... pomagaj, Kako su uradjeni modeli u 1:43 ima nes promaseno negde samo reci...
Kad su u pitanju BMW-ovi ja sakupljam iskljucivo 1:18

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... pomagaj, Kako su uradjeni modeli u 1:43 ima nes promaseno negde samo reci...
Pa dobro..Da,ali ta lokomotiva ide sama, ima svetlo, zvuk... A i nisu bas sve toliko. Ja konkretno zelim 4 epohu, to su vozovi koji se jos kotrljaju nasim prugama. Kad sve dodas i oduzmes, kladim se da je vrednost tvojih autica bar 2000eu,ako ne i vise. A za te pare moze se imati, znas i sam kakav ugodjaj. Ma , polako, vazno mi je da znam da ima i ovde zaljubljenika. 2,3,4 god po malo da odvajas, pa neka je i 5, i eto ti. :-)
Pa dobro meni deluju dobro. Svejedno ako ih nadjem odma uzimam.Kad su u pitanju BMW-ovi ja sakupljam iskljucivo 1:18Ali iz iskustva sto imam neke 1:43 je da su AA i MC najbolji sa tim da ako ima isti auto od oba proizvodjaca ja bih pre uzeo AA i to je to. Posle toga ide IXO ali njega ovde nemas ako se nevaram a za ostale nisma upucen pa necu diskutovati
![]()
Daj link nekog fourma?Dobro gledajte te Ixo modele i citajte po forumima imaju dosta modela sa promasenim linijama
Sad cu da vidim..Lepo lepo, nego, jesi li ti "osigurao" svoje modele? :-) Nego, hoces skidati onu nalepnicu s fice? ;-)
http://www.jnsforum.com/index.php?topic=6663.0
Razmisljam da pocnem da kupujem kamione pa da polako nesto smisljam npr kao ovo ali bez svetla i onoga.
Koji su proizvodjaci najbolji za kamione?lepo,lepo,ali zahteva prostora.Imam oko stotinak kamiona u razmeri 1/87 i svi su spakovani po fiokama i kutiama dok nevidim gde cu ih.Trebala bi mi neka lepa polica
Ali jos i to da kazem zeni
bilo bi
a onda
![]()
GORANE, ACO TREBA LI KOME KAMION IZ FILMA CARS ONO.?
ZNAM DA SKUPLJATE?
Ne ne ne neki veci.. Nisam imao telefon kod sebe pa nisam slikao, a sliku nmg nigde da nadjem na netu covece.Jel onaj kao zardjali slep sluzba ?
Koji su proizvodjaci najbolji za kamione?
I slave ima kamiona..Meni bi bilo logicno da Slave skuplja kamione. :-) A sto se tice polica nesvidjaju mi se te staklene. Mozda one koje se okrecu kao za satove, upaljace...ali opet bih podloga bila drvena, i to siva, podeljena belom trakom,ili obelezena kao parking mesto za svaki autic.
Goshmar imas ovde Skodin kombi. http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Igracke/Automobili/SKODA-1203-ABREX-1-43/5607676. Ja od njega uzimam skode.Gorane,ako naletis na jos neki taj Skodin kombi uzmi i za mene jedan ako nije problem.
Imas u decijoj radnji AKSA ako to ima u NS , inace u bg ima ta prodavnica i to ima policajski..Nisam nigde video ,ja trazim policijskog![]()