AUTOMOBILI U RAZMERI

561078_3695837076341_124948418_n.jpg

Posle par nedelja pazue opet na svenu nastupaju propelerci. . .

83248bmwsver01.jpg

8704sconv06.jpg

8761BLbmwb01.jpg

Inace ovo je jedna od poslednjih vecih nabavki BMW-ova. . . Posto mi je ostalo jos par (645i kupe i kabriolet, 550i E60 facelift, X3 F25, 1800TISA, E46 kabriolet) modela da nabavim od onih koji su dostupni i koji imaju normlanu cenu, videcu da i to ponobavljam do NG, a od onda verovatno ce ici jedan dug i tezak post, dok se nepojave oni sto mi fale po nekoj razumnoj ceni. . .

Prvi danasnji novitet.
U pitanju je Kyoshov Lotus Europa Special i to prva serija sa zadnjim spojlerom.
Iako je vec u godinama, model je i vise nego dobar. Pleni finim detaljima, a posebno su me odusevile resetke i farba. Ova JPS crna sa zlatnim linijama mu odlicno stoji, Evo i par fotkica.

grfgrgr-1.jpg

ffffffff-1.jpg

bbbfbf-1.jpg

gbgbb-1.jpg

ffgrfgrgr-1.jpg

fgfgrgrgr-1.jpg

g-g-g-g-1.jpg

guhuhu-1.jpg

hyhyhyhy-1.jpg

tgtyt-1.jpg

gtgtgtg-1.jpg

I jos jedan danasnji novitet. AUTOartov Jaguar XKSS iz kolekcije Steve McQueen-a. Model je iz prve serije sa "providnom" kutijom. Na kutiji je utisnuta i stara cena od 120 DM.
I vise nego dobar model. Iako je Stevin XKSS, kao nov bio bele boje sa crvenim interijerom, McQueen ga je kupio od prvog vlasnika i prefarbao u BRG, te je unutrasnjost presvucena u crnu kozu.
Malo je hauba klimava, ali su zato detalji odlicno. Posebno bih istaknuo motor. Prelepo uradjen!
Farbanje je standardno dobro za jedan AA.
Evo i par slika.

fdfvdfgdfd-1.jpg

fbfbfbfbfb-1.jpg

vdffefefe-1.jpg

fgfbgfgf-1.jpg

gbgngn-1.jpg

ffghghghg-1.jpg

cffbvfvfv-1.jpg

dfefefefe-1.jpg

dvdvddvd-1.jpg

Uveliko se priča da je kod nas počeo da izlazi DeAgostini časopis Kultni Automobili. Prvi broj je Zastava 101. Kod mene u Zaječaru ga nema ni za lek, nije ni dolazio.

A u Rumuniji je počelo da izlazi novo izdanje DeAgostinija, uzeo sam prvi broj evo kako izgleda.

Lamborrgini Countach LP 500, razmera je 1:43.

014_resize.jpg
006_resize.jpg
007_resize.jpg
008_resize.jpg
009_resize.jpg

Back