AUTOMOBILI U RAZMERI

Mercedes suta dupe :ok:

Ja dugo nisam nista nabavio, a nisam ni kacio slike .... Evo jedna stara i pozdrav svima.

sdc14120.jpg

Pozdrav svima! Evo par modela na prodaju, pa ako nekog interesuje moze da me kontaktira preko p.p!

NA PRODAJU SLEDECI MODELI, SVI SU KAO NOVI I U RAZMERI 1/18:

HOTWHEELS F40 - KAO NOV BEZ KUTIJE
HOTWHEELS F50 - KAO NOV SA KUTIJOM
BURAGO VIPER ST/R KAO NOV SA KUTIJOM
BURAGO CAUNTACH - KAO NOV SA KUTIJOM
AUTOART CORVETA C5 - KAO NOV SA KUTIJOM

P1100002.jpg

I MOTORMAX PRIKOLICA ZA 1/18 MODELE, KAO NOVA

originalslika-6713147.jpg

Dacia je pun pogodak.

Ajd sledeci put kad uzimas ,uzmi par komada pa prodaj ovde

Uzeo bi odavno, nisu skupi oko 6 evra ali je problem što moraš da budeš u 6h ujutru na kiosk kada izađu jer ih odmah razgrabe i preprodaju na internetu po 20-25 evra. A meni uzima jedan prijatelj iz Krajove i to jedva iskuka jedan model direktno kod distributera. Da mi nije njega ne bi kupio ni jedan jer izlaze svakog drugog četvrtka i treba baš tada da se stvorim rano ujutru na kiosk. A to je nemoguće u mom poslu jer sam non stop po granicama i terminalima.

Novitet,BMW 850i (1990) 1:18 - yat ming,nije moja razmera,ali cim sam ga video morao sam da ga uzmem jer je u pitanju jedan od omiljenih BMW modela.Generalno zadovoljan sam modelom,jedino je enterijer losije uradjen i prednji farovi,koji imaju nalepnicu-imitaciju stakla.
SSA53406.jpg
SSA53407.jpg
SSA53408.jpg
SSA53409.jpg
SSA53410.jpg

Poslednja izmena:
I meni je to jedan od najlepsih BMWova, ali zaista nije nesto uradjen...
Zazor oko farova i sami farovi z:cry:
Enterijer...
Kao da je pravljen u rumuniji...
Koja je cena u pitanju, jedino to moze da opravda?

Cena je 2200din. ...revell je isto pravio 850csi verziju,koja je mnogo bolje odradjena,ali...tesko ju je naci...ne znam da li ima jos neki proizvodjac 8-ice u 1:18 razmeri,ako neko zna?

Back