acajagodinac85
Primećen član
- Poruka
- 928
evo nekih autica koje sam nabavio u medjuvremenu dok se nisdam javljao.1.citroen prezidentale NOREV,2. lancia stratos DELPRADO,3. fiat 1100,4citroen ds 19 delprado,5.pezo 404 DELPRADO.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dva modela DEAGOSTINI 1.cajka i zil.Pogledajte prilog 241273Pogledajte prilog 241274
ako može neka slika modela?Odlična koleksija, koji model možete izdvojiti kao najvredniji i/ili kao dragulj kolekcije, da li je to ovaj model ili neki drugi?Ranije ste pricali o omiljenom modelu.Ovo je moj miljenik,sa njim je sve i pocelo 1977 kada sam imao sedam godina i dobio ovog fiata 850 od mebetoysa.Posle njega je doslo jos ali on je prvenac.Sada ja imam 42 a on 35 godina.Pogledajte prilog 241237Pogledajte prilog 241238Pogledajte prilog 241239Pogledajte prilog 241240

Ovaj Bmw od GAME ima odlicnu boju samo ju je jako tesko uslikati

Odlična koleksija, koji model možete izdvojiti kao najvredniji i/ili kao dragulj kolekcije, da li je to ovaj model ili neki drugi?
Ja sam svoj prvi model dobio sa 6 godina kada sam bio u poseti komšiji, imam ga i dan danas, slikaću jednom prilikom![]()
Aco a gde nabavljas miselin modele npr onaj crveni i to
Ja za sada imam samo 7 miselin modela ?!![]()
Imam prijatelja koji radi u magazi i razvozi modele po radnjama,pumpama i td,sve miseline sam nabavio kod njega i imam ih dosta,tu sam malo u prednosti,sve sto novo izadje medju prvima saznam.
Sta te brigaNon stop idem biciklom trazim ih po pumpama i nadjem po koji ali ovog crvenog nikako nez koji je, ti ga imas u kolekciji
To je CITROEN TIP H.Ako te interesuje nazvacu prijatelja,znam da mu se vuko jedan po kombiju dugo.
Aj ako ti nije tesko nazovi pa vidi da ima, ako ima dogovoricu se ja sa calom o kupovini![]()
Provericu ti sigurno,nije problem da ti uzmem i posaljem pst expresom.Samo da ima.
A kolko je para taj citroen?
Kako za koga,na pumpama je oko 800,bar kod mene je toliko a za mene je 500 din,ako ga ima i za tebe je 500 din.
Ako je za 500, odma kupuj ako ima.