AUTOMOBILI U RAZMERI

IMG_0118.jpg
IMG_0122.jpg
IMG_0121.jpg
IMG_0120.jpg
IMG_0119.jpg

Jos jedan novitet....
U pitanju je Maistov 300 SLR Uhlenhaut Coupe. Alternativa postoji u CMC-ovom modelu, koji je daleko skuplji.
Ovaj Maisto zadovoljava formu i dobro je pogodjena razmera, a potreban mi je za kompletiranje Mercedesove SL/SLR kolekcije automobila proizvedenjih do 1990 godine, tako da ulazi u kolekciju. Nadam se samo da cu do kraja nedelje otici po njega......:)

Jos jedan novitet....
U pitanju je Maistov 300 SLR Uhlenhaut Coupe. Alternativa postoji u CMC-ovom modelu, koji je daleko skuplji.
Ovaj Maisto zadovoljava formu i dobro je pogodjena razmera, a potreban mi je za kompletiranje Mercedesove SL/SLR kolekcije automobila proizvedenjih do 1990 godine, tako da ulazi u kolekciju. Nadam se samo da cu do kraja nedelje otici po njega......:)

Bravo,lepo izgleda,sobzirom da je od maista.

Jos jedan novitet....
Lepo , lepo . Koliko modela auta imas?

@acajagodinac85

Hvala kolega. Maisto je pravio (pravi ih jos uvek) dosta dobre modele klasicnih automobila. Imam njihov Porsche 550 A Spyder, koji je vrlo dobar. Takodje tu su 300 SLR "otvoreni", ovaj Uhlenhaut Coupe, Porsche Type 356 Roadster, Mercedes 190 SL....

Dakle, slike onoga sto je stiglo kod mene za zadnja dva meseca. . . Kvalitet mozda i nije najbolji ali posto je bilo dosta modela, a vremena bas i ne, onda nisam imao zivaca da ih ispravljam i sve opet da radim. . . Inace sa onom gore sedmicom sam dogurao do magicne brojke 48 pa mi sad nece biti lako koji model da uzmem za jubilarni 50-ti. Imam neke kandidate, a sta ce do kraja biti - videcemo. . . Nego da ja predjem na modele koje imam. . .

Za divno cudo sasvim solidno odradjen model od UT-a. Najvise tom pozitivnom utisku su doprineli farovi koji su najbolji od svih UT-a sto imam.

img2133hc.jpg

Dugo lovljen model, u uhvacen u aprilu. . . Kolega Obelix je stavljao raznorazne slike sa ovim modelom tako da za detalje upucujem vas kod njega :)

img2137s.jpg

Legenda, sta reci. . . Vredi svakog $ koji sam dao za njega. . . Zapravo auto je toliko dobar i ova crna mu je tako legla da ostavlja bez daha. A zbog sveukupnog pozitivnog utiska odlucio sam da uzmem i crvenog Ceceta. . . Inace na autu ima i jedna greska. Naime, sa unutrasnje strane izgleda da ima siber, dok kad se gleda sa spolja - nema. Pomalo smesna greska, pogotovu jer je u pitanju AA, ali opet. . . Niko nije savrsen. . .

img2141g.jpg

img2147t.jpg

img2149v.jpg

I za kraj, mozda i najbolji deo na autu. . .
scaled.php

Mozda ne bas najbolji Kyoshov rad, ali svakako jeste solidan. . .

img2153fz.jpg

img2155zr.jpg

img2158kt.jpg

img2159b.jpg

I za kraj noviteta kad su u pitanju BMW-ovi, serija 1. Moja omiljena serija. . . Auto sa kojim sam predhodnih mesec dana pario oci skoro svaki dan. . . Da se moze kupiti u SAD, 100% bih ga posedovao. . . Pomalo sam izgubio nadu da cu ga uloviti u plavoj boji, ali se ipak i to desilo. Sada mi fale jos smao sivi (za koji se nadam da ce uskoro pasti) i crni (a za ovaj sumnjam da ce skoro) i onda cu ih imati sve. . .
Inace sto se tice samog modela nije los. Zapravo sasvim je OK ali unutrasnjos je odvratna. Ta siva boja mu jednostavno nije lega. Koliko znam za sivi je unutrasnjost crvena (bordo) a za crni je isto tako nesto levo tako da ispada da je najbolje uloviti crveni ako je moguce jer je unutrasnjost crna pa izgleda pristojno. Sto se tice ostalih detalja OK je. . . Nis' posebno.

img2163k.jpg

img2167ii.jpg

img2169mk.jpg

I za kraj noviteta jedna Herpa. Kao sto je i ocekivano sve je na najvisem nivou. . . Svaba kad nesto radi, taj ne omanjuje. . .

img2171p.jpg

A sad malo stariteti. . .

Konacno sam docekao i ovog. . . Posle 3 meseca cekanja video sam ga i Norev me nije razocarao. Sasvim solidan i OK model. Vredi svake pare za koje je kupljen (a mozda i vise).

img2173uq.jpg

I za kraj razocarenje. . . Nazalost auto nisam uspeo da zamenim tako da mi fali cela suvozaceva unutrasnja strana vrata, ali sad sta je tu je. . . Ako Bog da jednog dana ce se voziti jedan u 1:1 pa ce nadoknaditi nedostatak detalja. . .

img2178ux.jpg

img2183us.jpg

Inace, kao sto sam vec pre rekao farovi su boli glava i najjavi adut ovog modela, pa evo par krupnih snimaka istih. . .

img2180d.jpg

img2182p.jpg

I slika sa drugim M5 sto imam. . .

img2189cfr.jpg

Toliko od mene za danas ;)
Aj zivi bili :)

Au......lepo si se ti ponovio....:)
M3 je, po mom misljenju, jedan od najboljih AA. Imam DTM Minichampsovu verziju, ali ovaj AA "civilni" M3 E30 mi je prava bombona.
Naravno, i ostali noviteti su odlicni!
Ne znam sta da ti kazem povodom Otto-a.....Izgleda da je sa njima lutrija. Vidjao sam po stranim forumima neke koji su totalni krs i lom, dok su neki bili odlicni (uz standardne flekice od lepka oko folije, odnosno "stakala").
M1, prica za sebe. Imam isto crvenoga. Samo reci hvale....Odlican model!

Hvala svima :)

@ b12cky

Za M3 se slazem, jedan od najboljih AA. A za Otto. . . Posto je proslo mesec dana sada tako puno i ne rzmisljam o njemu, ako nista drugo bar je spoljasnjost kako treba pa izgleda pristojno iz daljine. . . Sad mi je samo zao da oni treba da izbace i E30 M3 cabrio. . . To bih svakako uzeo, ali sad se probojavam u kakvom ce stanju na kraju stici auto i od koga da uzmem. . . Videcemo, jso ima kade. . .

Back