AUTOMOBILI U RAZMERI

... pomagaj, Kako su uradjeni modeli u 1:43 ima nes promaseno negde samo reci...

Kad su u pitanju BMW-ovi ja sakupljam iskljucivo 1:18 :) Ali iz iskustva sto imam neke 1:43 je da su AA i MC najbolji sa tim da ako ima isti auto od oba proizvodjaca ja bih pre uzeo AA i to je to. Posle toga ide IXO ali njega ovde nemas ako se nevaram a za ostale nisma upucen pa necu diskutovati :)

Da,ali ta lokomotiva ide sama, ima svetlo, zvuk... A i nisu bas sve toliko. Ja konkretno zelim 4 epohu, to su vozovi koji se jos kotrljaju nasim prugama. Kad sve dodas i oduzmes, kladim se da je vrednost tvojih autica bar 2000eu,ako ne i vise. A za te pare moze se imati, znas i sam kakav ugodjaj. Ma , polako, vazno mi je da znam da ima i ovde zaljubljenika. 2,3,4 god po malo da odvajas, pa neka je i 5, i eto ti. :-)
Pa dobro..

Meni bi bilo logicno da Slave skuplja kamione. :-) A sto se tice polica nesvidjaju mi se te staklene. Mozda one koje se okrecu kao za satove, upaljace...ali opet bih podloga bila drvena, i to siva, podeljena belom trakom,ili obelezena kao parking mesto za svaki autic.

Back