Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok.. Jako mi se svidja i odlican je..
Na slici izgleda odlicno,a sad kakav je u stvarnosti nemam ga pa ne mogu da ocenim..Pravo da ti kazem, nije bas da je odlican, slika zna i da prevari, ali za te novce se i ne da mnogo ocekivati.
U svakom slucaju, kao sto sam i spomenuo, jedini je 964 Turbo u 1:18 razmeri, tako da su mu neke stvari i oprostene.![]()
Za koliko si ga prodao i jel moze da se nadje kod nas?? I za koje pare?Imao sam nedavno Norevov 997 GT3 RS, i prodao ga. Generalno nije los model, bolji od Maista ili Bburaga, ali losiji od AA. Svakako mu fali ona finoca u izradi pojedinih detalja.
Tesko da moze kod nas da se nadje. Jedino da probas na berzama ili ponekad nesto iskrsne na aukcijskim sajtovima.
Ja sam prodao moj primerak, koji je bio kao nov, doduse, bez kutije za 40 Eur.
Ok.. Imas li ti sta za prodaju?Koliko znam, berza modela se odrzava jednom mesecno u BG i to u Djusinoj ulici, svake poslednje nedelje u mesecu.
Takodje, mislim da i kolekcionarski klub MINT iz BG organizuje skupove jednom mesecno, u teretani kod stadiona OFK.
Obicno se skupe par kolekcionara, a bude i nekih modela na prodaju/zamenu.
E ***..Nista.
Na jednom sajtu u Holandiji.. Ide mi cale tamo pa da naruci ako oces..Prvo da vidim sta ce mi stici iz Česke, dve od tri su nabavljene, nadam se da ce i treca. Doduse neznam koje su dve, posto sam trazio i 120l. Ali u svakom slucaju morao bih uzeti. Gde si to iscackao? :-)
Prvo da vidim sta ce mi stici iz Ceske, narucio sam i 120l, tj. zamolio neke ljude da potraze. Znam da su nadjene dve, ali neznam koje. Nadam se da ce biti sve tri. U svakom slucaju do 1000mb moram doci. Gde si ti to iskopao, za svaki slucaj da znam?
Sto jes jes.. Mada i calu treba tako da..![]()