Pravo da ti kazem uzimam ovoaj bmw ako se proda m535i e28.. Omiljeni auti BMW i LAMBORGHINI.. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ga sada u holandiji ali nije mi hitno..Na e-bayu imas jednog crvenog M5 E28 negde u nemackoj, ako se nevaram za oko 30$ sto i nije tako puno. . . Pa ako te zanima ulovi ga![]()
Ok,okAko mene pitas Shomy, onda Bmw. Nedam 33eu, pa da je od zlata, ne bar jos. ;-)
Ne znam za ostale ali meni je danas bio lep dan, a kad je lep dan onda treba i lep da se zavrsi. . . Tako da se moj zavrsava sa ova dva noviteta
![]()
![]()
To tvoj?Da nije kraden??
![]()
M5 je moj ali je i kolega "..." porucio jedan za sebe...doduse ja sam ga prvi porucio,moram da se pohvalim.
3.5csl je placen dosta...49eur ali cujem da je dosta hvaljen model i da je odlicno odradjen,a 328 imas i jeftinije,ja sam moj platio 20-ak eur sa nemackog ebay-a.
M5 je moj ali je i kolega "..." porucio jedan za sebe...doduse ja sam ga prvi porucio,moram da se pohvalim.
3.5csl je placen dosta...49eur ali cujem da je dosta hvaljen model i da je odlicno odradjen,a 328 imas i jeftinije,ja sam moj platio 20-ak eur sa nemackog ebay-a.
Sacu vidim dal ga ima negde..Uzmi 328 od Aa! Ricko je dobar, ali mu nedostaje ona finoca koju ima Aa.