Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inace, sedmice je radio Kyosho a ovu poslednju sto sam juce uzeo uradio je Minichamps. . .Lepa skupina modelaInace, sedmice je radio Kyosho a ovu poslednju sto sam juce uzeo uradio je Minichamps. . .

Jos jedan novitet....
U pitanju je Maistov 300 SLR Uhlenhaut Coupe. Alternativa postoji u CMC-ovom modelu, koji je daleko skuplji.
Ovaj Maisto zadovoljava formu i dobro je pogodjena razmera, a potreban mi je za kompletiranje Mercedesove SL/SLR kolekcije automobila proizvedenjih do 1990 godine, tako da ulazi u kolekciju. Nadam se samo da cu do kraja nedelje otici po njega......
![]()
Lepo , lepo . Koliko modela auta imas?Jos jedan novitet....
U pitanju je Maistov 300 SLR Uhlenhaut Coupe. Alternativa postoji u CMC-ovom modelu, koji je daleko skuplji.
Ovaj Maisto zadovoljava formu i dobro je pogodjena razmera, a potreban mi je za kompletiranje Mercedesove SL/SLR kolekcije automobila proizvedenjih do 1990 godine, tako da ulazi u kolekciju. Nadam se samo da cu do kraja nedelje otici po njega......![]()

Samo 1:18 ?Hvala!
Trenutno imam negde oko 70 komada.
Samo 1:18 ?
Ok.Da, samo 1:18 i skupljam.
Imas neki stari lamborghini u kolekciji?A ja od novijih imam one sto sam danas postavio i trazim samo jos aventador ali u 1:24 countach ima neki plavi mislim da je lp500s ali u 1:24.Imam nekoliko.....Mislim da sam postavljao slike par stranica unazad.
Imam 350 GT, Miuru SV, Espadu Serie II i Urraca P250. U planu su mi Countach LP400 i LP500S.
U 1:24 od Countacha ima Bburagov (mislim da je QV verzija) i LP500 iz QR kolekcije.
Sto se tice 1:18, tu gledam da uzmem Kyoshove. Nadam se da cu kupiti bar jednog do kraja godine.

Hej Smiljce, da te obavestim da je avionce u mojim rukama,u besprekornom stanju. I da cu se samo malo poigrati, he-he... ;-)