Macvanin015
Zainteresovan član
- Poruka
- 216
E, to onda probaj da prodas Aci za delove, ha-ha...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svidja mi se audi.. Koji je proizvodjac??Evo i kod mene jedan novitet i to u 1:43. . . U pitanju je auto koji mi je dosta dugo bio na listi zelja i mozda jedini Audi koji bih posedovao i u 1:1. Ono sto mi je mozda najzanimljivije od svega da do 2012 taj auto sam samo dva puta video uzivo i to je bilo sa poprilicne razdaljenosti i ove godine kad sam bio u evropi po prvi put sam mogao da ga vidim iz blizine i svideo mi se skroz. I da budem iskren posteno sam ga se navidjao, Skoro pa svaki dan po jedan. . . Inace to mi je i prvi Audi u kolekciji, a nije ni daleko da je i poslednji jer bih hteo jos samo da nabavim prvu i drugu generaciju 8-ce i mozda jos koju 4-ku i to je to. . . Inace u pitanju je dilerski primerak. . .
![]()
Dobar jeJos jedan novitet. Malo sam posustao sa Ferrari modelima, inace mojom omiljenom markom, pa rekoh malo da se nadoknadi
U pitanju je 250 California Spyder SWB (Short Wheel Base) u Elite varijanti. Proizvodjac Hot Wheels.
![]()
Jos jedan novitet. Malo sam posustao sa Ferrari modelima, inace mojom omiljenom markom, pa rekoh malo da se nadoknadi
U pitanju je 250 California Spyder SWB (Short Wheel Base) u Elite varijanti. Proizvodjac Hot Wheels.