AUTOMOBILI U RAZMERI

evo nekih autica koje sam nabavio u medjuvremenu dok se nisdam javljao.1.citroen prezidentale NOREV,2. lancia stratos DELPRADO,3. fiat 1100,4citroen ds 19 delprado,5.pezo 404 DELPRADO.
P1010021_resize.jpg
P1010022_resize.jpg
P1010023_resize.jpg
P1010024_resize.jpg
P1010025_resize.jpg

Ranije ste pricali o omiljenom modelu.Ovo je moj miljenik,sa njim je sve i pocelo 1977 kada sam imao sedam godina i dobio ovog fiata 850 od mebetoysa.Posle njega je doslo jos ali on je prvenac.Sada ja imam 42 a on 35 godina.Pogledajte prilog 241237Pogledajte prilog 241238Pogledajte prilog 241239Pogledajte prilog 241240
Odlična koleksija, koji model možete izdvojiti kao najvredniji i/ili kao dragulj kolekcije, da li je to ovaj model ili neki drugi?
Ja sam svoj prvi model dobio sa 6 godina kada sam bio u poseti komšiji, imam ga i dan danas, slikaću jednom prilikom :)

Odlična koleksija, koji model možete izdvojiti kao najvredniji i/ili kao dragulj kolekcije, da li je to ovaj model ili neki drugi?
Ja sam svoj prvi model dobio sa 6 godina kada sam bio u poseti komšiji, imam ga i dan danas, slikaću jednom prilikom :)

Hvala smiljak,a sto se tice naj vrednijeg modela,neznam sta da ti kazem sve ih volim,mada privrzeniji sam modelima pedesetetih,sezdesetih,sedamdesetih,to su firme,MEBETOIS,NOREV,SOLIDO,POLITOYS,POLISTIL,CORGI........ itd,to su toliko jednostavni autici,nemaju puno detalja,ali imaju dusu.Ja volim tu jednostavnost.Volim ja i ove nove,ali hocu da sakupim modele ovih starih firmi i imam dobar broj njih.Slikacu ih da vam pokazem.Za stare ruse da nepricam.Nema nista lepse nego kada pogledate na LADI,ZIL-u,CAJKI itd kada na patosu pise ZDELANO V SSSR.Mozda deagostini radi lepse modele od ovih,ali kod mene ne izaziva ushicenje i radostkao kada na buvljaku nadjem neku staru ladu bez vrata i donesem je kuci.Evo slikao sam model za restauraciju,stari CORGI TOYS chrisler ghia 6,4 v8.Nasao sam peglicu od MEBETOYSA u katastrofalnom stanju,
P1010002.jpg
.Zasada sam mu obavio tockove,kada ga budem sredio slikacu ga ponovo.

Back