne boje je sto mu detalji bas ne dolaze do izrazaja,a za enterijer...sta znam,nisam ni previse odusevljen a ni razocaran kombinacijom.;)

P.S. Izdajice...eno ih propelercici ti skakucu po policama od nervoze kad su videli sta si sad porucio!:mrgreen:

Bice, bice samo polako ;) Sada mi je ucilju da nabavim starije modele, a ove nove cu kasnije da uzimam. Malo cu da cekam da im cena padne jer nevrede onoliko koliko traze za njih. . .
Inace sve nove BMW-ove modele ce sada raditi Paragon. . .

Svašta ste napisali dok me nije bilo :) @aco stojadin ima da se nabavi na limundu i na kupindu, a mogu ti dati i telefon da naručiš, tako možeš naručiti i sve brojeve kad izađe prvi sledeći. @Goshmar odlična ti je bembara :). Danas sam se častio cararaminim defenderom u, 1:72 naravno :) možda i napravim koju slikicu. @ Obelix dobra ti fotka :P :D

Bice, bice samo polako ;) Sada mi je ucilju da nabavim starije modele, a ove nove cu kasnije da uzimam. Malo cu da cekam da im cena padne jer nevrede onoliko koliko traze za njih. . .
Inace sve nove BMW-ove modele ce sada raditi Paragon. . .

Na zalost ali cujem da su keca odradili posteno, nisam imao prilike sem M5 nista vise da vidim uzivo. Mogao bih prosetati do BMW salona da vidim sta sve imaju. A da ce biti na popustima hoce definitivno, ako ti nije stalo da budes medju prvima vredi sacekati par meseci.

Ja sam video sriju 1 i 3 na slikama i nisu nista bolje od M5. Pricekacu i kad budu imali neku razumnu cenu onda cu da ih uzmem. Od jednog lika sto radi u dilersipu sam cuo da bi trebalo sad opet da izdaju katalog za modele i da bude kao i onaj stari. Lik mi je to rekao u Junu-julu ali od tad do danas se nista nije desilo. . . Kod nas u SAD jos uvek nema da se uzme novi X3. . . Dileri nude samo M5 i seriju 7 i neku sicu u 1:43 i to je sve. . .

Back